LegionCZE Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Racket Sports mám sice jen demo, ale je to mizerné, jakási kopie tenisu z Wii. Na pinčes v Sports Champions absolutně nic nemá, já sem schopnej nejíst, nepít, slintat a řvát, jen abych porazil toho druhého v Ultimate poháru :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Dobře se hraje i demo The Shoots, celkem sranda :-) Má někdo plnou hru, o čem jsou další prostředí...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 the shoot mám. jediná věc mě vadí že tam nejde hrát online co-op, jenom local. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Chtel bych se zeptat, pouzivate RE5 nejaky nastavec na ovladac?A jde RE5 hrat pro dva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 mám dotaz, už jste někdo hrál High velocity bowling s move, já si stáhnul ten aktivační klíč, ale nějak mi to nejde rozchodit. Má vliv, když je zapnutý i normální ovladač ? Máš klíč i hru ze stejného PS store? Tím myslím EU/UK/US Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Tak se snazim uz asi 3 tydny sprovoznit EyePet MOVE Edition. Stahl jsem uz asi 5 verzi a vzdycky se mi to sekne u toho baraku. Uz nevim co vsechno vymazat z PS3, aby to bylo cisty. Zkousel jsem i demo primo z DEMO disku co bylo u PS MOVE a to se mi tam sekne taky, takze nekde chyba..... Muze mi prosim nekdo poradit ??? Co delam... Vymazu vsechno co je v XMB v game v Save data o EyePet, potom na internim disku slozku BLESxxx z adresare game/GAMEZ nebo jak to je.. a to je vse... potom v PC pomoci split rozdelim jeden soubor ve hre na ty mensi a ten velkej umazu, nahraju na externi a tam v OpenManageru 1.13 potvrdim patch mode a dam kolecko na kopirovani na disk. Az se to zkopiruje, tak si najdu tu verzi co je na internim disku zase potvrdim patch mode a dam krizek na spusteni. Potom spustim a zasek na baraku.... Diky moc za jakoukoliv radu. Jo jiank mam JB pomoci AmazeBreak s poslednim HEX souborem, ktery podporuje spoof Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krois Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 ve hře The shoot těžce nesouhlasí pohyb ovladače se snímaným, prostě se nemůžu v menu trefit ani abych si zahral:-( je s tim neco mozno udelat nebo je to tak blba hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krois Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 tak mě napadlo, nebo na to je potřeba asi pistole co:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 mě to normálně funguje i bez pistole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Máš to asi špatně nakalibrovaný, mě to funguje bezvadně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krois Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 jj tak už sem to znovu zkalibroval (chvíli mi trvalo než sem na to došel:D) a už jede v pohodě, no hra teda stejně nic moc, ještě že mám ty sporty:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Edit : vyřešeno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 drž tlačítko "T" (páčka na zadní straně) a pohybuj ovladačem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 xD aha :D možná by stačilo přečíst si návod co :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Tak ted sem prolezl JAP store a jestli by nekdo chtel vyzkouset jak se ovlada RESIDENT EVIL 5 na move tak je tam demo... Jinak je to uplne stejne demo jak na RE5 bylo akorat muzete pouzit ovladac MOVE :) hraje se to velmi dobre.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krois Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 můžeš mi prosím poradit, kde jsi to na tom jap store našel? v jaké kategorii, nebo podle data uvedení.dík. regnul jsem se tam až dnes tak teprve zjišťuju jak tam hledat v té japonštině,a nebo se dá změnit jazyk? jinak sem to procházel snad celý a neviděl jsem to tam, ale třeba pro movko je tam zajímavý demo Biohazard 5, ps.: četl sem, že by na jap store mělo být i gran tourismo5 demo trial free, ale taky jsem ho zatím nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 RE = Biohazard :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 ja myslim ze demo gran turismo 5 tam bylo tak pred trema rokama ted uz myslim ne .. jinak ten biohazard to je ono .. jinak demo GT5 uz hledam kotel dlouho chtel jsem to ozkouset na GT driving force.. ale nikdem sem nic nenasel .. tak sem se na to vybodl a objednal sem plnou ... jinak jestli to nekdo nezargistroval i na CZ storu se objevila paradni hra na move Modern Combat vsem doporucuji je tam i 45minutovy trial tak si to zkuste :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 ad Modern Combat : ja to teda zkoušel na MOVE a nic moc, chce to asi více cviku. Jinak je to Counter Strike pro PS3 + Move Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 No v plne mas normalne i deatmatch a team deatmatch a capture the flag.. jinak jsem jiz nauceny z wii z call of duty a hraje se mi to moc dobre .. :) vis co na mysi sme taky neumeli hrat hned ani na dualshocku.. :) je to proste uplne nova vec takove ovladani .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Tak jsem dneska zapl PS3 a hle.. MOVE se nechce prihlasit k PS3, tak jse msi rekl ze by mohlo byt vybity, tak jsem ho pripojil k PC a nechavam ho nabijet, ale ani po hodine nabijeni se nechce prihlasit k PS3, nemate nekdo nejakou zkusenost stimto ???? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Ovladac pripoj USBckem k ps3 a v Menu: Settings > Accessory Settings > Reassign Controllers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 zkus ho tim kabelem nabijecim pripojit k ps3 a zmacknout home buton ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 čau chtel sem se zeptat jestli me to move pojede na CFW 3.55? dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 jasne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.