Veslik Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Ted jsem v USA a na Amazonu jsem videl Move starter bundle s Sport champions http://www.amazon.com/PlayStation-Move-Starter-Bundle-3/dp/B002I0J4NE/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1287940785&sr=8-1. Ho dneska objednam a v patek po priletu ho vyzkousim konecne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 tak konečně na první ránu dát s diskem košík :D|D jupí, jinak disk na bronz hotov :DD ted stříbro :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 .. pockej na zlato tam mas treba sest tech jamek a on skoro kazdou hodi na 2 nebo na 3 tak jako to je mazec.. me uz chybi zlato a bonus postava u discgolfu a gladiatroa.. vim ze v gladiatorovi je nejakej gladiator ale nevite nekdo kdo je v disku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Tak mam MOVE doma...... Prdel jako fest, dcery jsou uplne v tranzu :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinisek Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 v discu je takovej neandrtálec dobrej a dvanáct jamek s nim. právě sem dostal dvě zlatý trofeje, 600 hvězd a všechny sporty na gold, teď mě čeká ta dlouhá trofej se všema deseti vyhrát všechny sporty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 to sem uz udelal se vsema a nechce mi to dat tu trofej tak nevim .. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Zdarec, je tu někdo kdo už zahrál pořádně RE5 Gold s movem a navigatorem? Zajímá mě zda je to opravdu slušně hratelné nebo je lepší zaběhlá klasika s DS3. Díky J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 RE5 mam,ale nehral sem neb chci navig. ovladac, je blbe drzet dualshock..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Škoda že jsi nezkusil alespoň Move...jak se zaměřuje, pálí, přepíná...atd ...aspoň z poloviny mohlo být jasno :-) Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Mě by zajímalo, jak mám sehnat ten patch, koukal jsem na store, a neviděl jsem ho tam. Mám nějakou spešl edici v kovový krabičce, ale žádnej kód, nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Počkej myslíš že ke klasice RE5 se dá přes PSN stáhnout patch k podpoře Move??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 @jesterhead: jj, stačí si stahnout aktualizaci...to samé platí pro tiger woods golf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 @jesterhead: jj, stačí si stahnout aktualizaci...to samé platí pro tiger woods golf ...no jo ale jak? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzajs39 Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 taky bych se přimluvil za návod nebo aspoň stručny popis kde stáhnout aktualizaci k tiger woodsovi. Mám move i navigator, ale tiger proste ne a ne komunikovat s navigatorem když už, tak jen s movem a to horko těžko. Třeba trénink musím jet jen před DS 3. Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Prijde mi to usity horkou jehlou ten tiger woods proto se tesim az treba dejme tomu ciste teoreticky vyjde sports champions 2 s dalsimi 6 sporty a mezi nimi bude GOLF.. a bowling proste nejaky jednoduchy arkadovy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 a hlavne v kazdym sportu bude vic map... hral jsem to hazeni diskem a je tam jenom par prostredi, chtelo by to nejak rozsirit.... takovy kratky to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 ja chci poradnou hru na to !!! Neco na still Gladiator (sports champs) kde proste pujdu pribehem (napr. GoW) to by byl masakr, a jeste bych u toho hubnul. Proste napr. podle serialu Spartakus (HBO) "kill them all" AAAA!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Hej lidi kde ted nejlevnejs a co nejrychlejs sezenu samostatny move ovladac.. ? poradte.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thrakath Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Počkej myslíš že ke klasice RE5 se dá přes PSN stáhnout patch k podpoře Move??? Plati pouze pro RE5 GOLD edition, pro klasickou RE5 patch nevysel a nevyjde. koupil jsem RE5 Move edition z www.thehut.com asi za 400 a hraje se to skvele :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fany Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Kde se da sehnat Playstation move starter pack.Za rozumnou cenu tak do 1200.- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 fany: Staci hledat, treba... http://jdem.cz/hvah2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buldog Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 mám dotaz, už jste někdo hrál High velocity bowling s move, já si stáhnul ten aktivační klíč, ale nějak mi to nejde rozchodit. Má vliv, když je zapnutý i normální ovladač ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 mám dotaz, už jste někdo hrál High velocity bowling s move, já si stáhnul ten aktivační klíč, ale nějak mi to nejde rozchodit. Má vliv, když je zapnutý i normální ovladač ? Zkoušel jsi mrknout do nastavení? Nemám sice HVB, ale ve většině patchnutých her se to musí přenastavit v nastavení ovladače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buldog Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 to jsem koukal, ale tam vůbec nic takového není, tak nevím. Ještě se chci zeptat jestli jste někdo nehrál Racket sports - který taky podporuje Move - mají ho dneska na TheHut v akci - ale nevím jaký to je - máte někdo zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Racket sports mam doma od zacatku tydne. Neni to takova PECKA jako stolni tenis u Sports Champions (ten je asi bezkonkurencni). Kazdopadne jsem s hrou spokojenej, ovladani je dobre a moc "raketovych" her na MOVE zatim neni... ;) Cekam na Virtual Tennis 4, ktery bude podporovat ovladac MOVE a mel by vyjit nekdy v breznu 2011. Doporucuji si stahnout na PS STORE demo a hru si osobne vyzkouset - na zkousku tam je tenis a badminton. ;) Nebo si hru vyzkouset u me... :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.