Lazyt Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Asi v pondělí mi dorazí moje koupená konzole Nintendo DSi. Chtěl bych se zeptat kde by se daly koupit DSi points v česku. Zatím je prodávají jen v americe. Platily by kdybych si je z tama objednal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 endhalf Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Můžeš si je objednat přes kreditku přímo v DSku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Červen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 aha tak to sem nevedel to abych si poridil kreditku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 palos Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 aha tak to sem nevedel to abych si poridil kreditku tak řekni rodičům a máš points:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Červen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 no asi konečně by mě už všeci neotravovali s tým že chcou půjčit a potom mi to nevrátí :) Ted sem ale v nule , protože jsem si koupil NDSi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Červen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 Tak to tedy můžu platit i kreditní kartou např. v eurech ? Protože mojenintendo.cz doporučuje stát Švédsko protože se na DSiware domluvím anglicky a budu platit eury. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lazyt
Asi v pondělí mi dorazí moje koupená konzole Nintendo DSi. Chtěl bych se zeptat kde by se daly koupit DSi points v česku. Zatím je prodávají jen v americe. Platily by kdybych si je z tama objednal ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.