RioCZ Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 lol dobrá pičov*nka:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys129 Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 lol nice :),by mě zajímalo kolik taková kára stojí...akorát sem nepochopil proč je i xko a ovladač vepředu když tam není TV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 kdyz te budou spolujezdci prdtet tak jim ho pres volant vypnes xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Litny Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 ty kráo jako fakt pěkné auto ale podrobnější popis jako spotřeba atd. by neškodil ale jinak fakt KÁRA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 lol nice :),by mě zajímalo kolik taková kára stojí...akorát sem nepochopil proč je i xko a ovladač vepředu když tam není TV kdyz zvedens kapotu tak prez projektor co je uprostred mas obraz. Aspon tak to tak chapu :D Ale pod kapotou nejakej ten obraz je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 WOW, to je nádhera. To bych dost chtěl, byla by prdel s tim přijet před školu, zapařit... To musí stát tak třičtvrtě mega ne? Není někde cena? Jenom by mě štvali ty reklamy a nálepky z venčí. Edit: Sim3to: taky si to myslím ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jbunny Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 to mi stoji v garazi:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 to mi stoji v garazi:cheesygrin: Nejdřív WC, teď tohle jinak celkem pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumxaster Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 s tim bys přijel před školu, zapařil, šel do školy, podival by ses z okna, azjistil bys, že už to máš rozkradený do posledního blinkru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 ja myslim ze to auto ani nejezdi ze je to proste takovej Xbox simultor kterej te prenese kamkoliv kde muzes neomezene jezdit (samozrejmne virtualne) xD ale i kdyby to bylo auto tak by se to spatne porizovalo a ridilo...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maggots Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 ja myslim ze to auto ani nejezdi ze je to proste takovej Xbox simultor kterej te prenese kamkoliv kde muzes neomezene jezdit (samozrejmne virtualne) xD ale i kdyby to bylo auto tak by se to spatne porizovalo a ridilo...... No kdyz koukam na ten interier tak nevidim duvod proc by se to spatne ridilo ,ale jinak takova blbustka no ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 však ty xboxi jsou tam natěsno budou RRODy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Pride mi to pěkný ale nepraktický pro normální život edit: Em3r to určo ne to auto má určitě klimošku a část bude vyhrazená pro ty xka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Samozrejme to je jen koncept. Jinak ohledne toho chlazeni. Tak se podivej na okoli toho xboxe co je na prist. desce. Je tam vic der nez na xku :D Takze klimatizace/normalni vetracek tam urcite je. Spis by me zajimalo jak by sis tam treba chtel zapojit HDD nebo tak neco :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Tož také auto mám doma v garaži, to je nařez hele a nejlepčí je že ho mám na paušál, platil jsem púhých 54.339,- a měsíčně to mám za 2,- a těch štětek co se okolo toho hýbá, no nezáviďte:D Super vůz..:) Takovej mít, ani nejdu dom.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 ttj, to se baterka v aute rychle vybije :D, suzuki xbox :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 http://media.cars.ign.com/articles/751/751108/imgs_1.html¨ ..tady máte mnohem více fotek... btw v té kaře jsou dva xboxy xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montrey Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Si jednou auto nechám na ulici a nehodím ho do garáže a už je z toho mediální senzace xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
General_Lee Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 lol..N!cE...povedený autíčko xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Nil3E dík za fotky! Fakt super kára ale příde mi moc přehnanej ten interier bych tam jednou neco vylil a posral bych se z toho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 http://media.cars.ign.com/articles/751/751108/imgs_1.html¨..tady máte mnohem více fotek... btw v té kaře jsou dva xboxy xD mě ten odkaz hodí eror 404 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haplo Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 odkaz je spravne, jen si musis smazat ty dve tecky na konci http://media.cars.ign.com/articles/751/751108/imgs_1.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Jelikož je to x-boxový auto, tak může motor dostat 3RROD? Jako že by motor začal blikat červeně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.