Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Playstation Move (PS3 Motion Controller)

Recommended Posts

• Odpovědi 493
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno

ja sem ho koupil za 1190 a ete pred tim nez sem ho v gamepower.cz kupoval tak ho tam meli za 990 ,- a v tom gamepoweru mi k tomu dali ze maj akci kdyz k tomu jeste koupis sports champions tak ti je daj za 490 .. sice obal a manual v polstine ale disc je anglicky :) takze celkova cena 1680,- za Move+psEYE+demo disc+Sports champions..

Jinak jsem se chtěl zeptat nevíte jestli někde nemají nějakou moc pěknou a překvapivou cenu jen za jedem psMove ovladac.. pac ja sem nasel treba za 899 a to bych radsi nekde koupil dalsi starter pack za tech 990 a kameru pak treba nekde prodal.. :D

Odesláno

Tak vcera jsem cely den hral gladiator duels :D a ted nemuzu hybat pravou rukou .. akorat nevim jak v Championshipu kdyz nekoho porazim tak vetsinou dam jen dve hvezdicky.. porade jak ho mam mlatit abych mel ty hvezdicky tri :) Treba toho Kenjiho hned druhyho v bronzovym poharu sem rozsekal jak prase a mel sem tesne pod tri hvezdicky :/ treba u ping-pongu mam uplne zas kotel bodu..tam mam zatim porad tri hvezdicky.. nekdo nejaky napad?

Odesláno
@ Xilias: musíš mlátit do hlavy, dělat komba apod...no a samo, že musíš dávat pořádný mrdy...jo, nezkoušel jsi ty rockets sports s JB? nějak mi to nejde, tak nevim jestli je chyba jen u mě

Ten ping pong je na pikacu...vubec mi to nejde...je teda fakt, ze u toho sedim ;o)

No tak jako ten pinec je hodne realistickej.. kdyz si to das na nejtezsi obtiznost.. jinak si asi budes k tomu muset stoupnout... JB nemam neplanuju.. a muj nazor na nej.. nejvetsi blbost.. :)

Odesláno
Ten create je proste logická hra kde budes muset dostat dejme tomu treba v jednom případe kuličku z bodu a do bodu b a budes mít omezeny počet nástrojů kery budes nekde umisťovat a pak zjistíš esli je to dobře.. Neco takového ne vzdy to bude s kuličkou sak se podiv na gametrailers.com a do vyhledávání nápis create

To mi jako hrubé vysvěltlení stačí, díky :)

Ještě mě láká Fight ...

Mimochodem, nezahrál by si pak někdo ten pinec po netu? (jde to snad ne?)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu