pigi96 Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 caw lidi začaly prazdniny a ja nemam co parit tak chci pozadat o nejake tipy na RPG hry diky vsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Diablo2,Titan quest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Fallout 3 (plus datadisky), TES: Morrowind a Oblivion, Hellgate London, Might&Magic, Dark Messiah of Might and Magic, Zaklínač, Everquest II, Age of Conan, WoW... Všechny tyhle hry stojí za zahrání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Lineage II ,chvíli trvá než se to naučíš ,ale když to nevzdáš tak si užiješ hodně zábavy. Jo a je to free ! Víc se dozvíš na českém L2 fansite webu (google !) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 abych to upresnil ONLINE NECHCI! :D to me moc ted nelaka protze tam jsou lidi a ja si chci uzit solo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Fallout 3 ;) a Diablo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 fallout 3 me moc nechytilo cekal jsem od te hry vic... EDIT: co je lepsi Titan Quest Immortal throne nebo Titan Quest? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 mě se víc líbil Titan Quest Immortal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 fallout 3 me moc nechytilo cekal jsem od te hry vic...EDIT: co je lepsi Titan Quest Immortal throne nebo Titan Quest? je to to samý ,ale imorial je datadisk :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 je to to samý ,ale imorial je datadisk :) kdyz je to datadisk tak potrebuju i titan quest? :lol: sem trochu mimo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 kdyz je to datadisk tak potrebuju i titan quest? :lol: sem trochu mimo :D jo,mám oboje origo a musíš mít oboje(origo ptz an netu se to blbě schání :D etda aspon vy tý době co sem to kupoval) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 jo,mám oboje origo a musíš mít oboje(origo ptz an netu se to blbě schání :D etda aspon vy tý době co sem to kupoval) ja jsem obe nasel na CZS :D takze musej bejt obe jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Pokud chceš hrát datadisk , tak musíš základní verzi + ten datadisk , čily musíš mít obě ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 ja jsem obe nasel na CZS :D takze musej bejt obe jo? obě obě:wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Jedině série her Gothic (1,2,2+datadisk,3,3+datadisk) nej mezi singleplayerovými RPG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 doporučoval bych ti sáhnout po těch starších rpg třeba včera jsem dohrál divine divinity skvělá hra a to můj pc utáhne i ty nejnáročnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remiremoska Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Fable:The lost chapters,Diablo,Gothic podle me nej RPG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TemnyMagic Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 Prototype :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 straej dobrej oblivion, pekny opravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamgruf Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 jedine diablo II: lord of destruction (datadisc) a nebo diablo III (nwm jestli uz vyslo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Revan_ Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 ...nebo diablo III (nwm jestli uz vyslo) Jak můžeš doporučovat něco, co si nehrál? No třeba takový NOX není úplně k zahození.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 ehmmm a co takle GTA IV? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Araym Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Pokud chces opravdu rpg tak zapomen na fallout 3 a dej si dvojku, pokud ti teda nevadi starsi graficky kabatek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.