Lazyt Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2009 Asi v pondělí mi dorazí moje koupená konzole Nintendo DSi. Chtěl bych se zeptat kde by se daly koupit DSi points v česku. Zatím je prodávají jen v americe. Platily by kdybych si je z tama objednal ? Citovat
0 endhalf Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2009 Můžeš si je objednat přes kreditku přímo v DSku... Citovat
0 Lazyt Odesláno Červen 26, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červen 26, 2009 aha tak to sem nevedel to abych si poridil kreditku Citovat
0 palos Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2009 aha tak to sem nevedel to abych si poridil kreditku tak řekni rodičům a máš points:D Citovat
0 Lazyt Odesláno Červen 26, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červen 26, 2009 no asi konečně by mě už všeci neotravovali s tým že chcou půjčit a potom mi to nevrátí :) Ted sem ale v nule , protože jsem si koupil NDSi Citovat
0 Lazyt Odesláno Červen 28, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červen 28, 2009 Tak to tedy můžu platit i kreditní kartou např. v eurech ? Protože mojenintendo.cz doporučuje stát Švédsko protože se na DSiware domluvím anglicky a budu platit eury. Citovat
Otázka
Lazyt
Asi v pondělí mi dorazí moje koupená konzole Nintendo DSi. Chtěl bych se zeptat kde by se daly koupit DSi points v česku. Zatím je prodávají jen v americe. Platily by kdybych si je z tama objednal ?
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.