mansda36 Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 1.Jak se na tom hraje? 2.Jdou na to stahnout hry z netu a pak pařit? 3.Jaka hra je nejlepší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 1. Wii se mi líbí vís 2. Ne 3: Tiger Woods................ :D ba ne asi Motorstorm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 1. Wii se mi líbí vís2. Ne 3: Tiger Woods................ :D ba ne asi Motorstorm Tys mel to stesti testovat obe masiny jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 will mas ju vobec ;-) ?! 1. PS3 je good... 2. Ano idu cez Linux (EvilSta zachvilu odpovie) 3. No zatial ich vela nieje mozno casom MGS a FF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 will mas ju vobec ;-) ?!1. PS3 je good... 2. Ano idu cez Linux (EvilSta zachvilu odpovie) 3. No zatial ich vela nieje mozno casom MGS a FF mám Wii na testování.....a měl jsem týden PS3.......Wii je větší zábava(možná že kvůli tomu, že jí mám dva dny) Fakt jdou hrát warez hry? :D :shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 Ja bych ty dve konzole nesrovnaval. Wii je uplne jina kategorie, podle me je spis zajimavejsi srovnavat PS3 a Xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 Ja bych ty dve konzole nesrovnaval. Wii je uplne jina kategorie, podle me je spis zajimavejsi srovnavat PS3 a Xboxasi jo......Wii zaostává grafiko (ale kdo ví co bude za rok?).............Nintendo vždycky šlo jiným směrem než ostatní........ale teprve s Wii mě potěšili. :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvilSta Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 will mas ju vobec ;-) ?!1. PS3 je good... 2. Ano idu cez Linux (EvilSta zachvilu odpovie) 3. No zatial ich vela nieje mozno casom MGS a FF mám Wii na testování.....a měl jsem týden PS3.......Wii je větší zábava(možná že kvůli tomu, že jí mám dva dny) Fakt jdou hrát warez hry? :D :shock: ano warez na PS3 opravdu jde ,ovsem ja mam uplne prvni USA verzi,vubec nevim jak je na tom evropska verze,tam uz to bude asi o neco horsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 ......... evropska verze,tam uz to bude asi o neco horsi Zatim :lol: , doufam ze se to casem nejak vyvrbi a pujdu do nej nejspis taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 takze wille nakones sis poridil to wii :D :D wiitej v klubu :D to me tesi :) vyhrozovals tak dlouho nez sis to nakonec poridil :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 Planuju si koupit PS3. Jestli je budu mit, tak budu kupovat origo... Za 1. bych stejne 1 hru stahoval tak mesic, ale taky bych nechtel aby to bylo jako na psp, ze clovek ma tolik her a za chvili ho ot prestane bavit a ani si ju neužije. Když si koupim origo na psp, tak to hraju až do konce a porad me to bavi, hra z netu je o necem jinym.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 Planuju si koupit PS3. Jestli je budu mit, tak budu kupovat origo... Za 1. bych stejne 1 hru stahoval tak mesic, ale taky bych nechtel aby to bylo jako na psp, ze clovek ma tolik her a za chvili ho ot prestane bavit a ani si ju neužije. Když si koupim origo na psp, tak to hraju až do konce a porad me to bavi, hra z netu je o necem jinym.... To asi nikdy nepochopim jakej vidite rozdil v pozitku ze hry jestli je stahla nebo ne. To je fuk, ja osobne do PS3 pujdu jenom kdyz hry pujdou stahovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Duben 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 JJ dik za odpovědi.PS3 si chci pořídít tak mě to zajímalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Duben 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2007 kupte si PS3 já už jí mám a nemůžu se od ní odtrhnout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Duben 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2007 Na EU konzoli si ISO hry nezahrajete.A ani bych to nechtěl.Kdo by na to měl čas hrát tolik her.Je lepší si koupit občas originálku s kterou se budete bavit.A pro piráty: chci Vás vidět,až budou mít všechny hry okolo 50GB.Máte na to vůbec "kapacitu" připojení? Zamyslete se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Duben 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2007 Na EU konzoli si ISO hry nezahrajete.A ani bych to nechtěl.Kdo by na to měl čas hrát tolik her.Je lepší si koupit občas originálku s kterou se budete bavit.A pro piráty: chci Vás vidět,až budou mít všechny hry okolo 50GB.Máte na to vůbec "kapacitu" připojení? Zamyslete se.Jak vidis Evilsta ma net za litra co zvladne klidne 1 TB za mesic :wink: A jaktoze nejdou spustit? Blbej FW? :wb: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Duben 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2007 jo mimochodem ještě třeba počítejte s bluray vypalovačkou ta taky není nejlevnější koupil jsem si 2 originalky a zatim mně pořád ještě, baví na PSP mam hafo iso her a některy sem jen hodil na DISK a ještě vůbec nehrál to proto že je dostupné hrozně moc her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Duben 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2007 jo mimochodem ještě třeba počítejte s bluray vypalovačkou ta taky není nejlevnější koupil jsem si 2 originalky a zatim mně pořád ještě, baví na PSP mam hafo iso her a některy sem jen hodil na DISK a ještě vůbec nehrál to proto že je dostupné hrozně moc her jj, tak to vidim i ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Duben 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2007 jo mimochodem ještě třeba počítejte s bluray vypalovačkou ta taky není nejlevnější koupil jsem si 2 originalky a zatim mně pořád ještě, baví na PSP mam hafo iso her a některy sem jen hodil na DISK a ještě vůbec nehrál to proto že je dostupné hrozně moc her Nac blurej vypaldu, hodis na disk ne 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2007 jo mimochodem ještě třeba počítejte s bluray vypalovačkou ta taky není nejlevnější koupil jsem si 2 originalky a zatim mně pořád ještě, baví na PSP mam hafo iso her a některy sem jen hodil na DISK a ještě vůbec nehrál to proto že je dostupné hrozně moc her jj, tak to vidim i ja No myslím že když už máš na PS3 těch 20.000kč tak dalších 15.000kč na palírnu není takovej problém jo a hry na ps3 co sem viděl ke stažení maj tak okolo 15gb což s dnešním internetem taky není moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Duben 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2007 Tak za těch 15000k bych si raději kupoval originálky a po dohrání je prodám do bazaru za cenu za kterou jsem je pořídil.(jen vědět kde je levně sehnat) 15GB není moc? Jak pro koho,ale počítejte s tím ,že další hry budou mít 30 a více GB.A co čas na hraní? Je mi jasné,že ve Vašich letech neděláte nic jiného,ale myslím,že jsou i jiné zajímavější věci na světě,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2007 a kdo říká že celej den hraju? jo a to že hry dáš do bazaru za původní cenu? to seš velkej optimista. budeš hodně rád když ti daj max. 50% původní ceny a to ještě přeháním!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Duben 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2007 Já si na PS 3 ještě 2-3 měsíce počkám.Pak uvidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Duben 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2007 Já si na PS 3 ještě 2-3 měsíce počkám.Pak uvidim. hmmm, to ja si pockam tak 5-6 mesicu, nez nasetrim, aspon budou poradny hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Duben 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2007 Ja si pockam az jak to dapadne s gta, mozna pujdu do xboxu: stejna kvalita, lepsi cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.