joXerus Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 Koukam ze tady asi nikdo nezazil <100MB HDD :DJen pockejte... za 5 let budete mit flashku velkou jak zvykacku s nekolika TB :D zazil, ale ten mi nerikal pane.... poprvy jsem k tomu sednul tak v 93. a to jsem paril toma a jerryho a takovy stary flaky :D prvni co jsem mel svyho melo myslim kolem toho pul giga a k tomu jsem mel 8mb grafiku od matroxa :D ja sam mam v ramecku 2.5" 80GB z notasu, ale takovou 16-32gb flashku bych celkem bral :oops: ja jsem celkem hovado a porad ten disk sebou tahat nebudu, bo bych mohl kupovat porad novej jak padnou ceny a bude nejaky prima odolny model tak zauvazuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 16gb flashku má babička :D (nwm k cemu kdyz vyuzije sotva 200mb :dozey: kdyby mi jí radši dala :D ) já sebou taham svojí 512mb :( nebo mp4 s 8gb a bohatě stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 to s ni vykseftuj ;)) to dostala nebo si nechala "dobre" poradit od pana obchodnika co chtel kseft? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 Já si kupuju novej iPod Shuffle s 4GB a na hudbu mi to bude taky bohatě stačit, ale brzo pokud budete chtít přenést film byste museli nosit HDD, protože HD filmy (720p) mají opravdu hodně (seriál 40min = 700MB) a co teprve FullHD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 Ne kazdy kouka na (full)HD - naopak, 90% lidi kolem mne je "HD nekompatibilnich" - vcetne mne.. Nez HD doba nastane, nez se to rozsiri, tak to nejakou dobu potrva.. USB 2.0 ma zatim imho dostacujici rychlost.. DivX ripy - ktere se nejcasteji po flashdiskach siri - maji do 700MB (celovecerni film) a 700MB kopirovani na solidni Kingston flashdisk moc dlouho netrva (a neni tam hlavne omezeni v rychlosti USB, ale samotne flashky..). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Flashky jsou prostě dělaný k přenosu par menších souborů a flashdisk s takovouhle kapacitou za takovou cenu nedává smysl. Pochybuju, že u sebe budu deně tahat 120 giga dat a nevidim důvod proč za to platit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 tak je to TOP reseni, pro lidi ktery maji extremni naroky, vetsina lidi se spokoji s nejakym mainstreamem :) kdyby se porad nedelaly prehnany veci tak neni zadny pokrok ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.