Need4s Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 1, 2009 JAK MAM UDELAT ABY TEN NAZEV TOHO UPLOADU BYL KRATKY JAKO TY OSTATNI viz. obrázek(červený ramecek A NE TAK DLOUHY JAKO V CERNEM RAMECKU. ODMENIM THX ,predem dekuji za radu
Lukan Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 1, 2009 Vlozit na mistni disk ( c: ) pak upload
Sir Jarousek Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 1, 2009 Myslím, že to dělá jen pokud uploaduješ přes Firefox - zkus jiný prohlížeč. EDIT: tak to spíš dělá IE
Need4s Odesláno Červenec 1, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 1, 2009 Jeste otázka??? Když ten uploadnutej soubor smaznu v compu tak na tom serveru zůstane nebo ne?????
adiZ Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 1, 2009 Nebo dej krátkej název raru, jestli jsem to dobře pochopil ;)
Anonymous_ Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 1, 2009 neploaduj pres IE... lidem, co pouzivaji IE by meli dat sveraci kazajku
netix Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 1, 2009 Jeste otázka???Když ten uploadnutej soubor smaznu v compu tak na tom serveru zůstane nebo ne????? Jasně že jo ;) od čeho by pak byli ty servery ?
Need4s Odesláno Červenec 1, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 1, 2009 A jaky internetový prohlížeč mi můžete doporučit na upload????
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 1, 2009 A jaky internetový prohlížeč mi můžete doporučit na upload???? Tak si stáhni ten program, to je nejjednoduší http://czshare.com/CZShare_32.zip Jinak doporučuju FF
Anonymous_ Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 1, 2009 A jaky internetový prohlížeč mi můžete doporučit na upload???? Na upload??? Ja bych celkove doporucil pouzivat Operu, Google Chrome nebo FF.. jen ne dementni IE, kterej sere vsechny, co se trochu orientuji v tvorbe webovych stranek (to, ze je nezabezpeceny uz je jen tvuj problem - alespon se diky velkemu podilu IE da lehce dostat vetsine lidi/hlupaku do PC)
Need4s Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2009 Jakej je mezi tim rozdíl upload je uplne stejný!!!!!! Nevim tedy čim se liší FF od IE?????
tekken90 Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2009 že je lepší... používat IE je prasečina...
Sim3to Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2009 Anebo si stahni ten program co tam maji na upload :dozey:
PodFuck3r Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2009 IE je nezabezpečenej,zastaralej atd.... ale je to na tobě co budeš používat ;)
Need4s Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2009 Sorry, omlouvám se tak jsem prisel na rozdíl pri uploadu. Je tam jenom ten krátky název a ne i to umístení. Fakt moc dik, uz jsem poznal ze IE je nanic. PROSIM O LOCK
Recommended Posts