jayjay Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 s tou češtinou neni špatnej nápad:-)..problem je jesi ji nekdo bude mit:-)..mužu si pučit od kamoše ten bdue mit origo..dalsi problem bude že nevim jak ji vytahnout:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveMax Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Funguje vam ten kod pro stazeni Stone Prisonera? Vypada to, ze to chce 4x 5 znaku, ale ten kod uvnitr krabicky je jen 4x 4 znaky... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lycianus Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Ahoj lidi hraje to nekdo ?Zakynsul sem u toho chramu kde mam najit tu uvnitr chramu jsou dvere kzery vyzaduji klic a ja nevim za boha kde to sebrat vsechno sem v chramu uz pobil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 hraje tu nekdo Dragon age na vistach?... jen, ze mi hra po cca 10 min hrani zhibernuje notas xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palcak_cz Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 [;712964']hraje tu nekdo Dragon age na vistach?...jen' date=' ze mi hra po cca 10 min hrani zhibernuje notas xD[/quote'] Hraju a v pohodě.... (Nemaš třeba automatickou hibernaci po 10 mintách :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull1468623759 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 čeština na pc je skoro navšech warezforech co sleduju ke stažení aby si ji mohli dat ti co si stahly anglickou verzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Hraju a v pohodě.... (Nemaš třeba automatickou hibernaci po 10 mintách :D ) urcite ne :D mozna to neni hibernace ale vypada to tak... najednou se vypne monitor, po 1min se pocitac vypne. Po zapnuti se nacte aktualni stav jako po sleepu nebo hibernaci... a pri spusteni OS se objevi hlaska o chybe aplikace - dragon age mam nainstalovany aktualni verzi driveru grafarny a aktualni verzi DX a zadna jina aplikace nebo hra nic takoveho nezpusobuje.. tak nevim co to je za haluz, zatim sem se kazdopadne nedostal ani k save checkpointu:cheesygrin: jestli mate nejakej napad, co by to mohlo zpusobovat, sem s tim:thumbup: 2 Palcak: posli mi kdyztak pls svuj crack, at muzu vyloucit chybny crack:thx: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 jde to hrat na xku normalne ? PC uz mam slaby a prave kvuli tomu jsem si take kupoval xbox ale tohle je zrovna RPG ktere bych chtel na PC. Fable 2 jsem si na xku daval velice dobre a ovladani mi sedlo perfektne tak se chci zeptat jak vypada Dragon Age s ovladanim na xboxu. Jen skoda te cestiny. S anglictinou sice tolik problem nemam takze zvladat bych to castecne mel ale preci jen cestina je cestina. Diky za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasisko Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 http://rapidshare.com/files/301786690/Languages_on_DVD.rar tady je ta čeština zkuste to někdo :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 jde to hrat na xku normalne ? PC uz mam slaby a prave kvuli tomu jsem si take kupoval xbox ale tohle je zrovna RPG ktere bych chtel na PC. Fable 2 jsem si na xku daval velice dobre a ovladani mi sedlo perfektne tak se chci zeptat jak vypada Dragon Age s ovladanim na xboxu. Jen skoda te cestiny. S anglictinou sice tolik problem nemam takze zvladat bych to castecne mel ale preci jen cestina je cestina. Diky za odpovedi. Ovládání se mě dostalo pod kůži cca po 15 minutách , pak už to de samo, je to dost podobný jako v Mass Effect, angličtina tam není nijak nároční ale tech textů tam je fakt mraky ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sid1468621394 Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Prvních pár kroků při integraci češtiny do XBOX 360 verze mám za sebou, nejdelší bylo asi hledat vhodný nástroj pro úpravu XBOXového .iso souboru. Dobrou zprávou pro Vás všechny je, že jsem ho už našel, prověřil strukturu hry na DVD a shoduje se se složkama, co kdosi uploadoval z PC verze. Zkusil jsem tedy zaměnit soubory s CZ titulky namísto původní italské verze, cestou z práce koupím balík DVD a jdeme zkoušet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Ovládání je v pohodě jak na Xboxu, tak na PC. Ale jinak mě přišla hra na PC mnohem lepší. Bez HDD je hra na X360 dost pomalá, pořád se něco nahrává, každý rozhovor, scéna, atd. Na PC, i když nemám nějaké extra dělo, hra šlape naprosto bez problémů. A pro spoustu lidí je přítomnost češtiny také k nezaplacení (i když zrovna s tímhle problém já nemám). Kvalita češtiny je celkem dobrá, jen občas ujede nějaký tvar slova, nebo skloňování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Ovládání se mě dostalo pod kůži cca po 15 minutách , pak už to de samo, je to dost podobný jako v Mass Effect, angličtina tam není nijak nároční ale tech textů tam je fakt mraky ........ ja se teda do ovladani teprve dostavam.. ze zacatku me vylozene sralo, ale ted, po tak 2-4 hodinach, zjistuju, ze to jde Ovládání je v pohodě jak na Xboxu, tak na PC. Ale jinak mě přišla hra na PC mnohem lepší. Bez HDD je hra na X360 dost pomalá, pořád se něco nahrává, každý rozhovor, scéna, atd. Na PC, i když nemám nějaké extra dělo, hra šlape naprosto bez problémů. A pro spoustu lidí je přítomnost češtiny také k nezaplacení (i když zrovna s tímhle problém já nemám). Kvalita češtiny je celkem dobrá, jen občas ujede nějaký tvar slova, nebo skloňování. po instalaci na HDD na XBOXu je rychlost uplne vpohode, neloaduje se prakticky nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Je to lepší, pravda, ale pořád se hra v rychlosti nechytá na PC verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasisko Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Prvních pár kroků při integraci češtiny do XBOX 360 verze mám za sebou, nejdelší bylo asi hledat vhodný nástroj pro úpravu XBOXového .iso souboru. Dobrou zprávou pro Vás všechny je, že jsem ho už našel, prověřil strukturu hry na DVD a shoduje se se složkama, co kdosi uploadoval z PC verze. Zkusil jsem tedy zaměnit soubory s CZ titulky namísto původní italské verze, cestou z práce koupím balík DVD a jdeme zkoušet :) nice si frajer snad to vyjde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sid1468621394 Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Uvidíme, jestli to bude fungovat, EN, ES i IT verze souboru mají kolem 5.5MB a ten českej 10... Sám jsem zvědavej, jestli se to rozjede. Během večera popřípadě noci podám hlášení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palcak_cz Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 [;713277']2 Palcak: posli mi kdyztak pls svuj crack' date=' at muzu vyloucit chybny crack:thx:[/quote'] tady maš: http://leteckaposta.cz/558596200 (Pass: jednadva) :D sry mam to nastaveny automaticky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull1468623759 Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Tak sem zjedavej jestli to pude na starym xku čeština do her šla dat tak počkam a pak uvidím jestli stahovat pc nebo xbox verzy a kdyby to šlo tak by se mohla dat i do mass efektu to by bylo něco :) sem fakt zjedavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sid1468621394 Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Tak zkoumám soubory s texty, a vypadá to, že všechny soubory pro PC verzi jsou cca 2x větší než jejich xbox kolegové... Chtěl bych tedy poprosit nějakou dobou duši co má PC verzi DAO, aby upnula nějakej "fankit" na modifikace, měl by být přibalen u hry podle wikipedie. Konkrétně potřebuju nějaký editor na .tlk soubory - tabulky s rozhovory. Mám hotové iso s CZ titulkama místo IT, ale myslím, že je to ještě funkční natuty nebude. Kdybych se mohl vlastnoručně pohrabat v textech, určitě by to podstatě pomohlo při případném ladění. Edit: Tak jsem našel na netu toolset, bohužel bych musel mít zaregistrovanou origo DAO, někdo kdo ji máte, pls stáhněte toolkit a kontaktujte mě na PM :) http://dragonage.bioware.com/toolset/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasisko Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Tak sem zjedavej jestli to pude na starym xku čeština do her šla dat tak počkam a pak uvidím jestli stahovat pc nebo xbox verzy a kdyby to šlo tak by se mohla dat i do mass efektu to by bylo něco :) sem fakt zjedavej U mass effectu jsem to zkoumal a vubec + čeština je jen v instalatoru a nevim jak bych sneho dostal ty soubory a pak zkusit dat do xbox verze :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasisko Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Tak zkoumám soubory s texty, a vypadá to, že všechny soubory pro PC verzi jsou cca 2x větší než jejich xbox kolegové... Chtěl bych tedy poprosit nějakou dobou duši co má PC verzi DAO, aby upnula nějakej "fankit" na modifikace, měl by být přibalen u hry podle wikipedie. Konkrétně potřebuju nějaký editor na .tlk soubory - tabulky s rozhovory. Mám hotové iso s CZ titulkama místo IT, ale myslím, že je to ještě funkční natuty nebude. Kdybych se mohl vlastnoručně pohrabat v textech, určitě by to podstatě pomohlo při případném ladění.Třeba tady je nějaky tlk editor.http://daforums.bioware.com/viewtopic.html?topic=701592&forum=145Když tak můžu dodat jiný který fungoval 100% na NWN2 kde jsou taky tlk soubory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sid1468621394 Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 No prave že NWN běželo na Aurora Engine a DAO běží na nějakém Eclipse enginu, což je podle mě jen upravený Aurora Eng. Bohužel, toolkit z NWN2 jsem už zkoušel, a nejde to v něm otevřít. DAO toolkit obsahuje nějakej editor na texty, takže potřebuju právě jej. Edit: Tomasisko, presne neco takoveho na cos odkazoval shanim, bohuzel pri spusteni mi ten tlk parser vyhodi nejakou java exceptionu... Mrknu na to doma na laptopu, prozatím i nadále platí prosba o DAO toolkit! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull1468623759 Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 tak když ne do mass efektu tak do fallout 3 tam by to mislím šlo protože sem viděl češtinu samostatně , no uvdíme ja se mrknu potom DAO toolkit jestli není nekde ke stažení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sid1468621394 Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Toolkit už stahuju, uvidíme jestli bude funkční. Jestli někdo bude moct kamkoliv upnout ten z origo stránek bioware, budu moc vděčný. Edit: Nestahujte toolkit z BigDownloads, instalátor je poškozený :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasisko Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 tak když ne do mass efektu tak do fallout 3 tam by to mislím šlo protože sem viděl češtinu samostatně , no uvdíme ja se mrknu potom DAO toolkit jestli není nekde ke stažení Někdy ted vyjde cz GOTY verze falloutu tak stáhnu pc i xbox verzy a koukni se jestli ty soubory nebudou totožne:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.