Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 18, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 http://rapidshare.com/files/257233284/cxmb-for-5-00-gen-patched_1246130811.zip Instalce: Rozbalte stáhnutý soubor Složku cxmb nakopírujte na kořen karty (ms0:/)Ve složce cxmb sem projistotu smazal soubor conf.txt [*]Otevřete soubor vsh.txt ve složce ms0:/Seplugins/ (pokud neni, vytvořte v poznámkovém blogu) a přidejte tento řádek: ms0:/cxmb/cxmb.prx 1 [*]Plugin by měl být aktivovaný, projistotu se podívejte do recovery menu [*]Schémata kopírujte do ms0:/PSP/THEME/ Pro ukázku schéma refreshened - Ostatní schémata ke stažení http://rapidshare.com/files/257233862/refreshened-ctf-550_1245098455.zip Odzkoušeno na PSP Slim 5.50 Gen - A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Nečesal Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 Takže to funguje na ChickHEN R2 -> CFWEnabler 3.xx bez hrozby bricknutí ?:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 5.50 GEN / MHU... vidíš někde CFWEnabler ? já teda ne... jinak pro CFWEnabler (nebo 5.03 GEN ?) je upravená verze pluginu, na které jdou tuším témata z 5.00... takže mrkni tady na forum.. byl tu na to návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 18, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 Ne. Jenom pro 5.50 Gen / MHU - je to tam napsané. Prozatim je jenom na 5.03 Gen-A nebo 5.03M33 pro PSP 2k / 3k bez rizika bricknutí - eDisk Stáhni a nakopíruj na kartu, poté aktivuj v recovery. Cxmb schémata stahuj pro 5.00M33 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasekiller Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 hele udelal sem vse co tam bylo napsany a nefacha mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 2, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 Nebylo by špatné napsat, co máš za PSP a co za CFW Pokud děláš vše podle návodu, tak ti to musí jet.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR2 Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Je tu nekde navod na 5.03 Gen-a na psp 3K ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=58144&highlight=cxmb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek007 Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Nebylo by špatné napsat, co máš za PSP a co za CFWPokud děláš vše podle návodu, tak ti to musí jet.... Čau. Taky to dělám dle návodu a neběhá to.... PSP SW....5,50 Gen-B ( Full):idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david309 Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 nj taky sem zkousel a nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 12, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Stačí dělat podle návodu. Vše jede :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 ... Otevřete soubor vsh.txt ve složce ms0:/Seplugins/ (pokud neni, vytvořte v poznámkovém blogu) a přidejte tento řádek: ms0: / cxmb / cxmb.prx 1 ... Myslim, že chyba (spíš jen "zvyk") je v cestě k pluginu, tim, že tam jsou mezery ... mělo by se tam psát ms0:/cxmb/cxmb.prx 1, což nováčkům určitě nedojde ... Jinak GW, před tejdnem jsem to snažil taky rozběhat podle psp.novinky a nešlo mi to :lol: (možná jsem stáhnul CXMB pro 5.00, ale stejně :oops:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek007 Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Myslim' date=' že chyba (spíš jen "zvyk") je v cestě k pluginu, tim, že tam jsou mezery ... mělo by se tam psát [b']ms0:/cxmb/cxmb.prx 1, [/b]což nováčkům určitě nedojde ...Jinak GW, před tejdnem jsem to snažil taky rozběhat podle psp.novinky a nešlo mi to :lol: (možná jsem stáhnul CXMB pro 5.00, ale stejně :oops:) Zkoušel jsem to asi 5x, ale výsledek je stejný....NEJEDE:::::::spam:Nechápu........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Ale ide .. Skús vypnúť psp úplne ... ( podržíš to tlačítko , dokud sa to nevypne .. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 12, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Myslim' date=' že chyba (spíš jen "zvyk") je v cestě k pluginu, tim, že tam jsou mezery ... mělo by se tam psát [b']ms0:/cxmb/cxmb.prx 1, [/b]což nováčkům určitě nedojde ...Jinak GW, před tejdnem jsem to snažil taky rozběhat podle psp.novinky a nešlo mi to :lol: (možná jsem stáhnul CXMB pro 5.00, ale stejně :oops:) Ano, upravil jsem to tedy ;) Dělal jsem to pro přehlednost, ale nemusí to někomu dojít ... dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek007 Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Ano, upravil jsem to tedy ;) Dělal jsem to pro přehlednost, ale nemusí to někomu dojít ... dík :) Už to jede.....škoda že není více theme na výběr:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 ahoj jede to i na 5.50 Gen B? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 jistě....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PELUT Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Na GEN-B2 mi to funguje díky ti! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polikuj Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 super dík za návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
renegade1468623739 Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 čau ej já sem to dělal podle návodu na psp.novinky.org mám CFW 5.50 GEN D2 a přesně podle návodu sem to zkoušel ale stále mi to nejde :(( .. nevím čím to je ale nešlo mi to ani když jsem měl CFW 5.00 M33 .. nevíte co mám zkusit ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pota Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Ahoj udělal jsem všehno přesně podle návodu ale plugin se nespustil ani ho nevidí recovery menu. mohl by mi prosím někdo upnout přesně to co máte na kartě a funguje vám to(složky cxmb,seplugins, schémata nemusíte) děkuju moc:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Ahoj udělal jsem všehno přesně podle návodu ale plugin se nespustil ani ho nevidí recovery menu. mohl by mi prosím někdo upnout přesně to co máte na kartě a funguje vám to(složky cxmb,seplugins, schémata nemusíte) děkuju moc:-) http://www.multiload.cz/stahnout/116211/koren-karty-rar/ Tohle nakopíruj na kořen karty (hned jak jí otevřeš v PC ...) a potom drž Power dokud se PSP nevypne, pak ho zapni, skoč do Settings -> Theme a mělo by tam být jedno téma Apple Cor ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Tak v návodu by mělo být napsáno, že by se mělo psp po aplikování cxmb vypnout a pak zapnout. Protože jinak to nejede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 15, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Plugin by měl být aktivovaný, projistotu se podívejte do recovery menu Jestli-že vlezeš do recovery, vypneš a zapneš PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.