tedysek Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 čau muzu se zeptat je v teto hre take jeste takovyten mod nejaky turnaj ze bojuji s jinymi jediaji a nebo ty historicke bitvy atd jak byli v PSP verzy???diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 pokud vím, tak právě tyto módy byly jen v PSP verzi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 skoda ale dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.shook Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 fakt je to tak vim to na 100%:cry: uz sem se taky tesil jak budem mastit na dva ovladace duely a vono prdlajs :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Červenec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 čau hraji tuto hru a ted jsem se zasekl..jsem na hvezde smrti a jsem v takove oblasti kde se toci 3 prstence a ja je silou dostanu do jednoho smeru ale nevim co dal diky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 koukni na youtube tam jsou navody natoceny taky jsem nevedel Edit:http://www.youtube.com/watch?v=Zgkow4NP_jY tu mas prvni cast dokopej se tam kde jsi a koukni se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 musis vsechny tri dostat k sobe a oni se ti v tu chvili vytahnou a vyjede ti z kazde strany mustek s mezerou mezi nema ktery musis preskocit pak se musis schovat nez prejde ten laser a pak to same Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Právě hraju SW FU a mam problém v misi, kde mam silou sundat tu obrovskou loď z oblohy, ale nikdy to nestihnu než přiletí ty malý lodě, ona se zase srovná, já je sundam a musim ji znovu dostat do tý základní polohy a až pak dolů, prostě to nejde stihnout. Nemáte někdo radu, jak to udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Zkus třeba použít www.gamefaqs.com ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Září 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 no vzdy ji musis s ni hybat podle pacek na televizi a kdyz leti ty stihacky tak je znic a ono se trochu narovna ale ne uplne ty stihace znic rychle treba bleskama a pak to porad dokola je to zdlouhavy ale pak ta ukazka stoji za to:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 No, to jsem dělal asi 30 minut a docela sem se nas_ral... zkusim to pak ještě no, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Musíš se naučit rychle sundávat ty malý lodě... až je všechny zničíš, co nejdýl hejbej s tou velkou lodí dokud nepřiletí stíhačky, ale klidně s tim hýbej ještě dýl ještě když na tebe budou střílet, až budeš mít minimum života tak je sestřel co nejrychleji a potom zase dokola.. věř mi, trvalo pár dnů než jsem tohle udělal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 jak rikaj nahore musis sestrelovat ty stihacky maly kdyz priletej..a pak hned zase hazet dolu tu velkou a takhle to opakovat...docela dlouho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Já se u tohodle vztekal.... To bylo moc.. Ale prostě až začneš hýbat s lodí, tak s ní hýbej tak dlouho, dokud nebudeš mít minimum života.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 chlapci, to ste ho povzbudili :coolp:...tak este aj ja, ked som to hral skoro som ovladac urval...nie som zastancom takychto levelov, hra ma bavit a nie posielat do lekarne pre ukludnujuce lieky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Mam-li bejt upřímnej, tak tahle hra je za posledních X let jediná, která mě opravdu vytáčí takřka v každym levelu, obtížnost jevážně blbě nastavená, třeba ti vlezlí snipeři, obrnění droidi atd. Jinak princip toho levelu mi byl teda jasnej správně, taky jsem čekal až do minima životů, ale zřejmě ty lodě dělam pomalu, občas mi uhnou před blesky, respektive se netrefim a ztrácim čas. Teď už je to jen otázka nervů... díky za rady všem. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Ještě jedna věc, ty blesky jsou dobrý, ale já ty lodičky většinou chytal a pak je házel do druhých bylo to rychlejší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 To jsem dělal zezačátku, ale dost mi utíkaly... jak blesky, tak grip se blbě dělaj na tu dálku, bočas to nezamíří na tu loď. Ale zajímavý je, že podle hry máš ty lodě sundavat tim generátorem, co tam lítá... to je naprosto neproveditelný brát je pojednom tim generátorem, respektive to jde, ale tu loď nestihneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Když já už si na to nevzpomínám, ale byl na to takovej trik někde na youtube by to mohlo být... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Tak jsem viděl jedno video, je to jasný, sundat rychle lodě atd atd, jdu to zkusit. EDIT: Tak a je to, byla to otázka chvilky, šlo hlavně o to nebejt vynervovanej. :) Mimochodem, Darth Vader si to v traileru dal líp :lol: , tenhle je rád, že uskočil. Ovšem docela mě překvapilo, že něco takovýho už zvládne. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Takže dohráno. :) Zajimalo by mě, kterej konec jste si zvolili, respektive, jestli jste šli rovnou na Emperora nebo skočili dolů k Vaderovi, já šel za Emperorem, jsem rád, že jsem umřel, ten hnusnej Sith Stalker mio stačil na PSP. :lol: Co vy? Kdyžtak rozepište ten druhej konec... //Omlouvám se za dva posty po sobě, ale neoživil bych téma, což by nevedlo k další diskuzi. //Doufám, že nevadí název tématu, rozjede-li se tohle do normální diskuze. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Já zabil nejdřív emperatova a potom jsem an netu zjistil ze to ma i druhy konec tak jsem zacal znovu a za par hodin jsem to dohral skocil jsem za vaderem a zabil ho a stal se ze me novej ,,Vader,,:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Nepotřebuju mít na každý hře 1000G, takže ji už budu hrát jen pro zábavu, možná se tam časem dostanu no... mimochodem, aich za 195G na konci byl docela lacinej, fakt nevěděli, jak to rozdělit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Pro mě je to tedy zatím nejlepší hra na xbox :D ale zajímá mě jedna věc, stáhl jsem si za 800 MS pointů ten přídavek Jedi Temple (+nějaký postavy navíc), ALE nevim kde si mám tu misis zahrát? Když dám select mission, žádná nová mise tam není, tak mě napadlo, nemám tu hru začít znova abych si ten řídavek mohl zahrát, nebo jak to je? Už to někdo hrál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Nemá se to spustit samostatně z Game Library? Mimochodem, nechápu, proč tam nejsou Historical Battles jako na PSP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.