Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dragon Age: Origins

BioToXx_

Recommended Posts

• Odpovědi 103
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Hraju a v pohodě.... (Nemaš třeba automatickou hibernaci po 10 mintách :D )

urcite ne :D

mozna to neni hibernace ale vypada to tak... najednou se vypne monitor, po 1min se pocitac vypne. Po zapnuti se nacte aktualni stav jako po sleepu nebo hibernaci... a pri spusteni OS se objevi hlaska o chybe aplikace - dragon age

mam nainstalovany aktualni verzi driveru grafarny a aktualni verzi DX a zadna jina aplikace nebo hra nic takoveho nezpusobuje.. tak nevim co to je za haluz, zatim sem se kazdopadne nedostal ani k save checkpointu:cheesygrin:

jestli mate nejakej napad, co by to mohlo zpusobovat, sem s tim:thumbup:

2 Palcak: posli mi kdyztak pls svuj crack, at muzu vyloucit chybny crack:thx:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jde to hrat na xku normalne ? PC uz mam slaby a prave kvuli tomu jsem si take kupoval xbox ale tohle je zrovna RPG ktere bych chtel na PC. Fable 2 jsem si na xku daval velice dobre a ovladani mi sedlo perfektne tak se chci zeptat jak vypada Dragon Age s ovladanim na xboxu. Jen skoda te cestiny. S anglictinou sice tolik problem nemam takze zvladat bych to castecne mel ale preci jen cestina je cestina. Diky za odpovedi.

Odkaz ke komentáři

jde to hrat na xku normalne ? PC uz mam slaby a prave kvuli tomu jsem si take kupoval xbox ale tohle je zrovna RPG ktere bych chtel na PC. Fable 2 jsem si na xku daval velice dobre a ovladani mi sedlo perfektne tak se chci zeptat jak vypada Dragon Age s ovladanim na xboxu. Jen skoda te cestiny. S anglictinou sice tolik problem nemam takze zvladat bych to castecne mel ale preci jen cestina je cestina. Diky za odpovedi.

Ovládání se mě dostalo pod kůži cca po 15 minutách , pak už to de samo, je to dost podobný jako v Mass Effect, angličtina tam není nijak nároční ale tech textů tam je fakt mraky ........

Odkaz ke komentáři

Prvních pár kroků při integraci češtiny do XBOX 360 verze mám za sebou, nejdelší bylo asi hledat vhodný nástroj pro úpravu XBOXového .iso souboru. Dobrou zprávou pro Vás všechny je, že jsem ho už našel, prověřil strukturu hry na DVD a shoduje se se složkama, co kdosi uploadoval z PC verze. Zkusil jsem tedy zaměnit soubory s CZ titulky namísto původní italské verze, cestou z práce koupím balík DVD a jdeme zkoušet :)

Odkaz ke komentáři

Ovládání je v pohodě jak na Xboxu, tak na PC. Ale jinak mě přišla hra na PC mnohem lepší. Bez HDD je hra na X360 dost pomalá, pořád se něco nahrává, každý rozhovor, scéna, atd. Na PC, i když nemám nějaké extra dělo, hra šlape naprosto bez problémů. A pro spoustu lidí je přítomnost češtiny také k nezaplacení (i když zrovna s tímhle problém já nemám). Kvalita češtiny je celkem dobrá, jen občas ujede nějaký tvar slova, nebo skloňování.

Odkaz ke komentáři

Ovládání se mě dostalo pod kůži cca po 15 minutách , pak už to de samo, je to dost podobný jako v Mass Effect, angličtina tam není nijak nároční ale tech textů tam je fakt mraky ........

ja se teda do ovladani teprve dostavam.. ze zacatku me vylozene sralo, ale ted, po tak 2-4 hodinach, zjistuju, ze to jde

Ovládání je v pohodě jak na Xboxu, tak na PC. Ale jinak mě přišla hra na PC mnohem lepší. Bez HDD je hra na X360 dost pomalá, pořád se něco nahrává, každý rozhovor, scéna, atd. Na PC, i když nemám nějaké extra dělo, hra šlape naprosto bez problémů. A pro spoustu lidí je přítomnost češtiny také k nezaplacení (i když zrovna s tímhle problém já nemám). Kvalita češtiny je celkem dobrá, jen občas ujede nějaký tvar slova, nebo skloňování.

po instalaci na HDD na XBOXu je rychlost uplne vpohode, neloaduje se prakticky nic..

Odkaz ke komentáři

Prvních pár kroků při integraci češtiny do XBOX 360 verze mám za sebou, nejdelší bylo asi hledat vhodný nástroj pro úpravu XBOXového .iso souboru. Dobrou zprávou pro Vás všechny je, že jsem ho už našel, prověřil strukturu hry na DVD a shoduje se se složkama, co kdosi uploadoval z PC verze. Zkusil jsem tedy zaměnit soubory s CZ titulky namísto původní italské verze, cestou z práce koupím balík DVD a jdeme zkoušet :)

nice si frajer snad to vyjde :)

Odkaz ke komentáři

Tak zkoumám soubory s texty, a vypadá to, že všechny soubory pro PC verzi jsou cca 2x větší než jejich xbox kolegové... Chtěl bych tedy poprosit nějakou dobou duši co má PC verzi DAO, aby upnula nějakej "fankit" na modifikace, měl by být přibalen u hry podle wikipedie. Konkrétně potřebuju nějaký editor na .tlk soubory - tabulky s rozhovory. Mám hotové iso s CZ titulkama místo IT, ale myslím, že je to ještě funkční natuty nebude. Kdybych se mohl vlastnoručně pohrabat v textech, určitě by to podstatě pomohlo při případném ladění.

Edit: Tak jsem našel na netu toolset, bohužel bych musel mít zaregistrovanou origo DAO, někdo kdo ji máte, pls stáhněte toolkit a kontaktujte mě na PM :)

http://dragonage.bioware.com/toolset/

Odkaz ke komentáři

Tak sem zjedavej jestli to pude na starym xku čeština do her šla dat tak počkam a pak uvidím jestli stahovat pc nebo xbox verzy a kdyby to šlo tak by se mohla dat i do mass efektu to by bylo něco :) sem fakt zjedavej

U mass effectu jsem to zkoumal a vubec + čeština je jen v instalatoru a nevim jak bych sneho dostal ty soubory a pak zkusit dat do xbox verze :)

Odkaz ke komentáři

Tak zkoumám soubory s texty, a vypadá to, že všechny soubory pro PC verzi jsou cca 2x větší než jejich xbox kolegové... Chtěl bych tedy poprosit nějakou dobou duši co má PC verzi DAO, aby upnula nějakej "fankit" na modifikace, měl by být přibalen u hry podle wikipedie. Konkrétně potřebuju nějaký editor na .tlk soubory - tabulky s rozhovory. Mám hotové iso s CZ titulkama místo IT, ale myslím, že je to ještě funkční natuty nebude. Kdybych se mohl vlastnoručně pohrabat v textech, určitě by to podstatě pomohlo při případném ladění.
Třeba tady je nějaky tlk editor.http://daforums.bioware.com/viewtopic.html?topic=701592&forum=145

Když tak můžu dodat jiný který fungoval 100% na NWN2 kde jsou taky tlk soubory.

Odkaz ke komentáři

No prave že NWN běželo na Aurora Engine a DAO běží na nějakém Eclipse enginu, což je podle mě jen upravený Aurora Eng. Bohužel, toolkit z NWN2 jsem už zkoušel, a nejde to v něm otevřít. DAO toolkit obsahuje nějakej editor na texty, takže potřebuju právě jej.

Edit: Tomasisko, presne neco takoveho na cos odkazoval shanim, bohuzel pri spusteni mi ten tlk parser vyhodi nejakou java exceptionu... Mrknu na to doma na laptopu, prozatím i nadále platí prosba o DAO toolkit! :)

Odkaz ke komentáři

tak když ne do mass efektu tak do fallout 3 tam by to mislím šlo protože sem viděl češtinu samostatně , no uvdíme ja se mrknu potom DAO toolkit jestli není nekde ke stažení

Někdy ted vyjde cz GOTY verze falloutu tak stáhnu pc i xbox verzy a koukni se jestli ty soubory nebudou totožne:bash:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu