Xilias Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 No ja doufam ze jo .. ale podle http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_games_compatible_with_PlayStation_Move nic takeho nebude (pisou pouze o LBP 2) :/ tak to vidim ze si budu muset k tem sportum prikoupit aspon RE 5 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 Tak to je naprd no, taky si asi seženu RE5 Gold. A Split/Second má Move podporovat taky ne? Psali to na EG.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 Jo tak o split second sem absolutne nic neslysel.. :/ hej no proste mam v gamehouse objednany ten Sports champions bundle.. mam to v Objednavkach ze se to vyrizuje.. ale uz ve sve nabidce to nemaji.. tak su zvedav esli mi to poslou nebo jestli mi to v pondeli tu objednavku zrusi :D to by me pekne nastvali :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 Xilias: Já to mám někde z UK, snad to dojde no :D Tady máš link - http://www.eurogamer.cz/articles/co-lze-hrat-s-playstation-move Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 Jo tak o split second sem absolutne nic neslysel.. :/ hej no proste mam v gamehouse objednany ten Sports champions bundle.. mam to v Objednavkach ze se to vyrizuje.. ale uz ve sve nabidce to nemaji.. tak su zvedav esli mi to poslou nebo jestli mi to v pondeli tu objednavku zrusi :D to by me pekne nastvali :D Mám to tam taky objednané, včera jsem tam psal jak to vidí s odesíláním a napsali mi že zboží přijde koncem příštího nebo začátkem dalšího týdne (23-28.9.) ...tak uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 no a ja sem se na ne vysral a mam to pomalu tak stejne drahe jak tam ale hlavne uz je to doma :-DDDDDDDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 No tak vidim ze na to budu muset cekat dyl nez sem cekal :D ale to neva.. co se tyce zavodnich her tak to nic nevim jen sem slysel o GT5 ze kamera bude sledovat pohyb hlavy a natacet pohled abys videl do zatacek .. nebo co .. Me je to jedno kdy me to prijde pac zitra nastupuju do skoly a budu ted spis potrebovat klid nez se to uklidni ve skole :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 Mě už to jede domů, nemůžu se dočkat, sem nadrženej jak babka na důchod :D Snad nebudem běhat ten 3km běh na těláku, abych si mohl alespoň chvíli zahrát :D. Jdou ty Sports Champ. po netu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 nejdou po netu ale muzes je hrat skamaradama jen ne online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 panove, jeste jeden dotaz na tu kameru . jak je do ni pripojen kabel ? je napevno nebo odpojovaci pres nejaky konektror ( mini usb ? ) ? co sem koukal na obrazky, tak to moc videt nebylo, spis to vypadalo, ze v kamere je napevno. ale pro jistotu se ptam, potrebuju vymyslet kde kamera bude a jestli budu muset pouzit usb prodluzovacku nebo propojovaci kabel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 kabel nejde odpojit a je dost tvrdej coz je taky docela problem :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 když jsem měl wii, tak jsem neměl motion plus, takže s tím to srovnávat nemůžu. myslel jsem tím ten základní ovladač. Tak tam je to bez debat. Bohužel tohle je zásadní problém většiny preview - srovnává se to se základním Wii. Ano, tam je to nebe a dudy. Jenomže právě ty technologie, které to posouvají nad Wii (hlavně gyroskopy) obsáhl Motion Plus. Takže zásadní by mělo být srovnání s ním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 panove, jeste jeden dotaz na tu kameru . jak je do ni pripojen kabel ? je napevno nebo odpojovaci pres nejaky konektror ( mini usb ? ) ?co sem koukal na obrazky, tak to moc videt nebylo, spis to vypadalo, ze v kamere je napevno. ale pro jistotu se ptam, potrebuju vymyslet kde kamera bude a jestli budu muset pouzit usb prodluzovacku nebo propojovaci kabel... nejde,koncovka je USB,ale druhej konec kabelu je v kamerce na pevno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 K té kameře - ten kabel je vyveden z boku, zezadu nebo třeba ze dna? Protože pokud je těžký, alespoň využiju protiváhu a zaklínil bych to mezi TV a zeď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 ten Sports Champ je jenom demo. jakej je rozdil mezi full verzi , treba v pinčesu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 K té kameře - ten kabel je vyveden z boku, zezadu nebo třeba ze dna? Protože pokud je těžký, alespoň využiju protiváhu a zaklínil bych to mezi TV a zeď. kabel je ze zadu,stahovalo mi to kamerku z televize..chtelo by to nakou prisavku,nebo oboustranku....neprislo mi to zrovna dobre reseny,kabel je dost tlustej a tvrdej,tak ze kdyz mam psko celkem daleko od tv,monitoru,tak je naplej a kamerka drze jen tak tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Září 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 K té kameře - ten kabel je vyveden z boku, zezadu nebo třeba ze dna? Protože pokud je těžký, alespoň využiju protiváhu a zaklínil bych to mezi TV a zeď. Co takhle obrazová galerie strýčka google. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 Mám to tam taky objednané, včera jsem tam psal jak to vidí s odesíláním a napsali mi že zboží přijde koncem příštího nebo začátkem dalšího týdne (23-28.9.) ...tak uvidíme... no ja uz doufam ze to prijde brzo pac se mi uz na to cekat nechce :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 už je t jedno, díky, psal jsem to rychlé od matky z práce, tak jsem nekoukal na Googla. klidně to smažte Tak Move doma! Nevím jak bych to popsal, některé hry mi přijdou trošku prkenné (ovládání se krapet seká), ale přesnot a rychlot je perfektní. Taky krásně sedne do ruky a je velmi lehký. Ten navigační ovladač je trošku špatně uchopitelný, ale lepší než mít DS3. Zatím nemůžu říct, že Move je špička, protože na to není moc her, ale až mi přijde Sports Champions, a vyzkouším to dál, tak vám řeknu :). Zatím jsem nadšen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LSN Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 Hele neni tady nekde popis tech demicek ve starter packu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 tady mas stranku a je tam primo video z her.. http://blog.us.playstation.com/2010/09/10/whats-on-the-playstation-move-demo-disc-11-game-demos-exposed/ proste rozebrani demo discu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veslik Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 Příští týden bude Move starter pack v Electro Worldu za 999Kč!! V pondělí jdu kupovat :-) V tom úvodním demu je teda Tiger woods? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 Jo je tam Tiger Golf 11. 3 jamky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 To bude jen ve vybranych obchodech Elektro worldu a nebo vsude? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 No jestli mě to brzo neposlou z toho gamehousu tak to u nich zrusim a pujdu do elektroworldu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.