Xilias Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 jako myslis toho starter packu ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buldog Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Včera jsem se stavil u nás v K+B expert (Chomutov) a tam mi bylo řečeno, že starter pack budou mít za 999,- Kč, což je super na to že to bude přímo v obchodě, tak jsem na to zvědavej, jestli nekecaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 ja sem ho koupil za 1190 a ete pred tim nez sem ho v gamepower.cz kupoval tak ho tam meli za 990 ,- a v tom gamepoweru mi k tomu dali ze maj akci kdyz k tomu jeste koupis sports champions tak ti je daj za 490 .. sice obal a manual v polstine ale disc je anglicky :) takze celkova cena 1680,- za Move+psEYE+demo disc+Sports champions.. Jinak jsem se chtěl zeptat nevíte jestli někde nemají nějakou moc pěknou a překvapivou cenu jen za jedem psMove ovladac.. pac ja sem nasel treba za 899 a to bych radsi nekde koupil dalsi starter pack za tech 990 a kameru pak treba nekde prodal.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 tady mas od 580kc, nikde to neni levnejsi http://www.zbozi.cz/p439408-sony-pohybovy-ovladac-move-cerna/?q=playstation+move&sId=-F4KxYiXwEtU7N8jbOQ_&prevItemType=new&maxStockAvailability=-1&atDepotOnlyFlag=0&paymentType=&r=tab&order=cheap&oldShire=&shire= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Koblizek: koukal jsi na to? Je to jenom nabijecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 sry nekoukal, spolehal jsem na to ze kdyz je tam napsane pohybovy ovladac tak to ovladac je, no holt zbozi.cz je na .:!CENZORED!:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 no .. :D nekdo se spatne podival :) tady vidime aspon jak takove servery fungujou proto si radsi vsechno pozrone procitejte.. Edit: jako zbozi.cz je docela v pohode akorat se jim tam sem tam neco takoveho vyskytne :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 njn,sry, ja jsem chtel objednat 4 move a 2 navigacni a to vyjde dost draho :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Bohužel pod 900 Kč to neseženeš ani v zahraničí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Co ten move obsahuje? Ten pack ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Co ten move obsahuje?Ten pack ? :) Jakej pack proboha? Samotný balení Move ovladače má jen jeden Move, žádný disk, nic. Starter má disk s demy, Eye kamerku a Move. Kapišto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 no tak esli to bude v elektro worldu za tech 990 ten starter pack tak koupim ten starter pack :D mimochodem nechtel by nekdo PSEYE :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Tak vcera jsem cely den hral gladiator duels :D a ted nemuzu hybat pravou rukou .. akorat nevim jak v Championshipu kdyz nekoho porazim tak vetsinou dam jen dve hvezdicky.. porade jak ho mam mlatit abych mel ty hvezdicky tri :) Treba toho Kenjiho hned druhyho v bronzovym poharu sem rozsekal jak prase a mel sem tesne pod tri hvezdicky :/ treba u ping-pongu mam uplne zas kotel bodu..tam mam zatim porad tri hvezdicky.. nekdo nejaky napad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 @ Xilias: musíš mlátit do hlavy, dělat komba apod...no a samo, že musíš dávat pořádný mrdy...jo, nezkoušel jsi ty rockets sports s JB? nějak mi to nejde, tak nevim jestli je chyba jen u mě Ten ping pong je na pikacu...vubec mi to nejde...je teda fakt, ze u toho sedim ;o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 tak to asi fakt bude tim ze u toho pince sedis :D Ted o vikendu jsme hrali i volejbal a taky dobra prca, ve dvou je to super :D SAME TEAM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 @ Xilias: musíš mlátit do hlavy, dělat komba apod...no a samo, že musíš dávat pořádný mrdy...jo, nezkoušel jsi ty rockets sports s JB? nějak mi to nejde, tak nevim jestli je chyba jen u měTen ping pong je na pikacu...vubec mi to nejde...je teda fakt, ze u toho sedim ;o) No tak jako ten pinec je hodne realistickej.. kdyz si to das na nejtezsi obtiznost.. jinak si asi budes k tomu muset stoupnout... JB nemam neplanuju.. a muj nazor na nej.. nejvetsi blbost.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 K pinci si nesmíš sednout, snímá tě to jako stojícího, takže v sedě to nefucká. Dneska sem s kámoškou hrál právě pinec, asi hoďku v kuse, a je to fakt nehorázná prdel :D Kdo má Move, určitě si kupte Sports Ch. je to perfektní volba. Co říkáte na hru Create? Moc jsem nempochopil, o co tam jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Ten create je proste logická hra kde budes muset dostat dejme tomu treba v jednom případe kuličku z bodu a do bodu b a budes mít omezeny počet nástrojů kery budes nekde umisťovat a pak zjistíš esli je to dobře.. Neco takového ne vzdy to bude s kuličkou sak se podiv na gametrailers.com a do vyhledávání nápis create Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Ten create je proste logická hra kde budes muset dostat dejme tomu treba v jednom případe kuličku z bodu a do bodu b a budes mít omezeny počet nástrojů kery budes nekde umisťovat a pak zjistíš esli je to dobře.. Neco takového ne vzdy to bude s kuličkou sak se podiv na gametrailers.com a do vyhledávání nápis create To mi jako hrubé vysvěltlení stačí, díky :) Ještě mě láká Fight ... Mimochodem, nezahrál by si pak někdo ten pinec po netu? (jde to snad ne?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Ne nejde... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Na www.amazon.com jsou docela zajimave MOVE zbrane :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 to jako prodavajou dyt to vypada jak 3D modely v blenderu :D to bych chtel videt nazivo . stejne si myslim ze to je nanic pac treba si vem ten samopal stejne budes muset mackat ty horni tlacitka na ovladaci coz zas ubira na realnosti... sem si chtel treba tu pistoli koupit k RE 5 ale slysel sem ze se strili move tlacitkem a ne Teckem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 No těším se na hry tohodle tipu : http://www.youtube.com/watch?v=uBFR_stq-b4 . Sport Champ. beru jako trenink s MOVE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LSN Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Na www.amazon.com jsou docela zajimave MOVE zbrane :D tuhle vec maji na http://www.gsluka.cz/pripravujeme/ps3/playstation-move-shooting-atachment/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Ahoj,byl už někdo v tom elektrowordu mají tak ten PS3MOVESTARTP za tu cenu 999,-Kč.Nebo si dělal někdo jenom srandu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.