Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dragon Age: Origins

BioToXx_

Recommended Posts

• Odpovědi 103
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

To vám bohužel pánové neporadíme, a je sice pěkný, že hru hraješ na 2GB ram a OUT OF MEMORY ti to nepíše, ale kdybys aspoň minutu četl posty v threadu, věděl bys, že se snažíme editovat soubory z xbox verze editorem pro PC verzi, jeden ze dvou .tlk souborů to bez problému otevře, ale pro ten druhý si to potřebuje do paměti nahrát cca 10.5GB dat. A dávej bacha, tuším, že se za dva posty za sebou dává upomínka :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jsem si plne vedom, ze sem ten dotaz nepatri,...ale i presto se zeptam :-/ ....snazim se hru rozchodit na nb .... hardwarove by mela jit minimalne na nejnizsi detaily,....k uziti mam 1,87gb ram, misto na hdd tez, nainstalovany novy directy, win 7, grafika ati mobility xpress 200m,....nainstaloval jsem dao, patch 1.01a + 1.01b, dal crack,....a ste pokazdy mi hra vyhodi hlasku, ze nemuze nalezt podporovanou grafickou kartu...ciste nahodou nevi nekdo co s tim?

Skutecne se moc omlouvam!

Odkaz ke komentáři

Ale čeština se musí nějak do té hry dosta protože na www.webpunkt.ru vychází vždy eng verze a po dvou týdnech tam má vždy rus verzi s rus tytulky takže to musí jít. Má to u každé hry takže pochabuju že ruštinu tam dává vydavatel. :?
Tak jim napiš jak to udělaly a pak to jsem hod ten navod :)
Odkaz ke komentáři

To vám bohužel pánové neporadíme, a je sice pěkný, že hru hraješ na 2GB ram a OUT OF MEMORY ti to nepíše, ale kdybys aspoň minutu četl posty v threadu, věděl bys, že se snažíme editovat soubory z xbox verze editorem pro PC verzi, jeden ze dvou .tlk souborů to bez problému otevře, ale pro ten druhý si to potřebuje do paměti nahrát cca 10.5GB dat. A dávej bacha, tuším, že se za dva posty za sebou dává upomínka :)

Sorry za to ze jsem se lehce netrefil xD ale nevadi a diky za upozorneni

Odkaz ke komentáři

Já sem otvíral .tlk soubory v toolkitu, soubory z PC verze mají v hlavičce verzi tlk tuším 0.2 PC a z xbox verze 0.4 XBOX360. Potřebuju pořád zjistit strukturu souboru, co pro otevření potřebuje 10.43GB (jméno si bohužel nepamatuju, je to někde dřív v tomto threadu). Potom se můžu pustit do úprav souboru z PC verze, aby byl shodný s verzí xboxovou.

Odkaz ke komentáři

Toolkit je tady, ale bohužel k jeho nainstalování musíš mít na PC nainstalovanou i samotnou hru. Možná by to šlo vyřešit jenom přidáním pár klíčů do registru, ale myslím, že to používá i některé soubory ze samotné hry.

http://czshare.com/1006061/_MNw/DragonAgeToolset1.00Setup.exe

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

nazev vypovidy za vse nosim sebou porad itemy na ktery jeste nestacim a chci si je nechat ale permanentne nemam misto v baglu, takze je ve hre nekde moznost koupit dum / truhlu nekam to schovat abych si pro to moh kdykoliv dojit??? mluvim o dragon age:origins kdyby to nekomu nebylo zcela jasny

diky

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu