Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Playstation Move (PS3 Motion Controller)

huhla

Recommended Posts

• Odpovědi 493
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

ja sem ho koupil za 1190 a ete pred tim nez sem ho v gamepower.cz kupoval tak ho tam meli za 990 ,- a v tom gamepoweru mi k tomu dali ze maj akci kdyz k tomu jeste koupis sports champions tak ti je daj za 490 .. sice obal a manual v polstine ale disc je anglicky :) takze celkova cena 1680,- za Move+psEYE+demo disc+Sports champions..

Jinak jsem se chtěl zeptat nevíte jestli někde nemají nějakou moc pěknou a překvapivou cenu jen za jedem psMove ovladac.. pac ja sem nasel treba za 899 a to bych radsi nekde koupil dalsi starter pack za tech 990 a kameru pak treba nekde prodal.. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak vcera jsem cely den hral gladiator duels :D a ted nemuzu hybat pravou rukou .. akorat nevim jak v Championshipu kdyz nekoho porazim tak vetsinou dam jen dve hvezdicky.. porade jak ho mam mlatit abych mel ty hvezdicky tri :) Treba toho Kenjiho hned druhyho v bronzovym poharu sem rozsekal jak prase a mel sem tesne pod tri hvezdicky :/ treba u ping-pongu mam uplne zas kotel bodu..tam mam zatim porad tri hvezdicky.. nekdo nejaky napad?

Odkaz ke komentáři

@ Xilias: musíš mlátit do hlavy, dělat komba apod...no a samo, že musíš dávat pořádný mrdy...jo, nezkoušel jsi ty rockets sports s JB? nějak mi to nejde, tak nevim jestli je chyba jen u mě

Ten ping pong je na pikacu...vubec mi to nejde...je teda fakt, ze u toho sedim ;o)

Odkaz ke komentáři

@ Xilias: musíš mlátit do hlavy, dělat komba apod...no a samo, že musíš dávat pořádný mrdy...jo, nezkoušel jsi ty rockets sports s JB? nějak mi to nejde, tak nevim jestli je chyba jen u mě

Ten ping pong je na pikacu...vubec mi to nejde...je teda fakt, ze u toho sedim ;o)

No tak jako ten pinec je hodne realistickej.. kdyz si to das na nejtezsi obtiznost.. jinak si asi budes k tomu muset stoupnout... JB nemam neplanuju.. a muj nazor na nej.. nejvetsi blbost.. :)

Odkaz ke komentáři

K pinci si nesmíš sednout, snímá tě to jako stojícího, takže v sedě to nefucká.

Dneska sem s kámoškou hrál právě pinec, asi hoďku v kuse, a je to fakt nehorázná prdel :D Kdo má Move, určitě si kupte Sports Ch. je to perfektní volba.

Co říkáte na hru Create? Moc jsem nempochopil, o co tam jde.

Odkaz ke komentáři

Ten create je proste logická hra kde budes muset dostat dejme tomu treba v jednom případe kuličku z bodu a do bodu b a budes mít omezeny počet nástrojů kery budes nekde umisťovat a pak zjistíš esli je to dobře.. Neco takového ne vzdy to bude s kuličkou sak se podiv na gametrailers.com a do vyhledávání nápis create

Odkaz ke komentáři

Ten create je proste logická hra kde budes muset dostat dejme tomu treba v jednom případe kuličku z bodu a do bodu b a budes mít omezeny počet nástrojů kery budes nekde umisťovat a pak zjistíš esli je to dobře.. Neco takového ne vzdy to bude s kuličkou sak se podiv na gametrailers.com a do vyhledávání nápis create

To mi jako hrubé vysvěltlení stačí, díky :)

Ještě mě láká Fight ...

Mimochodem, nezahrál by si pak někdo ten pinec po netu? (jde to snad ne?)

Odkaz ke komentáři

to jako prodavajou dyt to vypada jak 3D modely v blenderu :D to bych chtel videt nazivo . stejne si myslim ze to je nanic pac treba si vem ten samopal stejne budes muset mackat ty horni tlacitka na ovladaci coz zas ubira na realnosti... sem si chtel treba tu pistoli koupit k RE 5 ale slysel sem ze se strili move tlacitkem a ne Teckem...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu