ozzy625 Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Zkusím pak taky něco natočit mobilem,sice kvalita hrozná ale co už xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 A tady moje video s kámošema - alespoň název odpovídá tomu, že neděláme "parkour" jako tady Kubíík..xD celkem jsem se obcas i zasmal. Dobra parodie xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScH0ll_kIll3r Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 u videa od ^MichAaleK^ jste asi nepochopili význam, je to natočený ze srandy nasmál jsem se dost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 scH0LL kiLL3r : mno asi se nudily hm cool :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lollollol Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Dooost trapny video... to byl ten nejhorší parkour co sem kdy viděl:blink::blink::blink::blink:.. to i moje sestra to umí mnohem líp... omg i no contact nedáš co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lollollol Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 No to mne poser xDDD :lol:To uz jste velci kluci.. Jako vtip a parodie na parkour dobry :D Ale pravda... jako parodie na parkour je to good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Na to, že je vám 13, tak to neni tak špatný, viděl jsem i horší Navíc celkem je zajímavý, jak to někteří komentujou a nikdo nic nenatočí, když jste všici takový borci :lol: //EDIT: To Michálkovo nepočítám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S!perk@ Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Hej nedělali jste přehlídku k Mirror edge? :D Když už umíte ty kotouli tak to můžete zkusit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Na to' date=' že je vám 13, tak to neni tak špatný, viděl jsem i horšíNavíc celkem je zajímavý, jak to někteří komentujou a nikdo nic nenatočí, když jste všici takový borci :lol: //EDIT: To Michálkovo nepočítám :D[/quote'] komentovat snad muze kdokoliv, nejen aktivni parkourista, ale i pasivni, co vi/znaji o co jde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 komentovat snad muze kdokoliv, nejen aktivni parkourista, ale i pasivni, co vi/znaji o co jde.. S tim souhlasim, ale plno lidí tomu nerozumí a akorát si z něj utahujou Příspěvky typu "moje segra by zvládla lepší" mi připadají při nejmenšim nevhodný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 mno je pravda že je to video srandovní ale tak jak by ste si vy (co kritizujete) představovali tréning ? to má být jen na rozhýbání a uvolnění svalstva.A ne aby přeskakovali baráky :) edit. lollollol: seš hrozná buzna krytizovat ti jde víc než dobře ale sám určitě jezdíš na kripl káře.... :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 no jaj takhle jsem se nepobavil dlouho :lol: decka si hraji :D umi skakat ze schodu velcí borci :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 Jako parodie na všechno související s parkourem je to celkem legrační, jinak, navím co je na tom za trénink seskočit pět schodů a vyskočit na lavičku. Klidně mi tu pište, že umím jenom kritizovat a sám nic nedokážu, jako to tady píšete všem kdo ho za to nechválí a neodceňují jeho snahu, ale někdo prostě nemá potřebu se s tím co umí chlubit na internetu. Někteří naopak neumí nic, ale stejně se s tím chlubí. To byl jen můj názor, klidně mi ten post smažte, jestli nějak porušuje pravidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 no jaj takhle jsem se nepobavil dlouho :lol: decka si hraji :D umi skakat ze schodu velcí borci :D:D:D A co seš ty, dospělák? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 ne dospelak nejsem :dozey: ale taky mi neni 12 a nedelam takovy pičo*iny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 ne dospelak nejsem :dozey: ale taky mi neni 12 a nedelam takovy pičo*iny Ne, je ti 15 a honíš si pé*o :lol::lol: ...ber to s nadhledem ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 Ne, je ti 15 a honíš si pé*o...ber to s nadhledem [/Quote] Nehonim tak drz pič* tobě je 15 a libi se ti parkour kid video , jde videt ze patris do tych 12tek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 Nehonim tak drz pič*tobě je 15 a libi se ti parkour kid video , jde videt ze patris do tych 12tek :D Neřekl jsem že se mi líbí, to nevim kdes vyčetl, jenom jsem tu psal že je aspoň sranda :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 Neřekl jsem že se mi líbí, to nevim kdes vyčetl, jenom jsem tu psal že je aspoň sranda [/Quote]jde videt ze mas inteligenci 12letyho :D ani nws co pises :D Mě se líbí že ikdyž ho každej posílá do háje tak se nedá a točí dál, se*e na kritiku-hele alespoň je sranda (btw. ten parakotoul si taky myslim že se dělá přes rameno ) [/Quote] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 Co se tu háýdate... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 jde videt ze mas inteligenci 12letyho :D ani nws co pises :D Dobrý až na to že tohle bylo na kubu741 a ne na video :D:D:D si to přečti ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest 5o Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 Na chatboxu mi řekl že je to nějakej parakotoul a že se tak má dělat... je taky ze kotul cez ruku...celkom bolia lakte z neho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 fajn, je vidět nějaka snaha v tom videu :thumbup: nicméně si myslim že 80% tady uživatelu fora umí předvést daleko lepší výkon... vemte si třeba na čerty.. :D kolik lidí najednou dělá parkour ;) to kdyby někdo natáčelet tak by to video stálo určitě za to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.