JanisXP Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 Na hrej jsem četl, že SONY chystá na říjen nějaký set konzole (320GB) + PSMove cca za 8500. Nevíte o tom něco? Mám v plánu koupit PS3 a ted nevím jestli si ji mám koupit hned nebo radši počkat do října. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 Na hrej jsem četl, že SONY chystá na říjen nějaký set konzole (320GB) + PSMove cca za 8500. Nevíte o tom něco? Mám v plánu koupit PS3 a ted nevím jestli si ji mám koupit hned nebo radši počkat do října. Myslím, že to tu bylo, Sony udělá bundle s 320GB HDD, Eye a Movem, možná ještě 160GB nebo 500GB, to už si nejsem jistý. Ale tyhle bundly budou. Kdy, to nevím, ale podzim zhruba, kvůli Move. Finančně si myslim že to vyjde levněji v bundle (Move a Eye za cca 1600, konzole jinak za 7,5 - suma sumárum by to stálo 9 tisíc odhaduji) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Myslíte ze se bude u nás prodávat sports champions bundle ?( jako Move+ eye + sports champions + demo disc.. ) našel sem to zatím jen na gamehouse.cz a nikde jinde tak se prave ptám esli o tom neví někdo vic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Nemůže být Sports Champion a demo disc, ten demo disk obsahuje právě dema těch sportů. Ale myslím že podobné tu budou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny9509 Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Ale ten demo disc v tom bundlu je.. koukni na unboxing.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 No a ze obsahuje dema sportu a je to jedno esli tam ten demo disc bude kazdopadne u rozbalovacky byl .. a stejne secky ty dema budou na PSN ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Tak mi uniká logika :D Vždyť to je demo těch Sports Champion ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 No ono je to tak ze je v tomhle bundlu Move+Eye+BD Sports champions (full)+BD demo disc (dema: move party, sports champions,shoot, tiger woods, kungfu rider,Tumble) a v tom starter packu je to bez toho BD Sports champions EDIT: tady je ten bundle -> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Aha, tak to se omlouvám, já myslel že tam jsou dema těch Sports her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhonova Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Nemate nekdo odkaz na podporovane hry? Jdemi hlavne o starsi tituly Kill Zone 2, Battlefield:BC2 Mireni dualshockem mi proste nejde:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Myslím, že ani jedna hra co jsi napsal move podporovat nebude btw. nauč se s DS3, pochybuju, že ti move za stak pomůže :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Ze stříleček vim jen o KZ 3 a SOCOM 4, zbytek Move podporovat nebude, až na výjimky :D je to škoda no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhonova Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 po cca 15 letech hrani na PC s mysi, mi to opravdu nejde:( Da se obecne rici, ze se to necha naucit tak, ze mas sanci i proti hraci s mysi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 RHonova: Proti hráči s myší ne, ale proti ostatním ano. Časem se to vyrovná. Poměrově je to stejné jako s myší, všichni jsou pomalejší. Asi 5 let jsem hrál jen a pouze s myší, a teď mi to s DS3 jde taky hodně dobře :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Září 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Rhonova: porid si toto FragFX 2 - PlayStation3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 No objevili se jiste spekulace ze by mel vyjít patch na killzone 2 ale asi z toho nic nebude ale treba resident evil 5 gold edition takový patch dostane.. A nevíte esli nebude neco i na LPB nebo až pak na LPB 2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 No objevili se jiste spekulace ze by mel vyjít patch na killzone 2 ale asi z toho nic nebude ale treba resident evil 5 gold edition takový patch dostane.. A nevíte esli nebude neco i na LPB nebo až pak na LPB 2? Pokud vím, tak LBP dostane patch, RE5 bude ovladatelné jen přes patch, který bude v Gold Edition, a možná i placeném DLC ze storu. O KZ pochybuju, když má vyjít trojka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Tak mohli by to dat i do KZ 2 na trojce stejně ještě bude 3D.. Bylo by to fajn akorat mě vadi ze všichni teď šílí kolem Jailbreaku a spis by měli šilet okolo ps move to je můj názor ;) Edit: uz at je 15.9. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 tak ja si to urcite koupim jenze mam jeste bratra a ten to bude chtit hrat pro dva takze budu muset koupit 4 pohybove,2 s tlacitkama a jeste to sport championship takze to nevyjde tak levno, no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 No právě mě by zajímalo esli se u nas bude prodavat Sports Champions Bundle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 tim myslis hru+bambule+kamera? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 ano jeden obchod to bude prodavat teda pokud se neco nezmeni bude prodavat start pack se hrou sport sampions Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 No je tam Hra, Move, Kamera a Demo disc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Kolik teda tech palic potrebuju ? Mam objednany starter pack (palice, kamera, demo disk)... ale na videu kde strili z luku ma ty ovladace dva. Pak je jeste ten druhy jen na pohyb ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Kolik teda tech palic potrebuju ? Mam objednany starter pack (palice, kamera, demo disk)... ale na videu kde strili z luku ma ty ovladace dva. Pak je jeste ten druhy jen na pohyb ??? Boha, tak po sté... Jsou hry, kde si vystačíš jen s jednim Move, nebo i dvěma. Na luk jsou pokud vím potřeba dva ovladače. Ten druhý, sub controller nebo-li navigační ovladač, je jen levá půlka DS3. Pokud ho nechceš kupovat, nemusíš, můžeš používat DS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.