Lojzik Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Kluci, tohle je slepá ulička.. Musíte na to jinak. Měl jsem nějaké pomůcky na PES 2009, který jsem docela dost editoval.. Jaká je koncovka u toho souboru, který potřebujete otevřít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasisko Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Kluci, tohle je slepá ulička.. Musíte na to jinak. Měl jsem nějaké pomůcky na PES 2009, který jsem docela dost editoval.. Jaká je koncovka u toho souboru, který potřebujete otevřít?.tlk je ta koncovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E-rror Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Lol lidi mam Nvidia GEforce 6200 (256mb AGP8x) Pentium 4 2,4Ghz 2GB DDR1 a tuhle hru rozchodi a je pomerne hratelna pokud nestojim na otevrenym prostoru a zadny out of memory sem nepotkal xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E-rror Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Mam dotaz kamoska mam takej problem... Nainstne v pohode hru crackne ... spusti a v menu nevidi zadnej text .. proste neexistuje... skousel jsem ji tam hodit i patch a taky nic ... nevi nekdo co s tim ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sid1468621394 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 To vám bohužel pánové neporadíme, a je sice pěkný, že hru hraješ na 2GB ram a OUT OF MEMORY ti to nepíše, ale kdybys aspoň minutu četl posty v threadu, věděl bys, že se snažíme editovat soubory z xbox verze editorem pro PC verzi, jeden ze dvou .tlk souborů to bez problému otevře, ale pro ten druhý si to potřebuje do paměti nahrát cca 10.5GB dat. A dávej bacha, tuším, že se za dva posty za sebou dává upomínka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkky Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Takze cestina se nezdarila? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Borci zkousejte to dál zatim hraju ENG ale opravdu bych uvital cestinu a nejen ja jinak super gameska :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sid1468621394 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Momentálně je situace taková, že Alert zkusí soubor otevřit až do svýho PC narve 12GB RAM, jakmile se mu to povede, budeme moudřejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anyndur Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 jsem si plne vedom, ze sem ten dotaz nepatri,...ale i presto se zeptam :-/ ....snazim se hru rozchodit na nb .... hardwarove by mela jit minimalne na nejnizsi detaily,....k uziti mam 1,87gb ram, misto na hdd tez, nainstalovany novy directy, win 7, grafika ati mobility xpress 200m,....nainstaloval jsem dao, patch 1.01a + 1.01b, dal crack,....a ste pokazdy mi hra vyhodi hlasku, ze nemuze nalezt podporovanou grafickou kartu...ciste nahodou nevi nekdo co s tim? Skutecne se moc omlouvam! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 OMG, tak to je moc, kdyz nemuze najit podporovanou grafickou kartu tak je jasny ze problem nebude v mysi ne :D OMFG, vetsinu narocnejsich her nespustis na noteboocich ani do menu jelikoz nemaji tak dobre grafiky a nezvladnou to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anyndur Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 @Johnysko: dobry, v klidu,..jen jsem se zeptal,....vim, ze nekde se psalo o tom, ze ATIny maji s hrou nejaky problem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SWITCH Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Držím palce.Jestli to bude fungovat ,tak je to ukázka jak je naše zemička vydavatelům ukradená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Ale čeština se musí nějak do té hry dosta protože na www.webpunkt.ru vychází vždy eng verze a po dvou týdnech tam má vždy rus verzi s rus tytulky takže to musí jít. Má to u každé hry takže pochabuju že ruštinu tam dává vydavatel. :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasisko Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Ale čeština se musí nějak do té hry dosta protože na www.webpunkt.ru vychází vždy eng verze a po dvou týdnech tam má vždy rus verzi s rus tytulky takže to musí jít. Má to u každé hry takže pochabuju že ruštinu tam dává vydavatel. :?Tak jim napiš jak to udělaly a pak to jsem hod ten navod :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E-rror Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 To vám bohužel pánové neporadíme, a je sice pěkný, že hru hraješ na 2GB ram a OUT OF MEMORY ti to nepíše, ale kdybys aspoň minutu četl posty v threadu, věděl bys, že se snažíme editovat soubory z xbox verze editorem pro PC verzi, jeden ze dvou .tlk souborů to bez problému otevře, ale pro ten druhý si to potřebuje do paměti nahrát cca 10.5GB dat. A dávej bacha, tuším, že se za dva posty za sebou dává upomínka :) Sorry za to ze jsem se lehce netrefil xD ale nevadi a diky za upozorneni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sid1468621394 Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 No, myslím, že ruské verze her vydávají přímo vydavatelé, sice je v Rusku celkem vysoká míra pirátství, ale i přes to se jim to vyplatí. Rusů holt není 10 milionů jako nás :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 No, myslím, že ruské verze her vydávají přímo vydavatelé, sice je v Rusku celkem vysoká míra pirátství, ale i přes to se jim to vyplatí. Rusů holt není 10 milionů jako nás :( Ještě počítej slovensko ale pořád 15mil. není moc . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sid1468621394 Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Já sem otvíral .tlk soubory v toolkitu, soubory z PC verze mají v hlavičce verzi tlk tuším 0.2 PC a z xbox verze 0.4 XBOX360. Potřebuju pořád zjistit strukturu souboru, co pro otevření potřebuje 10.43GB (jméno si bohužel nepamatuju, je to někde dřív v tomto threadu). Potom se můžu pustit do úprav souboru z PC verze, aby byl shodný s verzí xboxovou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sid1468621394 Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Toolkit je tady, ale bohužel k jeho nainstalování musíš mít na PC nainstalovanou i samotnou hru. Možná by to šlo vyřešit jenom přidáním pár klíčů do registru, ale myslím, že to používá i některé soubory ze samotné hry. http://czshare.com/1006061/_MNw/DragonAgeToolset1.00Setup.exe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MCkaTo Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Ak co porad stim nikdo nehnul nebo to nevyskousel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCena Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 to vypada ze jedine to cely rucne prepsat ne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 nazev vypovidy za vse nosim sebou porad itemy na ktery jeste nestacim a chci si je nechat ale permanentne nemam misto v baglu, takze je ve hre nekde moznost koupit dum / truhlu nekam to schovat abych si pro to moh kdykoliv dojit??? mluvim o dragon age:origins kdyby to nekomu nebylo zcela jasny diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 pls nikdo nevi?? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 refresh, jestli si je treba nekdo na 95% jisty ze takova moznots zde neni napiste taky pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 V tvém táboře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.