Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xbox 360 kára

RioCZ

Recommended Posts

WOW, to je nádhera. To bych dost chtěl, byla by prdel s tim přijet před školu, zapařit...

To musí stát tak třičtvrtě mega ne? Není někde cena? Jenom by mě štvali ty reklamy a nálepky z venčí.

Edit: Sim3to: taky si to myslím ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja myslim ze to auto ani nejezdi ze je to proste takovej Xbox simultor kterej te prenese kamkoliv kde muzes neomezene jezdit (samozrejmne virtualne) xD ale i kdyby to bylo auto tak by se to spatne porizovalo a ridilo......

No kdyz koukam na ten interier tak nevidim duvod proc by se to spatne ridilo ,ale jinak takova blbustka no ).

Odkaz ke komentáři

Samozrejme to je jen koncept.

Jinak ohledne toho chlazeni. Tak se podivej na okoli toho xboxe co je na prist. desce. Je tam vic der nez na xku :D Takze klimatizace/normalni vetracek tam urcite je. Spis by me zajimalo jak by sis tam treba chtel zapojit HDD nebo tak neco :D

Odkaz ke komentáři

Tož také auto mám doma v garaži, to je nařez hele a nejlepčí je že ho mám na paušál, platil jsem púhých 54.339,- a měsíčně to mám za 2,- a těch štětek co se okolo toho hýbá, no nezáviďte:D

Super vůz..:) Takovej mít, ani nejdu dom..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu