DarkTemplar Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Lukan , díky za screen :) btw za 10min to mám v psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 mnohem lepší, než sem čekal... 9,5/10 :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 pěkně zpracovaný, mohli to sice udělat v bližším pohledu, je to tak strategie ale neni to špatný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 pěkně zpracovaný, mohli to sice udělat v bližším pohledu, je to tak strategie ale neni to špatný :) kdybys to mel bliz a ridil nejaky rychly auto tak bys nadaval pac bys poradne nevidel pred sebe pri rychly jizde, tak jak to je je to super:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricko Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 kdybys to mel bliz a ridil nejaky rychly auto tak bys nadaval pac bys poradne nevidel pred sebe pri rychly jizde, tak jak to je je to super:bash: Naprostý souhlas, v tomhle případě je vzdálenost akorát, osobně bych řekl že širokoúhlý displej je v tomto případě trošinku na škodu. Jinak splnilo a a zároveň i předčilo veškerá má očekávání. Je to návrat ke kořenům a na to jsem se zatraceně těšil. Hned se mi vybavili vzpomínky na všechny ty probdělé noci u monitoru na "LAN party" se dvěma počítači, u kterých se celou noc střídali 3 lidi u GTA: London. Jednoduše 9,7/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 tak ja zatim muzu jen komentovat screeny od lukana a dve videa na youtube a zatim davam hodnoceni 9/10 v patek ozkousim a treba hodnoceni zmenim jinak to startovani aut jak tu nekdo psal je resene formou te mini hry se sroubovakem moc se tesim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david309 Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 No hoši ja už hraju že je to bomba davam 9.5/10 moc me to natchlo nečekal jsem že to bude tak dobre ptz mel sem kecy ohledne toho pohledu chtel sem raci jak u GTA:VCS ale je to super doporučuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 WOW to je super hraju to 2,5 minuty a uz nemam slov je to super!!! pripomina mi to starou dobrou gtaII(ovsem trochu promakanejsi :).) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarki Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 ok stahuju z CZS nemuzu se dockat, predchozi GTA sem na PSP dockal to je fakt bomba...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 odkud to sakra sosate bo bych si to rad tez zahral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Sosám sosám.. a soui tam opravdu ty minihry treba pri startovani auta? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 To startování auta je fakt boží :lol: jedinej problém je, že si nemůžu zvyknout na ovládání :D 9/10 :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 To startování auta je fakt boží :lol: jedinej problém je' date=' že si nemůžu zvyknout na ovládání :D 9/10 :love:[/quote']Jo to stim ipodem dratkama nebo jak sroubujes tu desku :love:... je bomba :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 nejde přepsat přímo v iso souboru tu fw. verzi(jako tomu bylo kdysi, když jsem se o to ještě zajímal)? .... mam 3.52m33 a jsem línej updatovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 za prvnich 5 minut hrani jsem byl nadsen... To startovani aut sroubovakem, i ten pohled je super vec.. Prijde mi to i lepsi nez VCS nebo LCS.. 9.5/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 nejde přepsat přímo v iso souboru tu fw. verzi(jako tomu bylo kdysi, když jsem se o to ještě zajímal)? .... mam 3.52m33 a jsem línej updatovat :D když jsi línej tak si nezahraješ no, je jednoduchý :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure(c)vindalu Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 pardni je to jak gta1 co sem hraval v 1996 nevi nekdo o nejakejch cheatech nebo saves? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3nNy Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 to je zvyku xD nez prides na vsechno, je pravda ze je tam toho moc, ale nemyslim ze by to bylo na skodu konecne zacly vychazet dobry hry zas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 tak sem si to rozparil a zatim z toho mam rozporuplny pocity grafika - uzasna zvuky - stylovy, ujdou, jen mi mozna chybi namluvene komentare ovladani - joooo to je to, co me trosku odrazuje, ale parim par desitek minut tak uvidim jak si zvyknu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Takže to shrnu od začátku.Hru jsem hrál tak hodinu a jsem NADŠEN:psp::psp:Začátek parádní, to startování auta hrubý. Po nějakých misích jsem se učil střilet atd. střelba a boj je zpracovan úplně skvělě. Dobrý bylo to jak jsem si musel najít zbraň v popelnici:wohow::wohow:Ovládání aut už jsem si zvykl.Grafika je parádní. Podstatné je to, že se ve městě pořád něco děje, tu a tam kolem vás projedou 2 houkající policejní auta, všude různé bouračky atd. Prostě nevím co bych té hře vytknul a tak dávám 10/10:psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarki Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 No já sem to asi od tý hry moc čekal..grafika ujde..zkuk taky, ale ty komentáře ve videiích mi tam opravdu chyběj :/ prijde mi, že pri rizeni auta to moc skube ze strany na stranu a vubec je to takový divný :D Ale asi to je tim, že jsem spíš z té mladší generace a neprožívám nostalgický stavy jako ostatní..holt se mi zatim zdá lepší 3D verze GTa.....ale dohraju to, to 100% :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetti89 Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 nejlepsi gta co sem kdy na psp hral... mate uz nekdo 100% save nebo sou na to cheaty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Přináším Vám moje gameplay video z téhle hry!!! http://www.youtube.com/watch?v=M-MtWEtT6VU Kvalita se zlepsi do zhruba 10minut Za thx se zlobit nebudu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Mám dotaz co znamená že je ta hra patchnuta, to neni jako nějak celá nebo tam něco chybí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 To je, ze jede na 5.00 M33 a 5.50 GEN-B2... Honza222: ta hudba je priserna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.