rodier Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 Ja jsem z toho nešťastný, zítra move doma a já to zatím nemůžu vyzkoušet protože bych musel updatovat. Jak jste se k těm hrám dostali vy ? Update netreba. Staci FW 3.41. navic je na ruznejch forech napsano ze az vyjdou hry vyzadujici 3.42/3.50 j ako treba ona F1 2010 tak je to vysmech staci totiz smazat update soubor z adresare a frcite dal ;-D jen nechapu jak muzes mit MOVE bez demo disku? vzdyt je soucasti. Kdyz tak si to zkus sosnout tady - 11GB http://www.torrentleech.org/download.php/250962/PlayStation_Move_Demo_Disc_USA_PS3-MOVEmint.torrent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 Tak si treba koupil samostatny ovladac move protoze kameru uz mel.. uplne logicke.. demo disc je poze ke starter packu a ne ke vsem ovladacum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 vyprdnete se na ten jailbreak, a klidne updatujte. cekani na zazrak stejne nevyjde, protoze sony neco vymysli a s tim jailem budete mit akorat problemy a omezeni. a to jen za cenu jakesi pochybne moznosti zahrat si neoriginal hru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 uz sem se vybodl na gamehouse.. a mam to obednane z toho gamepoweru :) ale uz to tam zdrazili na 1190,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Tak už je mám doma. 2x move ovladač, 1x navigační a nabíječku. Zatím jsem zkoušel několik dem, ale jsem maximálně nadšen. Přenos pohybu ovladače na obrazovku je perfektní. Nezaznamenal jsem žádné lagy ani větší zpoždění. Hraní dostává nový rozměr. Jako nejlepší demo se mi zatím jeví Sports Champions. Ping pong je prostě úžasnej a ani házení létajícím talířem není špatné. Ostatní disciplíny v demu nejsou. Přemýšlím, že koupím plnou verzi. Všem doporučuji. Je to skvělá zábava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Kup plnou hru Sport Champ. Zahraješ si gladiatory a budeš řvát v obýváku, ti říkám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Ja vedel proc si primo se starter packem beru Sports champions :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 ovladani je opravdu super taky vsem kdo jeste nejsou rozhodnuty doporucuju. Dokonce i kdyz normalne s DS3 jsem uplne klidnej hrac kterej si nekouse rty neklopi zatacky zaroven s motorkou atd... pri hrani volejbalu s move jsem pri smeci automaticky povyskocil :-)) pecka :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 jj move je fakt bombička hodně přesnej nechápu jak si můžou myslet některý lidi že je nepřesnej článek bonusweb move má chybu ve hře shoot hrál jsem to a řekl bych že ta hra je dost blbě napogramovaná na move a ne že to zbůsobuje move. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Jak dlouho se vam nabijel move ovladac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Jak dlouho se vam nabijel move ovladac? Stejne jako klasickej cca 3h :D Nabitý to je kdyz přestane blikat to svetylko? Ano ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Nabitý to je kdyz přestane blikat to svetylko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Ofiko se má Move nabíjet cca 5h, ale já to nabíjel tak z půky, takže tak za dvě hoďky, ale neměřil sem to. mě mělo Sports Champions přijít už tenhle týden, ale nic, tak snad příští, na souboje se těším :)) A SHOOT demo sem hrál, ale přišlo mi skvělé, sice hra trošku zvláštní, ale ovládání mi přišlo bombové :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 No Sport Champ. mam doma, a uz me pekne boli prave rameno :) Zatim jsem se dostal do Golden Cupu na 5 protivníka (gladiator). Nechápu ty jejich komba, ja takove teda nemam :) A ten G.R.E.G (nebo tak nejak, proste cvicebni panak) je fakt super, sem si pak pripadal jak Spartakus na treninku, proste supa. Dalsi hry (krome pinpongu) jsou spis pro relax. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 No ja sem velmi spokojeny.. :) mam i sports champions ale na to sem zatim nemel cas.. :) ale mam jediny problem nevim jak spustit demo Beat sketcher.. dostanu se do faze ze me to pise ze mam byt 1.5m od pseye a mam zmacknout kolecko a at mackam co mackam nic to nedela :/ vam to jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Nastav si v menu že máš ovladač číslo.7 pak to bude fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buldog Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Chci se zeptat, když tady píšete že kamera špatně drží na TV, je možné jí postavit i pod TV k podstavci? Dá se nějak natáčet, nebo jak jste vyřešili uchycení, díky za názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 buldog: Je skoro jedno jak vysoko bude, musí být uprostřed. Já jí mám těsně po tv. kamerka jde natáčet do stran (celá) a nahoru i dolů (kloub). Plus, pokud máš menší obývák a musíš být trochu dál od TV, přepneš jí na jiný režim snímání (nevím jak se menuje, není to ten širokoúhlý) a bere tě to trošku vzdálenějc. Uchycení na tv bys musel přes nějaký držák, nebo zaklínit, ale to nevím jak bys vedl kabel apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buldog Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Díky za rychlou reakci, takhle mi to stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thrakath Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Dneska jsme resili u kamarada uchyceni kamery nahore na televizi, stacilo chytit kabel od kamery dratkem za kryt obrazovky (kabel kamery je pomerne hruby a malo poddajny takze se hodi i jako nosny) a kamera drzi. Hrali jsme proti sobe Sports Champions, dokonce i v protisvetle bezproblemu (do okna svitilo slunicko), hry bomba, takhle jsem se uz dlouho ve dvou nepobavil a neprotahl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 kameru jsem dnes prilepil oboustranou kobercovou paskou k tv :) pak jeste viz. prispevek nademnou, i kabel co vede do kamery, tak ze tlaci kameru vpred. Drzi to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xdemo Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 čau, viděl jsem několik videi k PS3 Move a někde používali k hraní dva pohybové ovladače, někde jenom jeden, tak by mě zajímalo co je nejlepší koupit, kameru + 1x pohybový a 1x navigační ovladač ... edit: u nás se asi neprodává balení které obsahu (CAM+MOVE+NAVIGATION) ? viděl jsem na YouTube tyhle baleni, ale u nás jsem na ně nenarazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Větší zážitek ti samozřejmě poskytnou dva, ve všech hrách si ale vystačíš i s jedním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 čau, viděl jsem několik videi k PS3 Move a někde používali k hraní dva pohybové ovladače, někde jenom jeden, tak by mě zajímalo co je nejlepší koupit, kameru + 1x pohybový a 1x navigační ovladač ...edit: u nás se asi neprodává balení které obsahu (CAM+MOVE+NAVIGATION) ? viděl jsem na YouTube tyhle baleni, ale u nás jsem na ně nenarazil Sony reklo, ze zadny bundle Move + Navig nebude, tak nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xdemo Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 narazil jsem jsem v jednom shopu na nejakou verzi OEM který byla levnější (1099,- včet, DPH) je mezi něma nějaký rozdíl, v popisu se vůbec nelišili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.