shadow.wizard Odesláno Duben 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2007 Co si myslite o Pimp My Ride... hmm neocakaval som od nej nic ale mna celkom prekvapila... no prekvapila ma akurat tym, ze sa tam daju pekne vytuningovat auta... grafika - nieje na zlej urovni... je podobna ako v LA Rush... zvuky - povacsinou tam ide Xzibit a rocku sa tam nedockate... ovladanie - asi najhorisia stranka hry... strasne sa auto pohybuje na ceste... narazide a odhodi vas to 50 m dalej... taktiez ma mrzi absencia automatickeho sa vratenia na cestu stlacenim nejakeho tlacitka... moznosti - no najpr si vyberiete auto ktore chcete "PIMPOVAT" ako si ho vyberiete musite nahrat urcity pocet penazi za ktore neskor pojdete "PIMPOVAT" auto... zajdete si pre auto, na mape si oznacite trasu cez ktoru pojdete a co chcete "PIMPOVAT" (to slovo sa mi paci :-D ) vsetko robite bud kombinaciou tlacitiek alebo nejakym pokynom... napr. prenumatiky odsrubujete tak ze budete tocit Joystickom stale dookola... alebo Body Kit posuvanim Joysticka hore a dole... to ma celkom bavi... musite takteiz to urobit co v najkratsom case... na vsetko mate iba 2 minuty a "PIMPNUT" vsetko vam da zabrat... proti sebe mate Rivala ktory taktiesz "PIMPUJE" a tym padom vy musite odvies cim lepsiu pracu... ako sa vsetko skonci pride vybrana obet pozrie si auta vyberie si lepsie a tak to ide stale dookola... ja to velmi hodnotit nechcem kedze ju nemam az tak dobre prejdenu ale zatial sa to da... (skoda tych bugov [viz. obr. dole] ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2007 Já sem to ještě nestáh ale ten tuning by tam moh bejt fakt dobrej. nevím ale asi si to stáhnu co nejdřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Duben 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2007 Lol, tak takovej bug se mi zatím nestal :D . Jinak ale úplně souhlasím, hlavně s tím ovládáním resp. chováním aut, to je tragédie. Co se herní náplně týká, není to špatný, sice jsem zatím "PIMPOVAL" :D jen jedno auto, ale získávání peněz mi přijde takový strašně přímočarý. Třeba Ghost Ride - kdyby se to alespoň trochu střídalo, pořád dělá ty samý kreace. Nebo....sakra teď jsem zapoměl název toho úkolu, prostě jak musíš zpomalit a stisknout kombinaci tří tlačítek - ze začátku jsem absolutně neměl potuchy, co mám jako dělat, nějakej tutoriálek ve hře by se vůbec neztratil (opravdu by mě nenapadlo, že to "R" musím pořád držet). Navíc jsem vůbec nepochopil, co to jako je - projedu kolem lidí, stisknu tři tlačítka a dostanu za to peníze :roll: . Ale potom ten závod, kdo bude mít líp "VYPIMPOVANÝ" auto (to je fakt dobrej název :D ) je celkem dobrá věc, ale vzhledem k tomu chování aut celkem prudérní, než dojedu na správný místo. Jo a ještě, nevím jak ty, ale já to hraju bez přetaktování (hraju tak všechny hra, kromě MC3) a FPS je taky celkem hrůza, odhaduju takových 15-20 :? . No uvidíme, jak dlouho u toho vydržím, čeká mě ještě hodně "PIMPOVÁNÍ" :D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2007 No mas pravdu... zbieranie penazi... nudaaa... sice teraz som v horach na snehu a tam uz mam stiskat pri tom drzani R 5 tlacitiek ale aj to sa da... FPS je tiez tragedia aj na 333MHz... nic moc... max 45 az 50 FPS co nieje az tak vela... ale hrat sa to da... TDU som presiel takze dalsia zavodna hra na prejdienie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 Takze s hrou som skutocne u konca... dostal som sa ku predposlednemu clovekovi ktory sa vsak uz skutocne neda prejst... moj Rival je skutocne tazky a casu je skutocne malo preto vam tu dam moj Save a dufam ze to niekto prejde :) dufam ze to potom aj uploadne ;) Taktiez Pimpovanie uz mi celkom ide... 2x som dal aj Perfect Hre avsak nemozem dat viac ako 5/10... veeelke sklamanie.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Duben 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2007 Tato hra je podla mna strata casu jedine co by som oznacil ako pozitivne je uvodne video :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 gta je lepci jinak se pridavam s tim ze se mi to celkem seka... ale mam cso takze to je mozna tim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 btw taky se vám seka když začne ten xzibit mluvit, já sem to hrál asi 15 minut nejdřív nastavení atd a pak sem začal hrat a jel jsem si a pak promluvil ten xzibit a hra klesla o spoustu fps dolu a v podstatě nehratelné bylo to zhruba 15 az 20 fps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 btw taky se vám seka když začne ten xzibit mluvit, já sem to hrál asi 15 minut nejdřív nastavení atd a pak sem začal hrat a jel jsem si a pak promluvil ten xzibit a hra klesla o spoustu fps dolu a v podstatě nehratelné bylo to zhruba 15 az 20 fps musíš přetaktovat...i když to máš v isu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 musíš přetaktovat...i když to máš v isu sorry ale nooba ze mně dělat nemusíš já mam deufaltně iso nastaveno na 333 a xmb na 222 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpideX Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 sorry ale nooba ze mně dělat nemusíš já mam deufaltně iso nastaveno na 333a xmb na 222 Dej si i XMB na 333 rychleji se bude vse nacitat fotky mptrosky a tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2007 Dej si i XMB na 333 rychleji se bude vse nacitat fotky mptrosky a tak :) zbytečnsot rychleji mp3 nwm to je asi blbost když mp3 přehrávači stačí ke štěstí asi 3x mín než 222 , a fotky v PSP nemam ze zrcadlovky která má kolem 10 mb fotka. fotky mám v rozlišení max 1280x1024 a navíc to žere zbytečně baterku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.