Dupenka Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Jestli-že vlezeš do recovery, vypneš a zapneš PSP Tam v návodu je napsané pro jistotu a ne že je to nutné.Takže jsem to nevypnul :D a taky bych ještě dodal: Otevřete soubor vsh.txt ve složce ms0:/Seplugins/ (pokud neni, vytvořte v poznámkovém blogu) a přidejte tento řádek když se budu tvořit ta složka, tak by se tam asi neměla připisovat koncovka txt protože mě to s tou koncovkou nejelo.Jen ti chci pomoct zlepšit ten návod nic jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 15, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Ok, takže pro vysvětlení ... ty vytvoříš soubor v poznámkovém bloku, něco do něj nasmolíš a uložíš. Koncovku txt to bude mít automaticky xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Ok, takže pro vysvětlení ... ty vytvoříš soubor v poznámkovém bloku, něco do něj nasmolíš a uložíš. Koncovku txt to bude mít automaticky xD Já jsem prvně vytvořil soubor vhs.txt a pak do něho nasmolil ten text. No a když to uděláš tvým zpusobem tak tam bude složka jen vsh bez txt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 16, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Ale txt se ti nezobrazuje, je to prostě takovej soubor už rovnou. Když na něj klikneš pravym a dáš vlastnosti tak se ti zobrazí "typ souboru txt" Konec, vše je napsané v první straně, vše jde ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedoN Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Hoj ,nejak mi to nejede.Mam GEN-D3 ,plugin aktivovanej ,ale poazdy kdyz zvolim nejaky tema ,tak se mi tam hodi puvodni a restartuje se PSP. Nevite co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 FUNGUJE! soory ale opravuju puvodni zpravu nepochopil jsem to nicmene ted uz to chapu diky moc uzitecny kdyz tak muj post deletnete diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 27, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Hoj ,nejak mi to nejede.Mam GEN-D3 ,plugin aktivovanej ,ale poazdy kdyz zvolim nejaky tema ,tak se mi tam hodi puvodni a restartuje se PSP.Nevite co s tim? Špatný ruce .. FUNGUJE! soory ale opravuju puvodni zpravu nepochopil jsem to nicmene ted uz to chapu diky moc uzitecny kdyz tak muj post deletnete diky Ano funguje, stačí vše dělat podle návodu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miras1994 Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 cus udelal jsem to presne podle navodu vse jede az na .. kdyz instnu theme tak se my nacte jako ale jen wallpaper ale ikonky se nepredelaj pls poradit . dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Zbyitečnej tutoriál. Nainstalovat plugin snad umí každej ne ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zidd Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Jsem na tuty věci úplný pako..ale podle návodu to musí udělat každej protože když jsem to zvládl já tak to musí udělat i mimino!! Tak že se nevymlouvejte že to nejde!! když vše uděláte tak jak máte bude to běhat tak jak má!! (Mám Gen-D3..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miras1994 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 ahoj .. Sry omlouvam se ale vse sem udelal presne podle navodu .. ale .. theme se my po nainstalovani normal prepne .. ale bez ijkonek ty jsou porad stejne poradite pls ? kamarad my rikal ze potrebuju nakou cxmb.prx knihovnu bo co .. diky za odpoved .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zidd Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 že by to: Otevřete soubor vsh.txt ve složce ms0:/Seplugins/ (pokud neni, vytvořte v poznámkovém blogu) a přidejte tento řádek: ms0:/cxmb/cxmb.prx 1 Stačí číst a skus pročíst celej topic..:) Tolik toho tady není!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miras1994 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 to mám .. rikam ze to mam presne podle navodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 26, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Pokud to máš přesně podle návodu ... tak to musí jít :P Problém bude mezi Pc a křeslem .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miras1994 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 hm sem myslel ze my pomuzes a ne ze me hned budes zesmesnovat .. to sami na jednoho typka co sem psal .. ze ma sikmy ruce bo co si tu psal ... tak enzakladej topic kdyz nejsi ochotny pomahat .. vzdy se najde nekdo kdo s trim bude mit problem !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolfighter Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 lidi nejste jediny me to NIKDY nejde proste musim mit oficialni temata... Ja to vzdycky udelam presne jak rikate ale akorat se mi restartne psp ale porad je to to obycejny z psp.novinky.org sem zkousel asi 3 verze CXMB ale ani jedne mi nešla :'( :'( beeeheee ty oficialni temata sou tak ošklivý :( :D vždycky mi šly ale jakmile sem si uploadnul psp na 5.50 GEN-D3 tak mi proste zadny CXMB nejedou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOHN CENA Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 tak taky mam 5.50 GEN-D3 a dělal sem to přesně podle návodu a nejde mi to už sem skoušel fakt všechno :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOHN CENA Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 mě se ten plugins v recovery menu vůbec nezobrazí skoušel sem všechno restartovat psp atd ale prostě tam není nechápu to :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 2, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 špatně nahráne na kartu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marco.t1 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Čaute, pojede to na 5.50 GEN-D2, nerad by si bricknul PSP. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy.35 Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Mě to chodí dkonce i na 5.50 Prome-4 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.