Luckass Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Chapu Legione ze to nemas jednoduche s hlupaky. - napr. pro KZ3 tak MOVE+ sub.con. je tak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Podle me kdyz nekdo nepocita s tim ze bude hravat ve dvou nejak extra tak je nejlepci pro zacatek koupit 2xMove+1xNavigation controler+psEye to je takovy ze si zahrajes s tim secko ... aspon pro jednoho.. A co si tak ctu tak hodne lidi to ma tak predobjednany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Chapu Legione ze to nemas jednoduche s hlupaky. - napr. pro KZ3 tak MOVE+ sub.con. je tak ? Nejsi hlupák (jestli to tak myslíš), ale ptá se na to každej a vždy na to samý :) Jo, nebo ten sub, ale jinak jo. Xilias: Tak to mám já. Ale třeba Box pro 2 by byl fakt super, jenže 4 x 1000 = cca 4 000 to je moc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 no mas nejaky tip kde to predobjednat za pekny peniz ? Ja vyuzil u JRC akce na 50% slevu + dam jim hru jako "preowned". Ale to je jen na ten starter pack. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Tak to nevim, leda zkusit to zas u JRC (třeba u jiný pobočky) nebo klasik koupit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Sorry za OT ale kdyz jim dam nejakou hru jako preowned tak dostanu na neco 50 procent slevy? a jde to pouzit i na ten Starter pack? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Xilias: Ano, jde to v podstatě na vše, ale o výši slevy nevim, to se (myslím) řídí podle hodnoty tebou dané hry, ale kecal bych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drebb Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Nevim, jak to je s dopravou z jednoho shopu ve Finsku, musel bych pozadat nejake finy ad mi to prelozi, ale cena sady pro jednoho je(StarterPack + 1xMove + 1xNavigation) neco kolem 100 ecek, takze cena v pohode podle kurzu kolem cca 2400Kc za vsechno, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 panove poradte mi. kdyz mate tu kameru, je nutny ji mit presne ve stredu zony pohybu nebo muze byt treba bokem. nemuzu ji dat primo na televizi , ani pod, protoze pro pouziti ps3 rozvinu platno, ktery mi zakreje televizi. takze kameru bych musel dat tak 25 cisel nad zem a cca 0,5-1 metr od stredove osy, nebo druha moznost 1m vysoko a 2 metry od stredove osy. ale prave nevim, jestli tohle Playstation EYE zvladne. dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 ano musi bejt v prostredku je to podminka ale muzes ji mit i nad TV nebo pod TV ale myslim ze nevadi pokud to nelezi primo na TV co sem skousel tak u me nahore od TV kdyz mam tak 30 cm to jde taky ale prostredek je proste nutny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doughnut Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Boha, tak po sté...Jsou hry, kde si vystačíš jen s jednim Move, nebo i dvěma. Na luk jsou pokud vím potřeba dva ovladače. Ten druhý, sub controller nebo-li navigační ovladač, je jen levá půlka DS3. Pokud ho nechceš kupovat, nemusíš, můžeš používat DS3. To není pravda. Všechny hry ve Sport Champions lze ovládat jedním ovladačem. U některých (luk, šerm, volejbal) ale lze použít i dva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 muzete mi nekdo prosim napsat, jak je ta kamera vysoka ? sakumprask, vcetne podstavce. predpokladam, ze ji budu mit nekde dole pod televizi, takze jestli jde nejak naklopit smerem nahoru, zajimala by me i informace o vysce v tomto vykolpenem stavu. potrebuji nejak vymyslet prostor kam ji dam, a tohle by mi pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 zmereny to nemam, ale tady: http://us.playstation.com/corporate/about/press-release/playstation-move-motion-controller.html pisou, ze External dimension Approx. 84 × 67 × 57 mm (width × height × length) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 To není pravda. Všechny hry ve Sport Champions lze ovládat jedním ovladačem. U některých (luk, šerm, volejbal) ale lze použít i dva. Já to bral čistě logicky, jak mám natáhnout luk bez obou rukou? Ale viděl jsem i tu bojovku ovládanou jen jedním ovladačem, tak máš nejspíš pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 tak ono to jde ale je to desne neprirozene nez se dvema ovladacema:-DDDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 s jedním move natahuješ jenom šíp a míříš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Jaccomo: To mě právě taky tak přišlo :D Evilive: Ok, ale přijde mi to strašně dřevácký :D Ale hlavně že to de :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Je tady nekdo, kdo bude kupovat ten Sports Champions Bundle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 ja ho kupuji co sem se ptal maji to obednane s USA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 z toho gamehouse.cz? tak oka .. takze az 17.9. to bude? to by me zajimalo kdy me to az prijde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Podle Xzone a jiných to má být už 15, tzn zítra, pokud to je pravda, tak nejpozději v pátek to máme doma (což je 17.) - při zdržení pošty apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 http://www.obchodni-dum.cz/prislusenstvi-pro-konzole-sony-starter-pack-move/z179027/ cena 1266 za star pack, od 13.9. zboží skladem.Rozhodně move doporučuji, oproti Wii je rozdíl v hratelnosti opravdu velký.Uvidíme jaká bude podpora her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 no ja sem myslel toho 17.9. jako ze ten sports champions bundle objednavaj z ameru a v americe je move planovany az na 17. a ne 15. jako u nas :)(kdyztak se omlouvam za mateni :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Tak co uz ma nekdo nejaky zkusenosti s hranim ? :) chvala ? hruza? jak to vypada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drebb Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 ja to mam na poste, jak prijdu z prace tak to zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.