Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
will mas ju vobec ;-) ?!

1. PS3 je good...

2. Ano idu cez Linux (EvilSta zachvilu odpovie)

3. No zatial ich vela nieje mozno casom MGS a FF

mám Wii na testování.....a měl jsem týden PS3.......Wii je větší zábava(možná že kvůli tomu, že jí mám dva dny)

Fakt jdou hrát warez hry? :D :shock:

ano warez na PS3 opravdu jde ,ovsem ja mam uplne prvni USA verzi,vubec nevim jak je na tom evropska verze,tam uz to bude asi o neco horsi

Odesláno

Planuju si koupit PS3. Jestli je budu mit, tak budu kupovat origo... Za 1. bych stejne 1 hru stahoval tak mesic, ale taky bych nechtel aby to bylo jako na psp, ze clovek ma tolik her a za chvili ho ot prestane bavit a ani si ju neužije. Když si koupim origo na psp, tak to hraju až do konce a porad me to bavi, hra z netu je o necem jinym....

Odesláno
Planuju si koupit PS3. Jestli je budu mit, tak budu kupovat origo... Za 1. bych stejne 1 hru stahoval tak mesic, ale taky bych nechtel aby to bylo jako na psp, ze clovek ma tolik her a za chvili ho ot prestane bavit a ani si ju neužije. Když si koupim origo na psp, tak to hraju až do konce a porad me to bavi, hra z netu je o necem jinym....
To asi nikdy nepochopim jakej vidite rozdil v pozitku ze hry jestli je stahla nebo ne. To je fuk, ja osobne do PS3 pujdu jenom kdyz hry pujdou stahovat :)
Odesláno
Na EU konzoli si ISO hry nezahrajete.A ani bych to nechtěl.Kdo by na to měl čas hrát tolik her.Je lepší si koupit občas originálku s kterou se budete bavit.A pro piráty: chci Vás vidět,až budou mít všechny hry okolo 50GB.Máte na to vůbec "kapacitu" připojení? Zamyslete se.
Jak vidis Evilsta ma net za litra co zvladne klidne 1 TB za mesic :wink:

A jaktoze nejdou spustit? Blbej FW? :wb:

Odesláno
jo mimochodem ještě třeba počítejte s bluray vypalovačkou ta taky není nejlevnější koupil jsem si 2 originalky a zatim mně pořád ještě, baví na PSP mam hafo iso her a některy sem jen hodil na DISK a ještě vůbec nehrál to proto že je dostupné hrozně moc her

jj, tak to vidim i ja

No myslím že když už máš na PS3 těch 20.000kč tak dalších 15.000kč na palírnu není takovej problém

jo a hry na ps3 co sem viděl ke stažení maj tak okolo 15gb což s dnešním internetem taky není moc

Odesláno

Tak za těch 15000k bych si raději kupoval originálky a po dohrání je prodám do bazaru za cenu za kterou jsem je pořídil.(jen vědět kde je levně sehnat) 15GB není moc? Jak pro koho,ale počítejte s tím ,že další hry budou mít 30 a více GB.A co čas na hraní? Je mi jasné,že ve Vašich letech neděláte nic jiného,ale myslím,že jsou i jiné zajímavější věci na světě,ne?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu