Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Zpětná kompatibilita pro PS3 do několika týdnů?


Chester46

Recommended Posts

Když se teď rozhlédnete po obchodě s elektronikou ve snaze najít 60GB PS3, která disponuje zpětnou kompatibilitou pro hry ze druhého PlayStationu, tak budete hledat pravděpodobně marně. Nemusí však být všem dnům konec, protože Sony zřejmě chystá něco úplně jiného. Spekuluje se totiž o tom, že si nechala patentovat technologii na softwarovou emulaci PS2 titulů, kterou lze velmi jednoduše, v rámci pravidelného updatu firmwaru, přenést na kterýkoliv model PS3.

Nejdříve se však spekulovalo o tom, že tato technologie bude nejprve uvedena ve slim verzi PS3, ovšem německá stránka Demo News dnes získala prohlášení jednoho ze zaměstnanců Sony, jenž si nepřál být jmenován, že zpětná kompatibilita pro PS2 tituly je pouze otázkou několika týdnů a skutečně se bude jednat o pouhý update firmwaru. Pokud se tyto spekulace potvrdí, tak to rozhodně udělá radost všem těm, kteří si třeba chtějí doplnit vzdělání v sérii Metal Gear Solid, ale nemají zájem kvůli tomu investovat nemalou částku do staršího bratříčka aktuální obchodní jedničky firmy Sony.

Zdroj: www.hrej.cz

Průser...všechny hry na PS2 jsem už prodal!!!:lol:

Co na to řikáte?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Všichni asi očekávali, že s příchodem Playstation 3 Slim se vrátí i zpětná kompatibilita s Playstation 2 hrami. To se bohužel nestalo a jak nyní řekl John Koller ze Sony, nikdy se tak nestane. Podle Kollera zákazníci koupí Playstation 3 v prvé řadě kvůli Playstation 3 hrám a Blu-ray filmech. O Playstation 2 hry se většinou vůbec nezajímají. Proto je lepší investovat do nových her a ne do zpětné kompatibility, kterou by ocenilo jen malé spektrum hráčů. V současnosti tak na něčem takovém nepracují a je dosti pravděpodobné, že ani v budoucnu na kompatibilitě pracovat v Sony nebudou. Důležité jsou nové hry.

takže to můžete asi locknout.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...
Schůzka SONY a SEGY - Dreamcast a PS2 hry na PSN!

Dnes ze společnosti SEGA unikly hodně zajímavé informace o budoucnosti Playstationu 3, které si pochopitelně nemůžeme nechat pro sebe. V Polovině srpna se údajně konala schůzka mezi představiteli SONY a SEGY, přičemž se probírala budoucnost Playstationu 3. Jako hlavní bod schůzky bylo poskytnutí Playstation 2 her pro PSN. Znamenalo by to, že SONY má stále plány k emulátoru těchto her na PS3, což by ale nebylo zase tak velké překvapení. Podle SEGY má SONY plán k uvolnění všech PS2 her na PSN, což by se bez emulátoru nedalo zvládnout a předělání her jako God of War by stálo spoustu peněz. Daleko zajímavější informací je, že SONY měla velký zájem o uvolnění Dreamcast her pro PSN. Podle SEGY už má SONY seznam všech her, z kterých si vybere, jaké tituly se v budoucnu na PSN objeví. Pořád berte tyto informace za nepotvrzené, ale za pár hodin začíná TGS, takže možná tam se dočkáme oficiálního oznámení.

:) ........

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu