Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

nase parkourove video s kamosem

kuba741

Recommended Posts

Na to' date=' že je vám 13, tak to neni tak špatný, viděl jsem i horší

Navíc celkem je zajímavý, jak to někteří komentujou a nikdo nic nenatočí, když jste všici takový borci :lol:

//EDIT: To Michálkovo nepočítám :D[/quote']

komentovat snad muze kdokoliv, nejen aktivni parkourista, ale i pasivni, co vi/znaji o co jde..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

komentovat snad muze kdokoliv, nejen aktivni parkourista, ale i pasivni, co vi/znaji o co jde..

S tim souhlasim, ale plno lidí tomu nerozumí a akorát si z něj utahujou

Příspěvky typu "moje segra by zvládla lepší" mi připadají při nejmenšim nevhodný

Odkaz ke komentáři

mno je pravda že je to video srandovní ale tak jak by ste si vy (co kritizujete) představovali tréning ? to má být jen na rozhýbání a uvolnění svalstva.A ne aby přeskakovali baráky :)

edit. lollollol: seš hrozná buzna krytizovat ti jde víc než dobře ale sám určitě jezdíš na kripl káře.... :blink:

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Jako parodie na všechno související s parkourem je to celkem legrační, jinak, navím co je na tom za trénink seskočit pět schodů a vyskočit na lavičku. Klidně mi tu pište, že umím jenom kritizovat a sám nic nedokážu, jako to tady píšete všem kdo ho za to nechválí a neodceňují jeho snahu, ale někdo prostě nemá potřebu se s tím co umí chlubit na internetu. Někteří naopak neumí nic, ale stejně se s tím chlubí. To byl jen můj názor, klidně mi ten post smažte, jestli nějak porušuje pravidla

Odkaz ke komentáři

Neřekl jsem že se mi líbí, to nevim kdes vyčetl, jenom jsem tu psal že je aspoň sranda [/Quote]

jde videt ze mas inteligenci 12letyho :D ani nws co pises :D

Mě se líbí že ikdyž ho každej posílá do háje tak se nedá a točí dál, se*e na kritiku

-hele alespoň je sranda (btw. ten parakotoul si taky myslim že se dělá přes rameno ) [/Quote]

Odkaz ke komentáři

fajn, je vidět nějaka snaha v tom videu :thumbup:

nicméně si myslim že 80% tady uživatelu fora umí předvést daleko lepší výkon... vemte si třeba na čerty.. :D kolik lidí najednou dělá parkour ;) to kdyby někdo natáčelet tak by to video stálo určitě za to...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu