Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Historka > Reklamace HP Pavillion (Edit : 10.10.2009) - KONEC!

Sim3to

Recommended Posts

debat o noteboocích tady už bylo strašně moc, ale můj názor je:

acer - závady, závady, závady

msi - závady, závady, závady

ibm/lenovo - super, ale vzhledem k parametrům předražené

sony - super, ale vzhledem k parametrům předražené

hp - nic moc a předražené

dell - super a vzhledem ke kvalitě přiměřené ceny

toshiba - střední třída za super ceny

o značkách jako advent atd ani neuvažuju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

shai_tan, naprosto s tvym hodnocenim souhlasim..

.. proto se dle meho nazoru vyplati - pokud nehrajes hry a tedy nebazis po super HW - koupit repas starsiho IBM.. To mas pak IBM jako nove, konstrukcne je super (tam se nic nemeni, tam proste kvalita zustava) a HW na bezne ukony dostacuje (na novejsi hry uz to samozrejme neni.. ale web, IM, photoshop, starsi hry, autocad.. neni problem)

Sony je proste stylovka.. Pokud nekomu nejde o design, tak je zbytecne si priplacet.. tam se za nej proste plati..

A dell je dlouhodoba bomba proste :)

Odkaz ke komentáři

debat o noteboocích tady už bylo strašně moc, ale můj názor je:

acer - závady, závady, závady

msi - závady, závady, závady

ibm/lenovo - super, ale vzhledem k parametrům předražené

sony - super, ale vzhledem k parametrům předražené

hp - nic moc a předražené

dell - super a vzhledem ke kvalitě přiměřené ceny

toshiba - střední třída za super ceny

o značkách jako advent atd ani neuvažuju.

A kdepak máš třeba Asus?

A to jsi měl tolik notebooků,že víš všechno?Já měl jednoho acera a byl v pohodě.Asus jsem měl a ten byl taky v pohodě.O IBM ani nemluvim,to je samo v pohodě.Ale nemyslim si,že všechny MSI a Acery budou k ničemu...

A jinak HP a nic moc a předražené?Podívej se na probooky a uvidíš a ty nejsou vůbec špatný jak se píše...

Odkaz ke komentáři

Jo, asus jsem zapomněl. Je to šedá myš :) co se týče notebooků, tak myslím, že mi jich prošlo rukama docela dost na to, abych posoudil. A neměl jsem je jen půjčené, jako týpci, co píšou recenze, ale každý jsem musel tvrdě zaplatit a pak zas tvrdě prodat :D Jestli chceš jmenný seznam mých zkušeností, tak ten ti z hlavy už nepovím, ale první PC jsem měl v roce 1990 (PP06, i8088/4,77Mhz) a první přenosné PC jsem (tuším v roce 93) měl Atari Portfolio, jestli ti to něco říká. Od té doby jsem toho vystřídal fakt moc hodně, věř mi :D Peace..

Odkaz ke komentáři

Nadhera, HP jde ocividne pekne do kytek a neni to otazka par poslednich mesicu.

Cca pred 4-5 lety jsem u nich pres firmu koupil NB, jelikoz jsme s HP delali nejaky dealy a meli jsme zamestnaneckej program. Rozumej jakoze lepsi ceny a nadstandard servis. Hm. Tak ten byl tezce nadstandardni!

Podelal se mi NB - odesel MB. Fajn. Servis jako takovy, taky v Jeremenkove, byl celkem rychly, trvalo to cele zhruba lehce pres tyden, o to by neslo.

Ale ti kkti mi neco udelali s NB, mel jsem tam MB s wifi a bluetoothem a nejspis ji vymenili za MB bez Wifi. V te dobe to jeste tak uplne standard nebyl, spousta notasu byla bez wifi. Nechapu to, jelikoz modrej zub fungoval, ale wifi proste nebyla. Neni v tom fyzicky ta karta, nebo co, nema to zkratka cim vyhledavat, coz jsem myslel, ze je nemozne, jelikoz wifi bez bluetoothu nejde a naopak. Ocividne to asi mozne je.

Bohuzel jsem na to prisel az po zaruce, jelikoz jsem mezitim pouzival jiny NB.

Vedet to pred koncem zaruky, tak jim tam s tim rozbiju hlavy, idiotum.

Kazdopadne HP to timhle u me *vyhralo*, takze uz od nich nemame ani fn.

Skoda, bejvala to dobra znacka, a mozna jeste i je, ale na podobnej radoby servis nervy nemam...

Good luck s reklamaci!

Odkaz ke komentáři

Nadhera, HP jde ocividne pekne do kytek a neni to otazka par poslednich mesicu.

Cca pred 4-5 lety jsem u nich pres firmu koupil NB, jelikoz jsme s HP delali nejaky dealy a meli jsme zamestnaneckej program. Rozumej jakoze lepsi ceny a nadstandard servis. Hm. Tak ten byl tezce nadstandardni!

Podelal se mi NB - odesel MB. Fajn. Servis jako takovy, taky v Jeremenkove, byl celkem rychly, trvalo to cele zhruba lehce pres tyden, o to by neslo.

Ale ti kkti mi neco udelali s NB, mel jsem tam MB s wifi a bluetoothem a nejspis ji vymenili za MB bez Wifi. V te dobe to jeste tak uplne standard nebyl, spousta notasu byla bez wifi. Nechapu to, jelikoz modrej zub fungoval, ale wifi proste nebyla. Neni v tom fyzicky ta karta, nebo co, nema to zkratka cim vyhledavat, coz jsem myslel, ze je nemozne, jelikoz wifi bez bluetoothu nejde a naopak. Ocividne to asi mozne je.

Bohuzel jsem na to prisel az po zaruce, jelikoz jsem mezitim pouzival jiny NB.

Vedet to pred koncem zaruky, tak jim tam s tim rozbiju hlavy, idiotum.

Kazdopadne HP to timhle u me *vyhralo*, takze uz od nich nemame ani fn.

Skoda, bejvala to dobra znacka, a mozna jeste i je, ale na podobnej radoby servis nervy nemam...

Good luck s reklamaci!

wifi a bluetooth nejsou nijak propojeny :P

Tak to jsou fakt mamlasi ale... co si mel? Pavillion?

fakt me uz s3rou.. notebook dohromady na reklamaci je tak 2 mesice... porad se s tim s3ru

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

15, 3.10. Takze HP servis fakt vybornej... Volal jsem tam dneska protoze byl posledni v den kdy mi meli poslat vyjadreni jako co s tim budeme delat. V klidku mi rekli tam delali poslednich 10 dni meli audit a tohle se vubec neresilo. Takze dalsich 10 dni co si musim pockat na jejich vyjadreni jako co s tim pocitacem budu. Jsem fakt rad ze jsem si koupil notebook od HP.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu