Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Par otazek na PS 3

mansda36

Recommended Posts

jo mimochodem ještě třeba počítejte s bluray vypalovačkou ta taky není nejlevnější koupil jsem si 2 originalky a zatim mně pořád ještě, baví na PSP mam hafo iso her a některy sem jen hodil na DISK a ještě vůbec nehrál to proto že je dostupné hrozně moc her

Nac blurej vypaldu, hodis na disk ne 8)

hmm chci tě vidět až budeš mít staženecj 20 her nejakej 500 GB ja mam sice 1 TB disk ale mám volnýho už jen 100 Gb

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo mimochodem ještě třeba počítejte s bluray vypalovačkou ta taky není nejlevnější koupil jsem si 2 originalky a zatim mně pořád ještě, baví na PSP mam hafo iso her a některy sem jen hodil na DISK a ještě vůbec nehrál to proto že je dostupné hrozně moc her

Nac blurej vypaldu, hodis na disk ne 8)

hmm chci tě vidět až budeš mít staženecj 20 her nejakej 500 GB ja mam sice 1 TB disk ale mám volnýho už jen 100 Gb

Kamo tos me dostal :oops:

Rozdelovat 20 GB hru na DVD by nebylo prave orechove, asi by to fakt chtelo DISK a obrovskej.

Nevim, dnes pravdepodne neexistuje zpusob jak si pohodlne (a levne!) ulozit 10 - 50 GB hry.... Ja muzu mit hry na PS3 za litr a ,,neco"...problem je v tom, ze ja PS3 nemam kam dat...

Odkaz ke komentáři

no kdybych se nekdy k nasi ,,hlavni" velky televizi v obejvaku dostal (tzn. odoledni sestra na pohadky, pak mama na naky hovadiny, do toho teda nejsem celej den doma, vracim cca vecer...kolo a jiny cinnosti :D ) tak bych si ho klidne i poridil....jenze hrat na ps3 na maly prenosce v pokojicku...ehm trochu kravina ze :wink: ... jinak proc jednou za cas neobetovat tech 1500,- nebo kolik muze hra stat a nekoupit origo?

Odkaz ke komentáři

... jinak proc jednou za cas neobetovat tech 1500,- nebo kolik muze hra stat a nekoupit origo?
Protoze si odpusti dve origo a mam novy boty na basket nebo koupim neco uzitecnejsiho, ale s tou televizi je problem no, taky nemam adekvatni tv.
lol proč boty na basket :lol: :lol:
Protoze potrebuju jedny tak na dva mesice
Odkaz ke komentáři

Hry od SONY se dají sehnat za cenu okolo 1100kč.Do bazaru je prodám za 900kč-Ztráta asi 200kč.To je v pohodě.Ale jestli nemáte možnost hrát hry na PS3 na větší HD(min.720p) TV,tak nemá moc smysl si ji kupovat.
Za kolik prodavas hry na PS3?
Odkaz ke komentáři

je sem cetl jak je o proti xbox 360 velky propadat....grafika a hratelnost na stejné urovni ikdyz xbox je o stupínek víš ! a jde tu i vo cenu...xxox 8 tácků a ps3 16 tácků takze vo polovic za stejný néli větší víkonek...takhle sem to četl tak neberte vse vazne

Odkaz ke komentáři

Hry od SONY se dají sehnat za cenu okolo 1100kč.Do bazaru je prodám za 900kč-Ztráta asi 200kč.To je v pohodě.Ale jestli nemáte možnost hrát hry na PS3 na větší HD(min.720p) TV,tak nemá moc smysl si ji kupovat.

prodaváš i neake xbox 360 konzole (použité či kradené :) ) do 7 litru bych bral i CORE PACK

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...
  • 4 years later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu