Need4s Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 JAK MAM UDELAT ABY TEN NAZEV TOHO UPLOADU BYL KRATKY JAKO TY OSTATNI viz. obrázek(červený ramecek A NE TAK DLOUHY JAKO V CERNEM RAMECKU. ODMENIM THX ,predem dekuji za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Vlozit na mistni disk ( c: ) pak upload Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Myslím, že to dělá jen pokud uploaduješ přes Firefox - zkus jiný prohlížeč. EDIT: tak to spíš dělá IE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Červenec 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Jeste otázka??? Když ten uploadnutej soubor smaznu v compu tak na tom serveru zůstane nebo ne????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Nebo dej krátkej název raru, jestli jsem to dobře pochopil ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 neploaduj pres IE... lidem, co pouzivaji IE by meli dat sveraci kazajku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Jeste otázka???Když ten uploadnutej soubor smaznu v compu tak na tom serveru zůstane nebo ne????? Jasně že jo ;) od čeho by pak byli ty servery ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Červenec 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 A jaky internetový prohlížeč mi můžete doporučit na upload???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 A jaky internetový prohlížeč mi můžete doporučit na upload???? Tak si stáhni ten program, to je nejjednoduší http://czshare.com/CZShare_32.zip Jinak doporučuju FF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 A jaky internetový prohlížeč mi můžete doporučit na upload???? Na upload??? Ja bych celkove doporucil pouzivat Operu, Google Chrome nebo FF.. jen ne dementni IE, kterej sere vsechny, co se trochu orientuji v tvorbe webovych stranek (to, ze je nezabezpeceny uz je jen tvuj problem - alespon se diky velkemu podilu IE da lehce dostat vetsine lidi/hlupaku do PC) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Jakej je mezi tim rozdíl upload je uplne stejný!!!!!! Nevim tedy čim se liší FF od IE????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 že je lepší... používat IE je prasečina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Anebo si stahni ten program co tam maji na upload :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 IE je nezabezpečenej,zastaralej atd.... ale je to na tobě co budeš používat ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Sorry, omlouvám se tak jsem prisel na rozdíl pri uploadu. Je tam jenom ten krátky název a ne i to umístení. Fakt moc dik, uz jsem poznal ze IE je nanic. PROSIM O LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts