Vojtisek Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 pink piggy ted zrovna ji znemoznuju na icq:D.Porad se vymlouva jak krava:D.Ja do ni hustim ze je pica defka atp.:D nemas na ni telefonni cislo?:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 mel sem podobej pribeh....fut me podvadela se svim bejvalim, byl sem najivni a nechal to plavat jenomze vona sama nevedela ze me v tu chvili "miluje" a potom co sem ji dam facku jak svine (na diskotece :D prede vsema) a zacal rvat ze je to devka a ze me mela jen aby se z bejvaliho dostala ji hrklo v palici a do tedka dolejza...ponauceni: dokud nestratis partnera tak si ho nevazis...znam ji moc dobre a jeji prvni laska bude furt jeji laska ikdyz snim jenom prca a potom ji strapnuje, nechapu ji xD edit: neumim skladat smysluplny vety sry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 A že nemáš lézt lidem do soukromý (email) tě nikdo nenaučil? :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 podle me ji cizi neurazej natolik aby ji to ublizilo :) , to by musel udelat nekdo s kym se dobre zna a ne clovek kterej ji je u **** a nikdy ho nevidela ... me by bylo taky celkem jedno kdyby si me nekdo pridal na icq a zacal me urazet (proste bych ho ignoroval ) reseni nebude v tom si ji na icq pridat a zacit ji nadavat ... reseni vidim vtom se sni zacit kamaradit, psat si proste ji pochlebovat a jakmile svoli se schuzkou pak ji totalne znemoznit.... Vas by snad urazely keci od lidi ktery jste vzivote nevidely , me teda ne a klidku bych je ignoroval a myslel si sve :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 mel sem podobej pribeh....fut me podvadela se svim bejvalim, byl sem najivni a nechal to plavat jenomze vona sama nevedela ze me v tu chvili "miluje" a potom co sem ji dam facku jak svine (na diskotece :D prede vsema) a zacal rvat ze je to devka a ze me mela jen aby se z bejvaliho dostala ji hrklo v palici a do tedka dolejza...ponauceni: dokud nestratis partnera tak si ho nevazis...znam ji moc dobre a jeji prvni laska bude furt jeji laska ikdyz snim jenom prca a potom ji strapnuje, nechapu ji xDedit: neumim skladat smysluplny vety sry to te doma neucily ze se holky nebijou :ziped: :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 to te doma neucily ze se holky nebijou :ziped: :wohow: tydhle typy holek to potrebujou...nechal sem to plavat, je jeste mlada a nevi co chce, kdyz chce bejt devka tak at si je, jen doufam ze neco chyti... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 6, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 Presne tak , ale obcas je potreba ukazat kdo je tady padem , nebo s tebou budou vsechny zametat jak s hadrem... Nerikam bit , ja holky nikdy nebiju , ale zvysit hlas nebo pohrozit a tak . Obcas to fakt neni na skodu . btw s kamosem se rozeslaholka ze na ni byl moc hodnej :D Jeste k tobe pink piggy : Byl si k ni az moc hodnej , me kdyby tohle udelala uz to poprve co jsi popisoval tak ju poslu do rite . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Červenec 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 fenix.. 1)kdyz se holce majzne,tak to vubec nevadi.. (kdyz si to zaslouzi) 2)ji dostane v tomhle smeru vsechno,jak rikam ona je na svuj vzhled a na to aby byla "DOKONALA" ku*va, tak na to je histericka EDIT: jeste pekne ztrapneni a ponizeni,mozna lepsi nez ji uhodit je ji flusnout do ksichtu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Nečesal Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 Píšu ji na ICQ, říká, že to chce zkusit vestoje :lol::lol: ..! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtisek Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 necesal:me napsala ze to ma rada na konicku:D,prej jich ma rada vic najednou:D,lol asi bych si s ni jednou zasoustal a pak ji odkop,ale me je 14:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 Píšu ji na ICQ, říká, že to chce zkusit vestoje :lol::lol: ..! necesal:me napsala ze to ma rada na konicku:D,prej jich ma rada vic najednou:D,lol asi bych si s ni jednou zasoustal a pak ji odkop,ale me je 14:D no vy ste mi případy.... vůbec jí to nebude divný, když jí napíše 10 lidí najednou... i kdy kdo ví... tyhle bárbí typy nebejvaj moc bystrý (sry t0mmy5) Vojtisek: ty už sem snad radši nioc nepiš... Promiň, že ti to jako jedinej napíšu, ale není to trošku ubohé a pod tvoji úroveň??Chápu, že tě to bolí a podobně, ale když přesně tohle uděláš, neskončíš přesně na její úrovni - tedy jak píšou všichni nade mnou a jak píšeš i ty - neskončíš jako pěkná kurva?? Raději se na to vyser, vzpomínej na to hezky co jste spolu zažili, přenes se přez to a jdi dál.. Tedy alespoň můj názor, sám si dělej jak uznáš za vhodny :idea: na tom něco bude :) ppiggy: já bych se na to vysral. Za prvé z nějakých fotomontáží a rozesílání může být pěkný průšvih, za druhé teda možná jsem přehlídl, kolik je jí let, ale vypadá na mladou blbou děvku, a za třetí je to opravdu pod tvoji-naši chlapskou úroveň. Podívej se na to z jiné stránky: ona je tak strašně háklivá na svůj vzhled, psal jsi. Nech to plavat, odměnou ti může být to, že je to sice dost pěkná kobra, ale za nějakých 10-15 let - kdy si na ni už ani nevzpomeneš - budeš ty vypadat pořád dobře a klátit kdejakou osmnáctku, ale na ní už začne být ten věk sakra znát. Ty tuny mejkapu a šukání s kdekým udělají s vzhledem svoje.Nechci dělat chytrého, ale je mi už 29 a taky jsem měl dost divoké roky - chlast+ženské+komp a pořád dokola :) a předtím jsem chodil 6 let s babou, která mi pak utekla s nějakým němcem, co ji sbalil na mercedes... Tehdy ještě nebyly fóra, kde bych se jí pomstil, tak jsem se kvůli tomu přihlásil na vojnu :) Ten rok tam byl ten nej způsob, jak jsem se jí i v myšlenkách zbavil. Občas ještě nějakou bývalou potkám, a jak to byly myslím všechny dost pěkné kóčy, tak teď vedle nich vypadám jak jejich o hodně mladší bratr. Ony na mě čumí jak puk, tlačí kočárek nebo táhnou tašky s nákupem, já kolem nich, cigáro v hubě, úsměv na tváři, v kapse mě tlačí výplata,no prostě počkej a jednou ten pocit poznáš - že žádná pomsta z tvé strany není vůbec potřeba. Všeho dočasu. Protože: POMSTA JE POKRM, KTERÝ NEJLÍP CHUTNÁ STUDENÝ !!! souhlas :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 hej pojdme vsichni se spojime a domluvime grupac :D natrhnej mi vobe doury :D:D:D ikdyz docela gejsky nekolik chlapu na jednu zenskou, obracene by to bylo lepsi xD ne asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Červenec 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 vojtisek..ona je takova ku*va ze ji to je jedno..ona s*ka vsechno co se hejbe.. TEKK: jo to ja vim prave proto uz si s takovyma holkama nic nezacinam:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Nečesal Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 necesal:me napsala ze to ma rada na konicku:D,prej jich ma rada vic najednou:D,lol asi bych si s ni jednou zasoustal a pak ji odkop,ale me je 14:D :lol: napodobně .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 ppiggy: já bych se na to vysral. Za prvé z nějakých fotomontáží a rozesílání může být pěkný průšvih, za druhé teda možná jsem přehlídl, kolik je jí let, ale vypadá na mladou blbou děvku, a za třetí je to opravdu pod tvoji-naši chlapskou úroveň. Podívej se na to z jiné stránky: ona je tak strašně háklivá na svůj vzhled, psal jsi. Nech to plavat, odměnou ti může být to, že je to sice dost pěkná kobra, ale za nějakých 10-15 let - kdy si na ni už ani nevzpomeneš - budeš ty vypadat pořád dobře a klátit kdejakou osmnáctku, ale na ní už začne být ten věk sakra znát. Ty tuny mejkapu a šukání s kdekým udělají s vzhledem svoje. Nechci dělat chytrého, ale je mi už 29 a taky jsem měl dost divoké roky - chlast+ženské+komp a pořád dokola :) a předtím jsem chodil 6 let s babou, která mi pak utekla s nějakým němcem, co ji sbalil na mercedes... Tehdy ještě nebyly fóra, kde bych se jí pomstil, tak jsem se kvůli tomu přihlásil na vojnu :) Ten rok tam byl ten nej způsob, jak jsem se jí i v myšlenkách zbavil. Občas ještě nějakou bývalou potkám, a jak to byly myslím všechny dost pěkné kóčy, tak teď vedle nich vypadám jak jejich o hodně mladší bratr. Ony na mě čumí jak puk, tlačí kočárek nebo táhnou tašky s nákupem, já kolem nich, cigáro v hubě, úsměv na tváři, v kapse mě tlačí výplata,no prostě počkej a jednou ten pocit poznáš - že žádná pomsta z tvé strany není vůbec potřeba. Všeho dočasu. Protože: POMSTA JE POKRM, KTERÝ NEJLÍP CHUTNÁ STUDENÝ !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolik1 Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 Si me nechce pridat na ICQ...p*ca Jinak pink.piggy...udelal bych to sami uz si me pridala, ale je nejaka zamlkla A nejsem idiot a nadrzenej taky nejsem(malo:D) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtisek Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 me to bavi si s ni psat,porad pise jaky polohy ma rada atp:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 kolik1 no ještě aby si někodo přidávala, když jí najednou píše 10 nadrženejch 14-15letejch idiotů tady z fóra :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtisek Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 tekken no tobe je deset tak nemel:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 Bukake párty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Nečesal Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 Chlapci, tak teď se držte :lol: Mám 2 fotky jejich nejintimnějších míst, a hádejte jakých :lol: kozy a kačena :lol:.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 tos a proc to sem neposles? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 Tipoval bych hlavu a hlavu ;) edit: Aha, tak doplnil co...Linky do PM. Díky ;) x'D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Nečesal Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 tos a proc to sem neposles? No jasně a dostanu ban xD upnu to ;) EDIT : http://www.edisk.cz/stahni/19330/Console-forum_pomsta_fotky.rar_457.3KB.html Nikde to nezveřejnujte pls ;) A posílejte credity :lol: !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 odeme dostanes UNBAN... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts