white Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Zdravim za nedlouho začnu chodit na hodiny autoškoly a k tomu patří i nějáké první auto. Nechci nic drahého, tudíž něco max. do těch 25.000Kč. Viděl bych to na Golfa 3 nebo Hondu Civic... Jaký bylo vaše první auto, nebo... Co doporučíte ze svých zkušeností? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Červenec 14, 2009 Administrators Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Mam Hondu Civic rok 92, dobre jezdi, malo se kazi a kdyz uz neco odejde, tak to na vrakaci sezenes za par korun. (Objevili jsme vrakac u Brna zamereny na Hondy.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Chtel jsem taky, ale kdyz jsem v okoli videl, jak se tyhle stary kramy rozpadaj (skoro kazdej mesic neco), tak jsem se na koupi auta vybodl (nove kupovat nebudu). Kamosi jsou servisaci, takze si to sami mohou opravit.. Jenze to ja nejsem - a pokud ty take ne, tak pocitej s pekne drahymi naklady (opravy; vrakac je super, pokud si to pak umis sam vymenit;, povinne, benzin, dalnicni znamka...) :) Navic benzin.. ~20x2 Km, ktery bych jezdil jezdil kazdy den do skoly, by mne vysly na ~150-200Kc, coz je oproti busu za 20Kc celkem rozdil :) A navic bych poradne nemel ani kam jezdit - skola.. na parby je to autem hovadina.. A na vylety nejezdim.. takze co dal? :) Takze bych mel auto jen pro drahou zabavu.. Takze si jeste par let pockam - promysli si to i ty.. Ackoliv verim, ze jiz rozhodly jsi, tak spis jen aby jsi byl pripraven :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Anonymous: Ten benzín do školy počítáš nějak divně ne? Nikdo přece do školy nejezdí sám. Já jezdím do školy také cca 22x2 km, beru další 3 až 4 lidi a ještě docela dost vydělávám :D Každý mě dá na týden 200kč (platí dopředu), takže 200 x 4 = 800. Z toho týdně projedu (jezdím neustále i o víkendu, třeba na výlety) 400 - 450 kč měsíčně :D A porovnávat svoje vlastní auto se smradlavým, přecpaným busem, který má docela často zpoždění (u nás)...to nepříchází v úvahu :D Ne.. Chodim na stredni - nevim jak je to u vas, ale u nas kazdy bydli uplne jinde.. Jsou snad jen 2 lidi, co bydli ve stejne ctvrti :) Takze ano, jezdil bych sam a to bych pak mel utratu MNOHEM vetsi, nez ty :) Jak dlouho ho mas? Jak je to s poruchovosti - zajima mne, zda je to opravdu tak strasne a kolik se do nej za rok cca vrazi.. Prej pres 10k (benzin nepocitam samozrejme..). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fraj Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Doporučuji Ti fakt něco "staršího" alespoň pro začátky. Moje první auto bylo favorit, na kterym jsem se otrkal a naučil, pak jsem si koupil nissana almeru (2002) tak pro normál rekreační ježdění a teď jsem si sehnal Hyundai Coupe (2004) kvůli ženskejm :).. Ale to už odbočuju :).. Každopádně za 25 000 se dá na začátky sehnat dobrý kvalitní auto a myslim, že ten Golf neni špatnej výběr ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 to Anonymous_ tak si udělej řidičák na motorku teďka ho dělám vyšel mě na 5000 Kč + 35 000 Kč skútr yamaha majesty 125ccm a spotřeba 2,5 litru a dostanu se všude kam potřebuju :-) jinak golf se mi zdá dobrá volba pro začátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Horvy, jo, o tom tez premyslim.. Jen mne trosku odrazuje jeden - mi dost blizky - pripad, co skoncil se vsema koncetinama zlomenejma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Moje první vozítko je Renault Megane 1.4 benzin r.v. 1999 najeto ma kolem 124000. Není to žádná hitparáda, ale z místa A do místa B mě doveze bez problemu. Mam ho dohromady s mamkou, jenže ta s nim naposled jela v listopadu takže když někam potřebuje tak řídim stejně já. Pokud vam mužu doporučit nikdy si nekupujte francouzky auto furt se tam něco sere, jezdim s tim opatrně a šetrně vuči autu, naštěstí se na tom autě už rok nic nepokazilo tak jsem momentalně štastny :D Jinak to auto je v peckovym stavu žádna koroze nebo tak něco.. :-) zde foto: http://i224.photobucket.com/albums/dd281/narlizalady/IMG_0442.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Podle me nebude Golf III za 25tis. nic moc, bejt tebou bych si spis trochu priplatil a koupil neco novejsiho a zachovalejsiho - napr. tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 14, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 to Anonymous_ tak si udělej řidičák na motorku teďka ho dělám vyšel mě na 5000 Kč + 35 000 Kč skútr yamaha majesty 125ccm a spotřeba 2,5 litru a dostanu se všude kam potřebuju :-) jinak golf se mi zdá dobrá volba pro začátek Ha ha, tak ty seš dobrej blázen. Za 35 k skůtr 125ccm ? Za 35K si můžeš koupit jetou Hodnu XR 125ccm, Hodnu Varadero 125ccm nebo Hondu CBR 125ccm - ale skůtr opravdu ne. Kupovat si jako 125ccm novou, se mi zdá jako blbost. Na moje první autíčko bych viděl asi čtyřkovej Golf 1.9TDI se spotřebou + 5l - což se mi zdá jako velmi dobré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Moje prvni auto je a zatim bude Octavka 1.8 20V Turbo no autoskolu sem delal v osmacti pak jezdil fotrovym.... ... :D no po skole ve 20sem sel makat a za rok a pul vydelano na to co mam a sem zatim spokojenej ... jinak do facka bych nesel hroznej srot bud to bych kouknul po tom polu a nebo po golfoj taky dobry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Přemýšlím nad Meganém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Horvy, jo, o tom tez premyslim.. Jen mne trosku odrazuje jeden - mi dost blizky - pripad, co skoncil se vsema koncetinama zlomenejma... :D toho se taky tak trochu bojim ale když budeš jezdit opatrně, pomalu a hlavně budeš předvídat tak se ti nic nestane ikdyž myslim že bydlíš v praze tam to bude o krapet nebezpečnější v jiných městech ale musíš se na to podívat taky z té druhé strany pojedeš si kdy chceš nemusíš se stresovat aby si stihnul autobus nebudeš se muset tlačit do autobusu a bejt nalepenej na nějakym 200 Kg chlapíkovi kterej se tejden nemyl + bonus docela se na to dobře balej holky :D jinak na jednom foru o skútrech jsem se dozvěděl že tady po celé čr je docela dobrá parta a když se nikde vysekáš vždy za tebou nikdo přijde tě utěšit :D a nikdy se snad nikdo na skútru tady v čr nezabil což je další + :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 s tima francouzkejma autama souhlasim ... tata ma megana 2 (s tim divnym zadkem xD ) ... sice to jede pekne vybava suprova... ale furt je to v servisu... (kdyby aspon levny servisy... xD ) furt se tam neco sere.. a kdyz nesere musi na nejaky rozvody... a zase tam bude nechavat kolem 12k.... --- jinak asi bych premejslel nad 3kovym golfem se mi zda jako dobra volba.. akorat si hlidej zkusenosti s motorama a co se tam nejvic ser* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Nějakou pěknu Feldu doporučuju. Seženeš na to vše a levně. Tím myslím náhradní díly apod. Do začátku výborná volba. Pokud se rozhodneš pro koupi ojetého Golfíka , tak nepospíchat a vybírat co nejlepší kus. Neplatí, že čím méně má motor najeto, tím lépe. Nikdy nevíš kdo s ním jak jezdil a jak se o něj staral. Mimochodem moje první, a současné auto Opel Tigra v 1.4, ale dá se s tím jet svižně. S pěknýma kolama je to podařenej kočkolap :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Horvvy: Asi tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 :D toho se taky tak trochu bojim ale když budeš jezdit opatrně, pomalu a hlavně budeš předvídat tak se ti nic nestane ikdyž myslim že bydlíš v praze tam to bude o krapet nebezpečnější v jiných městech ale musíš se na to podívat taky z té druhé strany pojedeš si kdy chceš nemusíš se stresovat aby si stihnul autobus nebudeš se muset tlačit do autobusu a bejt nalepenej na nějakym 200 Kg chlapíkovi kterej se tejden nemyl + bonus docela se na to dobře balej holky :Djinak na jednom foru o skútrech jsem se dozvěděl že tady po celé čr je docela dobrá parta a když se nikde vysekáš vždy za tebou nikdo přijde tě utěšit :D a nikdy se snad nikdo na skútru tady v čr nezabil což je další + :D No, je to pravda, ze se nebudes muset tlacit.. ale pak vyjedes pozdeji a pozenes to.. xD Ale co jsem hlavne chtel rict - ten borec sice nejezdil nejpomaleji, ale dost to umel (neumrel, ale uz s motorkou seknul - proto pisu v minulem case) - stalo se mu to tak, ze do nej bouchlo jine auto.. Tomu moc vetsinou nezabranis.. Auto bylo jen tukle (skoro bych rekl skrably lak), jenze on se na te motorce pekne pomlatil, kdyz s/z ni (s)letel.. Je to fakt, nic si nevymyslim (kez by, protoze jinak bych uz motorku mel). Kazdopadne az si budu delat ridicak na karu, prihodim k tomu asi i na motorku a pak se uvidi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.