Poxes Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 fakt? :-) me jeden borec rikal ze to nepojede... ze to jede jenom na 3.41... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 vsak 3.55 je vyssi FW tak proc by to nemelo fungovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 staci na to hrani her s tim move jenom toto nebo jeste neco ? http://www.alza.cz/sony-ps3-move-starter-pack-d185042.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 staci. Jeste existuje navigation controller, ale ten neni vetsinou potreba, pripadne se da misto nej pouzit klasicky dualshock, pripadne se da dokoupit tak za 600 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trifid_XX Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Hrál jste někdo hru The Fight? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 jo proč ?.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Měli ste někdo problémy s kalibrací? Na začítku jakékoli hry mi to nejde a vubec nevim jak dál zkoušel jsem snad uplně všechno přestavovat štelovat kameru a nic nepomaha :( nemáte někdo tip co ještě zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trifid_XX Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Já jen nikde nenašel recenzy, ani demo ke stažení, tak jsem se ctěl zeptat jsetli má cenu do toho jít. Jestli je The Fight například tak dobrý jako Sports champions. Dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trifid_XX Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 jo proč ?.......... Já jen nikde nenašel recenzy, ani demo ke stažení, tak jsem se ctěl zeptat jsetli má cenu do toho jít. Jestli je The Fight například tak dobrý jako Sports champions. Dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 chtel sem se zeptat jestli je ktomu Starter Pack Move Sony potreba nabijecka ? nebo jak se to nabiji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 ne nepotrebujes staci ti USB kabel ktery pouzivas u DS3 k nabijeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 pojede me to move na PS3 slim 250gb CFW 3.55? mohl bych tu move kamerku nechat postavenou pred tv ? ) Dikec za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 nevite jak menit ty barvy u toho ovladaca? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Barvy menit NEJDE. Kazda hra si navoli vlastni barvu, respektive takovou barvu, aby ji kamera co nejlepe videla a dobre vyhodnocovala pohyby... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 aha dik za odpoved..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monoge Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Zdarec Dneska jsem koupila PS3 s move starter pack+virtua tennis 4 a nějak se mi nedaří aby pohyb.ovladač fungoval ve hře v menu mi běhá ale nevim zda není špatně nastavený nebo já fakt nevim potřebuju nějaké rady díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wgod Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Virtua neni 100% podporována pro Move, je tam jenom mód kde máš zápas z FP pohledu.. nevím přesně jak se jmenuje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiboia Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Stačí dobře nakalibrovat a pokud možno ěhem kalibrace se nehýbat. A jak již bylo řečeno výše, barvy mění podle hry a ta to mění podle vašeho pozadí v pokoji, aby ovladač byl dobře viděn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taco132 Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Zdarec... virtua tennis 4 a nějak se mi nedaří aby pohyb.ovladač fungoval ve hře... Virtual Tennis 4 podporuje ovladač Move pouze částečně (i na obalu je napsane pouze "Move Features" nikoli "Move Edition" apod.) Pro ovládání této hry a menu potřebuješ gamepad. V menu hry je pouze jedna volba (z hlavy nevím název, ale je u toho napsano "Move"), u které se dá hrát s ovladačem Move. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.