Rychlahuba Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 Dobry den,nevim jestly to patri do teto sekce ale jinou ktera by se me zamlouvala jsem nenasel tak to prosim nemazte. Takze chci se zeptat rozhoduji se mezi koupi PS2 a nebo starsi verze Xbox(verze 1.4)chci se zeptat co ma lepsi grafiku no a co je proste celkove lepsi na hry a tak...:) dekuji moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 xbox lepší grafika,ps2 lepší hry a hlavně mnohem víc a pořád vycházejí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Červenec 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 Ok,dik a jeste resim problem jestly se v dnesni dobe vyplati PS2 koupit...premyslel jsem o xbox 360 ale nevydelavam takze nemam moc penez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 pokud si ho nikdy neměl tak si myslim že určitě vyplatí,dneska už se dá sehnat i s čipem za málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Červenec 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 dobre,dekuji asi si ho koupim,jeste bych se chtel zeptat jestly by jsi mi nemohl poslat do vzkazu neaky seznam dobrych her na PS2 :)dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zd3ny Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 Když už jsme u toho, docela by mě zajímalo kolik dobrých her na PS2 teď vychází od dob příchodu x360 a Ps3 na starou PS2 žádné originální super hry nevychází, takže srovnání staré xko a Ps2 není zas tak pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 dobre,dekuji asi si ho koupim,jeste bych se chtel zeptat jestly by jsi mi nemohl poslat do vzkazu neaky seznam dobrych her na PS2 :)dik koukni na Top Games na gamespot.com myslím že s hrama s hodnocením nad 8/10 chybu neuděláš ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 urcite ps2 je mnohem lepsi ja bych si starsi verzi xka nekoupil kdybych mel moznost koupit ps2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 Tak to pozor byt tebou sel bych do stareho xboxe oproti ps2 : možnost jednoduše připojit hdd,plně customizovat menu,spouštět spousty emulátorů. Pokud vim i se povedli win 98 a Linux. Možnost hrát ps1 hry, ano ovšem ps2 tyto věci v podstatě zvládá taky ale určitě ne tak jednoduše a bezproblemove co se tyce kompatibility Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zd3ny Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 Mám xko i PS2 a můžu zaručeně říct že xko zabaví určitě na delší dobu než PS2 na xku díky nejrůznějším modifikacím atd nabídne 1000% lepší zábavu než na PS2 kde si maximálně můžeš dát program na divx či mp3 a končíš, na xbox mám spoustu her a na Ps2 mám pouze ty co na xko není a na PS2 mám tak 10 her co za něco stojí, na tuto konzoli už vychází zprominutím už jen "sračky" mimo god of war gran turismo, nebo resident evil tato konzole už nemá také co nabídnout. Mám xko na LCD TV mám na něm linux i win98 serfuju na netu sleduju youtube čučím na stream tv....rozhodně když seženeš levně xko jdi do něj, můžeš své hry dávat na hdd a nemusíš se bát že ti odejde mechanika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 13, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 K ps2 jde taky pripojit hdd , stare tluste verze :) Emulatory lze taky spoustet , filmy , mp3 , fotky s prislusnymi programy jdou taky . xbox1 urcite nekupuj , nic uz na to nevychazi... Na ps2 porad neco vychazi a her je na to mnohem vice a mnohem lepsich :) edit zd3ny : Vychazi sracky ? Co serie guitar hero ? Tomb raider underworld , Ghostbusters , Secret agent Clank ... Navic se chysta Motorstorm a novy Jak a daxter. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zd3ny Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 No jo to je pravda sehnat někde tlustou verzi a někde se podařit sehnat Network adapter není žádná sranda.....ale i tak se multimediálně nesrovná xku....hry upřímně by mě zajímalo jaké se po roce 2006 kdy xko skončilo s distribucí her na tuto konzoli vyšlo něco ZAJÍMAVÉHO pro PS2. Samozřejmě s nikým se nehádám pouze je to můj názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 Taky se přklánim ke zd3nymu. Na x360 je hodně modifikací a mužeš jej míz jako multimedialni centrum. Ps2 se mnohem složitěji modifikuje. Je fakt že na xboxa museli byt nejake patche kuli ostrosti obrazu ale celkově sou na něm hry mnohem pěknější nechápu proč na něěj už nevycházej hry a je i celkově po stránce hw nabušenější než ps2. Btw Mam ps2 takze nemyslete ze se zastavam xboxu jen kuli tomu ze bych ho mel ve svem vlastnictvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 no tady záleží na co tu konzoli chceš... jestli na hry, tak jednoznačně PS2... nevidim důvod, proč na hry kupovat Xbox, na který už dávno nic nevychází a na PS2 má v letošním roce vyjít cca 100 her a celkově je na to obrovská hromada herních titulů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zd3ny Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Být tebou radši si místo PS2 co někde koupíš za 2tisíce bez čipu, pořádně našetři a třeba na aukru když se podaří můžeš koupit za 4 xko 360 novou, a hry přes aukro seženeš za pusu i nové třeba za 150kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 kup ps2 hry na to jsou levné a s chipem seženeš za 2000 kč , xbox má nedostatek dobrých her Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 hmmm třbeba : halo 1,2,painkiller,Doom 3,Pgr 1,2...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 sasan on se nebavil o x360 ale o xboxu 1 ;)... EDIT: sorry, nedocetl sem to do konce :lol: pls delete muj prispevek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 no? Vzdyt tyhle hry jsou na xbox 1. Ber urco xbox, hlavne to pohodli kdyz si v dashboardu zvolis hru z HDD a nemusis tam strkat naky DVDcka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 No jo to je pravda sehnat někde tlustou verzi a někde se podařit sehnat Network adapter není žádná sranda.....ale i tak se multimediálně nesrovná xku....hry upřímně by mě zajímalo jaké se po roce 2006 kdy xko skončilo s distribucí her na tuto konzoli vyšlo něco ZAJÍMAVÉHO pro PS2. Samozřejmě s nikým se nehádám pouze je to můj názor Shadow of The Colossus - hra která je na konzolista.cz v hodnocení uživatelů na 7. místě, Okami - jedna z nejoriginálnějších a nejkrásnějších akčních adventur, Black - snad nejlépe vypadající FPS v té době... Mám pokračovat? :) edit. na xbox ty hry stojej za hovno a je jich hlavně málo. pár dobrých kousků se tam najde ale tady ti z fleku vypíšu 40 PS2 her, který sou naprostý pecky. S čipem máš PSX hry spouštěný daleko jednodušeji než na xboxu :dozey: sasán: to ses teda rozepsal.. mám nahodit taky pár dobrých her na PS2? ^^, .. God of War I,II, Black, Shadow of The COlossus, ICO, všechny díly WRC, všechny FF, GTA III, Vice City a San Andreas, Burnout: Revenge, Burnout: Dominator, Katamari Damacy, Killzone, Prince of Persia - všechny díly, Gran Turismo 3,4, Spartan: Total Warrior, Okami.... xbox skončil s distribucí v roce 2006 ale byl mrtvej už dřív.. jedna z nejkvalitnějších her co na první xbox vyšla - Ninja Gaiden Black edit. jo a jen tak pro zajímavost.. PS2 už zvládá taky hry z ext. hdd :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grosi Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 je v celku jedno zda koupis ps2 nebo xbox one. na oboje jsou dobre hry, mam doma oboje tak jako jini zde, ps2 graficky na xbox one nema ovsem diky sony reklame se ji xbox podarilo utlouct, na ps2 mam jen hry ktere nevysli na xbox one. Xbox pouzivam hlavne jako www prohlizec a MM centrum propojene s pc na prime prehravani filmy, nechci nikomu nic nutit, spousteni her z hdd xboxu je 100% kompaktibilni coz u ps2 neni dale xbox muze mit az 2tb hdd coz na ps2 nerozobehnes. Jetoho mnohem vice co xbox umi. Kazdopadne pokud ti nevadi investovat do laseru v ps2 kup si ps2 jestli ti jde jen o hrani her. Jinak jsi kup xbox one a hry sezenes ve velike rozmanitosti treba na ebay ja je tam beru taky. Omluvte chyby pisu to pres iphone. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 14, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Ja myslim ze pro a proti je jiz dost vysvetleno a smeruje to spise k flamu . Takze lock... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts