DarkTemplar Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Že funguje na 5.03 , 5.00 , 5.50 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 jako že funguje na CFW 5.55-GEN B a 5.03 Gen EDIT: kunda pes...pozdě :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 hra se mi moc líbí... ale mrzí mě, že vlaky jsou tam jen na okrasu... našel jsem dokonce i vlakovou zastávku, ale nešlo vlízt ani na schody... jinak mi sere ta muzika při tom když mi někdo dává práci, ale to jde ztlumit... na ovládání už jsem si zvykl. Město a život v něm je super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Zdravim, stáhl sem tuto super pařbu a zajímalo by mě jestli vám jde hrát když uspíte psp. Mě po uspání a následném zapnutí psp napíše něco jako loading chvíli bliká dioda čtení z karty ale dál se nic neděje, pořád bliká ten nápis. Jo jinak jedná se o PSP 3000 s GEN-A a hru sem stáhl tady z fóra už patchnutou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 no mam hotovych zhruba 5% a musim rict, ze je to fakt masakr :))))))) delali ste tu misi jak musite typkovy poskodit zavodni auto?? xDDDDDDDDD ta ryba tam xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 9.9 / 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZGroove Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Výborná hra, typický R* humor a zvkělé zpracování. U mě 9,9/10. Jen by mě zajímalo jestli jsou k něčemu ty kamery co občas potkáte a vždy jsou natočený na vás. Vím že o nich něco říkali když sem si poprvý kupoval drogy ale rychle sem to odmáčk a nevěnoval jsem tomu pozornost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Jo, jsou k tomu, ze kdyz na vas cumi a kupujete drogy, tak tam muzou na dealera prijet fizlove a ten utece. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Zdravim, stáhl sem tuto super pařbu a zajímalo by mě jestli vám jde hrát když uspíte psp. Mě po uspání a následném zapnutí psp napíše něco jako loading chvíli bliká dioda čtení z karty ale dál se nic neděje, pořád bliká ten nápis. Jo jinak jedná se o PSP 3000 s GEN-A a hru sem stáhl tady z fóra už patchnutou. hele mam to samy.... ma to jeste nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 pardni je to jak gta1 co sem hraval v 1996 nevi nekdo o nejakejch cheatech nebo saves? ty vole to neni možný..kolik vám je že hrajete hry s cheatama, vždyt to potom úplně zkazí celkový kouzlo a dojem z hry..fakt malý parchanti nechápu, moje poslední hra s cheatama byla GTA:SA (což je tak 5-6 let zpátky) ale přestalo mě to bavit, tak sem si to dal znova bez cheatů a hra o 100%...takže od tý doby jedu všechno bez cheatů a je to mnohem lepší mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 jj ten problem mam i ja) jinak na pohodu hra)to se musi uznat! :) zatim jsem ji moc neprozkoumal) ale dam se do toho) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvorig Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 hele mam to samy.... ma to jeste nekdo? změn si UMD Driver na np9660 driver:psp: měl sem stejnej problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Díky, myslel sem že to jede jen na UMD driveru M33. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Ještě byla třeba dobrá ta mise jak jste si tam museli natočit na benzince ty molotovy:wohow::wohow:V té hře je hrubý třeba když si koupiš tu zbraň přes to PDA a jak ti přinde dom:psp::psp:Nebo hrabání v popelnici:wohow::wohow:už jsem našel hotdog8)8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Je to super, jen skoda, ze pro NDS hrace nic moc noveho (necekane.. ani jsem nic noveho necekal :D .. vim, ze to je port a mel to byt port :D ) Kazdopadne se ten port vcelku povedl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 A pojede mi to na GEN-B ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 mmy;694465']A pojede mi to na GEN-B ?? jo patchnuty:psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 našel jsem v kontejneru dildo:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 našel jsem v kontejneru dildo:-D :wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bennynator Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Tak hra je lepší než jsem čekal:) fakt mě to baví, občas se sice vyrypu když držím pořád palec na plynu, ale to si zvyknu:) 9/10 si zaslouží:psp: A s těma cheatama máte pravdu no, ani mě nenapadlo že by nějaké byly než se to tu začalo psát a GTAčka zásadně projíždím bez cheatů.. fakt mě cheatovat nebaví:roll: Jinak sem taky zjistil že na m33 to nemůžu hodit do režimu spánku,jestli to chci dohrát:D Každopádně mě po dlouhé době nějaká hra pořádně zaujala a mám fakt radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
House Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 J je to luxusni hra kdyby si me nekdo chtel pridat na social club tak klidne muze jsem tam jako sestakcz myslim ze se pak da parit i nejak multiplayer prez to:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 hele,jak se hledá v těch popelnicích? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 prijdi k ni a drz Select a pak uz tam mas tu minihru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 mě to nefunguje..:( :( :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 protože to jde jenom na nějakej většinou na těch železnejch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Super pařba, ale podle mně to není jako npř gta vice city stories ktere zapnu a zahraju si jen tak, projedu se po městě i když to mám projeté... že je tohle spíše na ty mise jinak super novinka a dobrá zmněna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.