Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Moderators
Odesláno

bdmys2.jpg

http://rapidshare.com/files/257233284/cxmb-for-5-00-gen-patched_1246130811.zip

Instalce:

• Rozbalte stáhnutý soubor
  • Složku cxmb nakopírujte na kořen karty (ms0:/)
    • Ve složce cxmb sem projistotu smazal soubor conf.txt

[*]Otevřete soubor vsh.txt ve složce ms0:/Seplugins/ (pokud neni, vytvořte v poznámkovém blogu) a přidejte tento řádek:

• ms0:/cxmb/cxmb.prx 1

[*]Plugin by měl být aktivovaný, projistotu se podívejte do recovery menu

[*]Schémata kopírujte do ms0:/PSP/THEME/

Pro ukázku schéma refreshened - Ostatní schémata ke stažení

http://rapidshare.com/files/257233862/refreshened-ctf-550_1245098455.zip

Odzkoušeno na PSP Slim 5.50 Gen - A

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Odesláno
...

• Otevřete soubor vsh.txt ve složce ms0:/Seplugins/ (pokud neni, vytvořte v poznámkovém blogu) a přidejte tento řádek:
    • ms0: / cxmb / cxmb.prx 1

...

Myslim, že chyba (spíš jen "zvyk") je v cestě k pluginu, tim, že tam jsou mezery ... mělo by se tam psát ms0:/cxmb/cxmb.prx 1, což nováčkům určitě nedojde ...

Jinak GW, před tejdnem jsem to snažil taky rozběhat podle psp.novinky a nešlo mi to :lol: (možná jsem stáhnul CXMB pro 5.00, ale stejně :oops:)

Odesláno
Myslim' date=' že chyba (spíš jen "zvyk") je v cestě k pluginu, tim, že tam jsou mezery ... mělo by se tam psát [b']ms0:/cxmb/cxmb.prx 1, [/b]což nováčkům určitě nedojde ...

Jinak GW, před tejdnem jsem to snažil taky rozběhat podle psp.novinky a nešlo mi to :lol: (možná jsem stáhnul CXMB pro 5.00, ale stejně :oops:)

Zkoušel jsem to asi 5x, ale výsledek je stejný....NEJEDE:::::::spam:Nechápu...........

• Moderators
Odesláno
Myslim' date=' že chyba (spíš jen "zvyk") je v cestě k pluginu, tim, že tam jsou mezery ... mělo by se tam psát [b']ms0:/cxmb/cxmb.prx 1, [/b]což nováčkům určitě nedojde ...

Ano, upravil jsem to tedy ;) Dělal jsem to pro přehlednost, ale nemusí to někomu dojít ... dík :)

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Odesláno
Ahoj udělal jsem všehno přesně podle návodu ale plugin se nespustil ani ho nevidí recovery menu. mohl by mi prosím někdo upnout přesně to co máte na kartě a funguje vám to(složky cxmb,seplugins, schémata nemusíte) děkuju moc:-)

http://www.multiload.cz/stahnout/116211/koren-karty-rar/

Tohle nakopíruj na kořen karty (hned jak jí otevřeš v PC ...) a potom drž Power dokud se PSP nevypne, pak ho zapni, skoč do Settings -> Theme a mělo by tam být jedno téma Apple Cor ;)

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu