Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP--Grafika-před 10 lety.. co vy na to??

brhlos

Recommended Posts

ale je to fakt!! tak co jako??--grafika je kde? jak jsem hraval PS1 před 10 lety..možná trošku lepsší...,tak mi napište že mam pravdu..už....--Díky...

No jestli Tě to zajímá, tak Sony připravuje takovou věcičku o 1cm krychlovym, můžeš jí rozložit do jakýhokoliv rozměru, displej se roztáhne jak potřebuješ a tlačítka taky.. bude to mít fotorealistickou grafiku.. Suprová věcička určitě, prý o Vánoce to má být out.. cena kolem 5000Kč

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jestli Tě to zajímá, tak Sony připravuje takovou věcičku o 1cm krychlovym, můžeš jí rozložit do jakýhokoliv rozměru, displej se roztáhne jak potřebuješ a tlačítka taky.. bude to mít fotorealistickou grafiku.. Suprová věcička určitě, prý o Vánoce to má být out.. cena kolem 5000Kč

posli mi pls pmkou odkaz kdes to nasel chci taky neco vedet:D

a jinak brhlos: kdyz uz tu posuzujes jak sou drahe hry atd... tak proc nereknes flasherovi at ti flashne psp? to je taky strasne moc penez?

Odkaz ke komentáři

ale je to fakt!! tak co jako??--grafika je kde? jak jsem hraval PS1 před 10 lety..možná trošku lepsší...,tak mi napište že mam pravdu..už....--Díky...

ty vole ty si dej facku a skoc do zdi...co se ti jako nelibi?na to jak je to maly tak to ma grafiku dobrou...staci se kouknout na pripravovany AC:Bloodline to vypada hezky...ty bude urcite jeden ze zaprdku co se sedi porad u pocitace:roll:

Odkaz ke komentáři

zdá se mi že kopice lidí v tomhle topicu až moc přehání sice jsem neviděl žádný jeho jiný topici ale řekl bych že nemá cenu tolik sprostých slov a podobně.

jinak kdyby byl úplně blbej začne se hádat,teď k tvojemu problému

všiml sis že ne PSP jdou PS1 hry?zkus to určitě se líp zabavíš...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu