Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Alien Breed Evolution


tekken90

Recommended Posts

Platformy: Playstation 3, Xbox 360

Datum vydání: TBA

Odkazy: konzolista.cz

Alien Breed Evolution

V roce 1993 vyšla na platformu Commodore Amiga velice zajímavá akční hra s názvem Alien Breed od studia Team17. Pamatujete? Ne? Nevadí. Hra neoficiálně těžila z tématu filmů Vetřelec. Vy jste se chopili jednotky, která se měla vypořádat s invazí EMzáků z hlubokého vesmíru, přičemž jste na celou akci koukali z vrchu. Totéž studio, Team 17, pracuje na remaku hry, pro dnešní platformy s názvem Alien Breed Evolution, přičemž tvrdí, že půjde o retro-moderní remake původní hry. V podstatě se jedná o hru s tímtéž systémem, který byl použit v původní hře, vše je ale vyšperkováno do krásy, navíc si ale budeme moci zahrát kooperačně. Na kartě hry ( link ) se můžete podívat na pár prvních screenshotů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Alien Breed byla dycky pecka, sem na to zvedav, akorat se mi moc nelibi jak udelali ty alieny vypadaji jak nejaky brouci, v starejch breedech vypadali spis jak Alieni z filmu Aliens ... meli i ovalnou podlouhlou hlavu a ruce (aspon tak z pohledu shora vypadali :D)

viz obrazek:

148.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z Alien Breed Evolution je trilogie

Není to tak dávno, co Team 17 oznámil hru Alien Breed Evolution, kde si zastřílíme proti mimozemským kreaturám. Dnes tu máme trošinku přesnější informace. Alien Breed Evolution bude podle ředitele studia Team 17, Martyna Browna, trilogie, která začne vycházet už na konci roku na Xbox Live Arcade. Každý z dílů by měl na dohrání zabrat něco kolem 5 hodin, přičemž pokud dohrajeme hlavní mód, můžeme zkusit kooperativní režim, případně ostatní online módy. Počítá se i s Playstation Network verzí, která zatím nemá stanovené datum vydání. To se stanoví podle toho, jak dobře půjdou práce na XBLA verzi, na které nyní pracuje malý tým čítající 30 lidí.

Alien Breed Evolution video

Včera jsme vám přinesli konečně první pořádné informace o hře Alien Breed Evolution, což je remake hodně staré hry Alien Breed. Tento remake předělaný do Unreal 3 enginu nabídne nejen skvělé audiovizuální zpracování, ale především by měl chytlavou hratelnost se spoustou mimozemských kreatur. Stejně jako v původní verzi by neměla chybět vysoká obtížnost, přičemž se počítá i s kooperačním režimem pro více hráčů, ať už na službě Xbox live, tak Playstation Network. Nyní tu máme pro vás první gameplay video, které je sice natočeno na kameru, ale jako představa, jak bude hra vypadat, poslouží víc než dobře. Kdo se tak o tuto hru zajímá, nechť se odebere do novinky.

http://www.viddler.com/explore/patlike/videos/125/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu