shai_tan Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 debat o noteboocích tady už bylo strašně moc, ale můj názor je: acer - závady, závady, závady msi - závady, závady, závady ibm/lenovo - super, ale vzhledem k parametrům předražené sony - super, ale vzhledem k parametrům předražené hp - nic moc a předražené dell - super a vzhledem ke kvalitě přiměřené ceny toshiba - střední třída za super ceny o značkách jako advent atd ani neuvažuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 shai_tan, naprosto s tvym hodnocenim souhlasim.. .. proto se dle meho nazoru vyplati - pokud nehrajes hry a tedy nebazis po super HW - koupit repas starsiho IBM.. To mas pak IBM jako nove, konstrukcne je super (tam se nic nemeni, tam proste kvalita zustava) a HW na bezne ukony dostacuje (na novejsi hry uz to samozrejme neni.. ale web, IM, photoshop, starsi hry, autocad.. neni problem) Sony je proste stylovka.. Pokud nekomu nejde o design, tak je zbytecne si priplacet.. tam se za nej proste plati.. A dell je dlouhodoba bomba proste :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 debat o noteboocích tady už bylo strašně moc, ale můj názor je:acer - závady, závady, závady msi - závady, závady, závady ibm/lenovo - super, ale vzhledem k parametrům předražené sony - super, ale vzhledem k parametrům předražené hp - nic moc a předražené dell - super a vzhledem ke kvalitě přiměřené ceny toshiba - střední třída za super ceny o značkách jako advent atd ani neuvažuju. A kdepak máš třeba Asus? A to jsi měl tolik notebooků,že víš všechno?Já měl jednoho acera a byl v pohodě.Asus jsem měl a ten byl taky v pohodě.O IBM ani nemluvim,to je samo v pohodě.Ale nemyslim si,že všechny MSI a Acery budou k ničemu... A jinak HP a nic moc a předražené?Podívej se na probooky a uvidíš a ty nejsou vůbec špatný jak se píše... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Jo, asus jsem zapomněl. Je to šedá myš :) co se týče notebooků, tak myslím, že mi jich prošlo rukama docela dost na to, abych posoudil. A neměl jsem je jen půjčené, jako týpci, co píšou recenze, ale každý jsem musel tvrdě zaplatit a pak zas tvrdě prodat :D Jestli chceš jmenný seznam mých zkušeností, tak ten ti z hlavy už nepovím, ale první PC jsem měl v roce 1990 (PP06, i8088/4,77Mhz) a první přenosné PC jsem (tuším v roce 93) měl Atari Portfolio, jestli ti to něco říká. Od té doby jsem toho vystřídal fakt moc hodně, věř mi :D Peace.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Září 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 14, 21.9. Jeste jednou jse musel na slovensko posilat vsechny naskenovane dokumenty a rekli mi ze musim pockat do 14.10.... Takze jeste tak dalsi mesic bez notebooku.. me po53r.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Nadhera, HP jde ocividne pekne do kytek a neni to otazka par poslednich mesicu. Cca pred 4-5 lety jsem u nich pres firmu koupil NB, jelikoz jsme s HP delali nejaky dealy a meli jsme zamestnaneckej program. Rozumej jakoze lepsi ceny a nadstandard servis. Hm. Tak ten byl tezce nadstandardni! Podelal se mi NB - odesel MB. Fajn. Servis jako takovy, taky v Jeremenkove, byl celkem rychly, trvalo to cele zhruba lehce pres tyden, o to by neslo. Ale ti kkti mi neco udelali s NB, mel jsem tam MB s wifi a bluetoothem a nejspis ji vymenili za MB bez Wifi. V te dobe to jeste tak uplne standard nebyl, spousta notasu byla bez wifi. Nechapu to, jelikoz modrej zub fungoval, ale wifi proste nebyla. Neni v tom fyzicky ta karta, nebo co, nema to zkratka cim vyhledavat, coz jsem myslel, ze je nemozne, jelikoz wifi bez bluetoothu nejde a naopak. Ocividne to asi mozne je. Bohuzel jsem na to prisel az po zaruce, jelikoz jsem mezitim pouzival jiny NB. Vedet to pred koncem zaruky, tak jim tam s tim rozbiju hlavy, idiotum. Kazdopadne HP to timhle u me *vyhralo*, takze uz od nich nemame ani fn. Skoda, bejvala to dobra znacka, a mozna jeste i je, ale na podobnej radoby servis nervy nemam... Good luck s reklamaci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Září 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Nadhera, HP jde ocividne pekne do kytek a neni to otazka par poslednich mesicu.Cca pred 4-5 lety jsem u nich pres firmu koupil NB, jelikoz jsme s HP delali nejaky dealy a meli jsme zamestnaneckej program. Rozumej jakoze lepsi ceny a nadstandard servis. Hm. Tak ten byl tezce nadstandardni! Podelal se mi NB - odesel MB. Fajn. Servis jako takovy, taky v Jeremenkove, byl celkem rychly, trvalo to cele zhruba lehce pres tyden, o to by neslo. Ale ti kkti mi neco udelali s NB, mel jsem tam MB s wifi a bluetoothem a nejspis ji vymenili za MB bez Wifi. V te dobe to jeste tak uplne standard nebyl, spousta notasu byla bez wifi. Nechapu to, jelikoz modrej zub fungoval, ale wifi proste nebyla. Neni v tom fyzicky ta karta, nebo co, nema to zkratka cim vyhledavat, coz jsem myslel, ze je nemozne, jelikoz wifi bez bluetoothu nejde a naopak. Ocividne to asi mozne je. Bohuzel jsem na to prisel az po zaruce, jelikoz jsem mezitim pouzival jiny NB. Vedet to pred koncem zaruky, tak jim tam s tim rozbiju hlavy, idiotum. Kazdopadne HP to timhle u me *vyhralo*, takze uz od nich nemame ani fn. Skoda, bejvala to dobra znacka, a mozna jeste i je, ale na podobnej radoby servis nervy nemam... Good luck s reklamaci! wifi a bluetooth nejsou nijak propojeny :P Tak to jsou fakt mamlasi ale... co si mel? Pavillion? fakt me uz s3rou.. notebook dohromady na reklamaci je tak 2 mesice... porad se s tim s3ru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 15, 3.10. Takze HP servis fakt vybornej... Volal jsem tam dneska protoze byl posledni v den kdy mi meli poslat vyjadreni jako co s tim budeme delat. V klidku mi rekli tam delali poslednich 10 dni meli audit a tohle se vubec neresilo. Takze dalsich 10 dni co si musim pockat na jejich vyjadreni jako co s tim pocitacem budu. Jsem fakt rad ze jsem si koupil notebook od HP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 16, 10.10. Dosli mi penize na ucet :) Takze happy end :D Je to jako ve filmu.. :D Problem - tezky prubeh a na konci stastnej konec :D. Ale snad uz kazdej po tomhle topicu bude vedet ze kdyz se mu objevi problem na jeho HPcku tak aspon vi, co ho to bude stat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 3 měsíce trápení?.... to bych asi nenechal jen tak.... ale aspon že to skončilo takhle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.