Lamps Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 ale je to fakt!! tak co jako??--grafika je kde? jak jsem hraval PS1 před 10 lety..možná trošku lepsší...,tak mi napište že mam pravdu..už....--Díky... No jestli Tě to zajímá, tak Sony připravuje takovou věcičku o 1cm krychlovym, můžeš jí rozložit do jakýhokoliv rozměru, displej se roztáhne jak potřebuješ a tlačítka taky.. bude to mít fotorealistickou grafiku.. Suprová věcička určitě, prý o Vánoce to má být out.. cena kolem 5000Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 jj Lamps ma pravdu, taky sem o tom slysel, to urcite bude stat za to koupit si to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 No jestli Tě to zajímá, tak Sony připravuje takovou věcičku o 1cm krychlovym, můžeš jí rozložit do jakýhokoliv rozměru, displej se roztáhne jak potřebuješ a tlačítka taky.. bude to mít fotorealistickou grafiku.. Suprová věcička určitě, prý o Vánoce to má být out.. cena kolem 5000Kč posli mi pls pmkou odkaz kdes to nasel chci taky neco vedet:D a jinak brhlos: kdyz uz tu posuzujes jak sou drahe hry atd... tak proc nereknes flasherovi at ti flashne psp? to je taky strasne moc penez? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 palos: nechci tě zklamat, ale mám takovej dojem že to mysleli ironicky :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 Néné, já to myslel zcela vážně.. bude se to jmenovat Playbrhloš 4 Portable Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 jj presne tak... Nevim co je na tom smesnyho... a psp prej flashly ma, stahnul prej spooooustu ISO a jen 4 se mu zamlouvaly .... :o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 ale je to fakt!! tak co jako??--grafika je kde? jak jsem hraval PS1 před 10 lety..možná trošku lepsší...,tak mi napište že mam pravdu..už....--Díky... ty vole ty si dej facku a skoc do zdi...co se ti jako nelibi?na to jak je to maly tak to ma grafiku dobrou...staci se kouknout na pripravovany AC:Bloodline to vypada hezky...ty bude urcite jeden ze zaprdku co se sedi porad u pocitace:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 jj:D taky se tesim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 psp ma grafiku lepsi nez nase pc ted:Dpac mam v pc neco spalenyho a nerozjedu na tom nic ,krom snad hledani min atd.:D ale jinak ty brhlosi bez se projit a zamysli se nad sebou a psp prodej jestli nejaky mas kdyz se ti to nelibi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Stěžuj si u sony, tady ti s tím máme radit nebo co? Každej ví, že hry na PSP jsou nic moc, ale v buse nebudu 3 hodiny sedět a nic nedělat, to už si radši PSP vemu, i když o těch hrách má názor každej jinej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 radši ať si tam nestěžuje, nebo by je donutil přestat psp vyrábět!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 radši ať si tam nestěžuje, nebo by je donutil přestat psp vyrábět!!!! Teď se ti musim zasmát prosimtě:D Malej harant jim něco řekne o hrách a oni hned přestanou s výrobou? Ty se taky zamysli nad tím, co píšeš prosimtě:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 zdá se mi že kopice lidí v tomhle topicu až moc přehání sice jsem neviděl žádný jeho jiný topici ale řekl bych že nemá cenu tolik sprostých slov a podobně. jinak kdyby byl úplně blbej začne se hádat,teď k tvojemu problému všiml sis že ne PSP jdou PS1 hry?zkus to určitě se líp zabavíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Nečesal Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 10 let, jo ? Před deseti lety si ještě nebyl v plánu ty vole, tak jak můžeš posuzovat grafiku před 10-ti lety ? Zavřít takový dementy ..:arrow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Lock a asi někteří dostanou odměnu oo, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts