Wendy Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Ahoj, chtěl jsem se zeptat jakou potřebuju flash kartu do DS aby se mi hry nesekaly, někde jsem tady na foru četl že se na nějaké flash kartě seká GTA CHTW...a taky jsem četl že by někdo mohl objednat nějakou tu kartu z dealextreme.com, moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Je spousta karet, ale zalezi na tobe. Ja pouzivam Acekard 2 s jejich oficialnim FW a microSDHC kartou a nestezuju si. Jine jsem nezkousel, tudiz doporucit konkretni nemuzu. Na DX te tahle vyjde cca na 200 - 300 Kc a k ni i levne karta (4GB me staly asi 150) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wendy Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 ok, dík a jdou ti na tom všechny hry co jsi zkoušel ? ale s tím co máš jsi spokojený, né ? a vyplatí se to koupit na aukru ? a kde se dá stáhnout ten FW ? sry za tolik otázek THX :) EDIT : tady jsem našl tu tvojí http://www.aukro.cz/item678898330_karta_acekard_2_pro_hry_na_nintendo_ds_levne.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 nemuzu nedoporucit, z tohoto vyberu : http://console-forum.net/showthread.php?t=44224 vsechny karty dopredu vyzkousene, ale psal jsem ti i PM ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 ok, dík a jdou ti na tom všechny hry co jsi zkoušel ? ale s tím co máš jsi spokojený, né ? a vyplatí se to koupit na aukru ? a kde se dá stáhnout ten FW ? sry za tolik otázek THX :) EDIT : tady jsem našl tu tvojí http://www.aukro.cz/item678898330_karta_acekard_2_pro_hry_na_nintendo_ds_levne.html FW na ni stahnes na ofiko strankach acekardu, nebo v CZ tady na foru - http://console-forum.net/showthread.php?t=60013 :D Zatim mi slo vse, co jsem zkusil. Testoval jsem i FW akaio (neoriginal) a u nekolika her mi to totalne rozhodilo obraz se zvukem pri hrani hry Guitar Rock Tour a neco na ten zpusob u par dalsich. Sice lepsi kompatibilita s GTA, ale u origos FW se GTA hrat da (pokud ma fix) - to jen pro priklad :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Doporucit muzu low-costovku EDGE nebo kvalitni SuperCard One. Nakupovat doporucuji na dealextreme.com (je to tam nejlevnejsi) - klidne ti to tam koupim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 endhalf Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Já tenhle dotaz vezmu zas z druhého úhlu pohledu. Já mám iTouchDS (low-costovka) a tu můžu nedoporučit, GTA se seká, třeba takové AoE blbne apod (ale může to být i špatnými romkami). Pravda je, že SuperCard One, kterou má Anonymous, je velmi kvalitní karta za větší peníz (400 z DX). Na Edge jsem také slyšel samou chválu, ta je ale z jiné třídy, než SCO (za pár stovek z DX). Být tebou, pokud máš pětistovku v kapse, investoval bych do SCO, pokud ne, tak do Edge. Acekard také dost lidí doporučuje, ale já osobně jí moc nevěřím, nevím proč (možná neštastně zvolený název, který připomíná Acer :D) Edit: Ještě jedna maličkost. Pokud máš DSi, pak moc na výběr nemáš, tam pasujou jen vybrané karty (Acekard 2.1i) Edit2: Ušetřím ti hledání, pokud by jsi chtěl kupovat z DX a postnu ti sem své "kandidáty"... Edge karta a SuperCard One karta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .Den Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Acekard 2 - vse funguje jak ma, caste aktualizace FW, pekne skiny... 100% OK. ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wendy Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 no já budu mít nejspíš NDS "fat" tady z fora, a tu kartu bych radši koupil tady od jednoho prodejce z fora než z tý americký stránky...má tam dobrý ceny a může mi i poradit...a asi koupim tu Acekard 2...a do toho jdou všechny typy těch MICRO SD karet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 ano jdou vsechny microsd i microsdHC, samozrejme doporucene a overene znacky kingston a sandisk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wendy Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 dík, a jakej je rozdíl mezi microsd a microsdhc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 microsd jsou oznacovany karty do 2g, microsdhc, jsou od4 vys, to je tak jedine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 no já budu mít nejspíš NDS "fat" tady z fora, a tu kartu bych radši koupil tady od jednoho prodejce z fora než z tý americký stránky...má tam dobrý ceny a může mi i poradit...a asi koupim tu Acekard 2...a do toho jdou všechny typy těch MICRO SD karet ? A odkud myslis, ze to ten "prodejce" K4relB preprodava? Ta stranka neni americka, ale hong-kongska - kde se ty (nejen) flashkarty primo vyrabi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 rozdil je ten, ze ode me je zaruka, ze karta bude funkcni... objednat kartu z ciny na neci adresu umi kazdej. Pokud je ovsem karta vadna, coz se bezne deje, ma kupujici problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Bezne se to nedeje ;) Sobe a lidem z fora jsem jich objednaval cca 50 (jo, beru ti ksefty :D) a vsechny ok :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 vpoho, je preci na kazdem, odkud si kartu koupi, nikomu nic nenutim. kazdopdane moje staistika je jina.. 5-10% vadnych karet - z poctu nekolika set Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Wendy
Ahoj, chtěl jsem se zeptat jakou potřebuju flash kartu do DS aby se mi hry nesekaly, někde jsem tady na foru četl že se na nějaké flash kartě seká GTA CHTW...a taky jsem četl že by někdo mohl objednat nějakou tu kartu z dealextreme.com, moc díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.