Nil3E Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 RunKeeper Doufám že to tu ještě není,ale aplikace mě natolik zaujala a začal jsem ji tolik používat,že to jsem musím hodit,nezapomente psát vaše názory na app :) Aneb mějte Nike+ Zadarmo i v Iphone 3G a 3GS.RunKeeper po spuštění zaznamenává jak dlouho,jak rychle a jak vytrvale běžíte za pomocí GPS chipu.Poté své udaje mužete uplaodnout na váš bežeckej profil na runkeeper.com.Navíc po doběhání a nahráni udaju se vám zobrazí i grafy a mapka odkud a kam jste běželi.Je to výborná aplikace a donutí vás běhat aby jste překonali ostatní co máte u profilu. *Kompletní statisrika - Kolik jste uběhli,za jak dlouho apd... *GPS mapa,zobrazuje vaší aktuální polohu a také zobrazuje vaší naplanovanou trasu. *Možnost ovladat iPod přimo př běhání v RunKeeper aplikaci. *Vlastní online profil,vaše statistiky,hudba,zavody,mapky...kamoši (freinds) *z5 kompatibilita s Facebook,Twitter,Myspace,Wordpress Plugin. *V Pro Verzi na vás aplikace dokonce i mluví,jakrychle běžíte apd... *Informace o spálených kaloriich. *Detailní grafy přímo při běhu :). Mužete jsi stáhnout zdarma na itunes FREE verzi. Ale já dávam přednost cracknuté PRO verzi zde: http://www.appscene.org/download.php?id=629798774 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Dej mi prosím link na tvůj profil,chci vidět jak to vypadá. ed:Aha ten profil je jen pro tebe,nám ho asi nemlžeš ukázat sry až teď jsem na to došel. ed2:Když se ale výsledek posíla na net tak platíš za přenos operátorovi ne ? (Nebo to jde i přes wifi ) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Move Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Potvrzuju skvělé... Pěkně to ukazuje kudy chodím a běžím.. jenom by to chtělo Background.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Nezere to nahodou hodne baterku? :D Kdyz si vemu ze to jede prez GPS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Move Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Jako zere to samozrejme.. ale co nadelas... =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 sakra, to mi s touchem bez gps asi (určitě) nepude ....škoda :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 sakra, to mi s touchem bez gps asi (určitě) nepude ....škoda :( njn, na ipody nike+ na iphony runkeeper. Ale stejne bych sel do nike+. Vic moznosti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Move Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 njn, na ipody nike+ na iphony runkeeper.Ale stejne bych sel do nike+. Vic moznosti :) Taky ale neni moznost na iP 3G =( tohle postaci.. muzu ukazat jak vypadala moje dnesni cesta.. =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 sakra, to mi s touchem bez gps asi (určitě) nepude ....škoda :( Muzes koupit gps modul :) Pokud upotrebis navigaci, tak se ti to vyplati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Move: Ukaz jak vypadala :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Move Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 http://bit.ly/WWUzp no jo kecal jsem s kamosema.. =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 http://bit.ly/WWUzp no jo kecal jsem s kamosema.. =D Ty umis litat? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Move Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Ty umis litat? :D Ja jsem to na chvili vypnul.. zajimalo me co se stane.. a letel jsem pres pul mapy.. =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Belomin Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 Hezky....hned du stahnout....uz je to dyl co sem behal a dycky sem si screenoval gps mapu abych pak srovnaval za jak dlouho kam sem dobehl....a tohle to udela za mne...parada ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Belomin Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 Mohl by nekdo reupnout pls??nejlip uloz.to.... diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 Bezte do nike+ Je to lepšíííííí.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 Mohl by nekdo reupnout pls??nejlip uloz.to.... diky http://uloz.to/2179432/runkeeper-pro-1.4.8-macfr3ak.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 A mě to nefunguje stejně jako navigon :D Pořád stejná chyba pořád není GPS signál :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boyjmn Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 http://uloz.to/2179432/runkeeper-pro-1.4.8-macfr3ak.zip to neni *.ipa. Jak to zprovoznim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Zmenis priponu .zip na .ipa.. Takze se to bude jmenovat RunKeeper Pro 1.4.8-macfr3ak.ipa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.