Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pomsta bude sladka..pls kluci pomozte..

pinkpiggy

Recommended Posts

• Odpovědi 108
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

mel sem podobej pribeh....fut me podvadela se svim bejvalim, byl sem najivni a nechal to plavat jenomze vona sama nevedela ze me v tu chvili "miluje" a potom co sem ji dam facku jak svine (na diskotece :D prede vsema) a zacal rvat ze je to devka a ze me mela jen aby se z bejvaliho dostala ji hrklo v palici a do tedka dolejza...ponauceni: dokud nestratis partnera tak si ho nevazis...znam ji moc dobre a jeji prvni laska bude furt jeji laska ikdyz snim jenom prca a potom ji strapnuje, nechapu ji xD

edit: neumim skladat smysluplny vety sry

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

podle me ji cizi neurazej natolik aby ji to ublizilo :) , to by musel udelat nekdo s kym se dobre zna a ne clovek kterej ji je u **** a nikdy ho nevidela ... me by bylo taky celkem jedno kdyby si me nekdo pridal na icq a zacal me urazet (proste bych ho ignoroval ) reseni nebude v tom si ji na icq pridat a zacit ji nadavat ... reseni vidim vtom se sni zacit kamaradit, psat si proste ji pochlebovat a jakmile svoli se schuzkou pak ji totalne znemoznit.... Vas by snad urazely keci od lidi ktery jste vzivote nevidely , me teda ne a klidku bych je ignoroval a myslel si sve :)

Odkaz ke komentáři

mel sem podobej pribeh....fut me podvadela se svim bejvalim, byl sem najivni a nechal to plavat jenomze vona sama nevedela ze me v tu chvili "miluje" a potom co sem ji dam facku jak svine (na diskotece :D prede vsema) a zacal rvat ze je to devka a ze me mela jen aby se z bejvaliho dostala ji hrklo v palici a do tedka dolejza...ponauceni: dokud nestratis partnera tak si ho nevazis...znam ji moc dobre a jeji prvni laska bude furt jeji laska ikdyz snim jenom prca a potom ji strapnuje, nechapu ji xD

edit: neumim skladat smysluplny vety sry

to te doma neucily ze se holky nebijou :ziped: :wohow:

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Presne tak , ale obcas je potreba ukazat kdo je tady padem , nebo s tebou budou vsechny zametat jak s hadrem...

Nerikam bit , ja holky nikdy nebiju , ale zvysit hlas nebo pohrozit a tak .

Obcas to fakt neni na skodu .

btw s kamosem se rozeslaholka ze na ni byl moc hodnej :D

Jeste k tobe pink piggy :

Byl si k ni az moc hodnej , me kdyby tohle udelala uz to poprve co jsi popisoval tak ju poslu do rite .

Odkaz ke komentáři

fenix..

1)kdyz se holce majzne,tak to vubec nevadi.. (kdyz si to zaslouzi)

2)ji dostane v tomhle smeru vsechno,jak rikam ona je na svuj vzhled a na to aby byla "DOKONALA" ku*va, tak na to je histericka

EDIT: jeste pekne ztrapneni a ponizeni,mozna lepsi nez ji uhodit je ji flusnout do ksichtu..

Odkaz ke komentáři

Píšu ji na ICQ, říká, že to chce zkusit vestoje :lol::lol: ..!
necesal:me napsala ze to ma rada na konicku:D,prej jich ma rada vic najednou:D,lol asi bych si s ni jednou zasoustal a pak ji odkop,ale me je 14:D

no vy ste mi případy.... vůbec jí to nebude divný, když jí napíše 10 lidí najednou... i kdy kdo ví... tyhle bárbí typy nebejvaj moc bystrý (sry t0mmy5)

Vojtisek: ty už sem snad radši nioc nepiš...

Promiň, že ti to jako jedinej napíšu, ale není to trošku ubohé a pod tvoji úroveň??

Chápu, že tě to bolí a podobně, ale když přesně tohle uděláš, neskončíš přesně na její úrovni - tedy jak píšou všichni nade mnou a jak píšeš i ty - neskončíš jako pěkná kurva??

Raději se na to vyser, vzpomínej na to hezky co jste spolu zažili, přenes se přez to a jdi dál.. Tedy alespoň můj názor, sám si dělej jak uznáš za vhodny :idea:

na tom něco bude :)

ppiggy: já bych se na to vysral. Za prvé z nějakých fotomontáží a rozesílání může být pěkný průšvih, za druhé teda možná jsem přehlídl, kolik je jí let, ale vypadá na mladou blbou děvku, a za třetí je to opravdu pod tvoji-naši chlapskou úroveň. Podívej se na to z jiné stránky: ona je tak strašně háklivá na svůj vzhled, psal jsi. Nech to plavat, odměnou ti může být to, že je to sice dost pěkná kobra, ale za nějakých 10-15 let - kdy si na ni už ani nevzpomeneš - budeš ty vypadat pořád dobře a klátit kdejakou osmnáctku, ale na ní už začne být ten věk sakra znát. Ty tuny mejkapu a šukání s kdekým udělají s vzhledem svoje.

Nechci dělat chytrého, ale je mi už 29 a taky jsem měl dost divoké roky - chlast+ženské+komp a pořád dokola :) a předtím jsem chodil 6 let s babou, která mi pak utekla s nějakým němcem, co ji sbalil na mercedes... Tehdy ještě nebyly fóra, kde bych se jí pomstil, tak jsem se kvůli tomu přihlásil na vojnu :) Ten rok tam byl ten nej způsob, jak jsem se jí i v myšlenkách zbavil. Občas ještě nějakou bývalou potkám, a jak to byly myslím všechny dost pěkné kóčy, tak teď vedle nich vypadám jak jejich o hodně mladší bratr. Ony na mě čumí jak puk, tlačí kočárek nebo táhnou tašky s nákupem, já kolem nich, cigáro v hubě, úsměv na tváři, v kapse mě tlačí výplata,no prostě počkej a jednou ten pocit poznáš - že žádná pomsta z tvé strany není vůbec potřeba. Všeho dočasu.

Protože:

POMSTA JE POKRM, KTERÝ NEJLÍP CHUTNÁ STUDENÝ !!!

souhlas :)

Odkaz ke komentáři

ppiggy: já bych se na to vysral. Za prvé z nějakých fotomontáží a rozesílání může být pěkný průšvih, za druhé teda možná jsem přehlídl, kolik je jí let, ale vypadá na mladou blbou děvku, a za třetí je to opravdu pod tvoji-naši chlapskou úroveň. Podívej se na to z jiné stránky: ona je tak strašně háklivá na svůj vzhled, psal jsi. Nech to plavat, odměnou ti může být to, že je to sice dost pěkná kobra, ale za nějakých 10-15 let - kdy si na ni už ani nevzpomeneš - budeš ty vypadat pořád dobře a klátit kdejakou osmnáctku, ale na ní už začne být ten věk sakra znát. Ty tuny mejkapu a šukání s kdekým udělají s vzhledem svoje.

Nechci dělat chytrého, ale je mi už 29 a taky jsem měl dost divoké roky - chlast+ženské+komp a pořád dokola :) a předtím jsem chodil 6 let s babou, která mi pak utekla s nějakým němcem, co ji sbalil na mercedes... Tehdy ještě nebyly fóra, kde bych se jí pomstil, tak jsem se kvůli tomu přihlásil na vojnu :) Ten rok tam byl ten nej způsob, jak jsem se jí i v myšlenkách zbavil. Občas ještě nějakou bývalou potkám, a jak to byly myslím všechny dost pěkné kóčy, tak teď vedle nich vypadám jak jejich o hodně mladší bratr. Ony na mě čumí jak puk, tlačí kočárek nebo táhnou tašky s nákupem, já kolem nich, cigáro v hubě, úsměv na tváři, v kapse mě tlačí výplata,no prostě počkej a jednou ten pocit poznáš - že žádná pomsta z tvé strany není vůbec potřeba. Všeho dočasu.

Protože:

POMSTA JE POKRM, KTERÝ NEJLÍP CHUTNÁ STUDENÝ !!!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu