Jonny1619 Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Taky mám na poště, ve 4 to mám doma, ale nevím, jestli budu mít čas sem jít napsat dojmy:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 panove, v ramci loajality s ps3 komunitou si proste ten cas na napsani dajmu najit musite !...:D...zadny vymluvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Tak mě to přijde snad zítra, možná ani to ne, na Xzone je předpokládané datum odeslání na zítra, tak doufám, že do konce týdne to mám doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinS Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Měli jste objednávat na www.obchodni-dum.cz a už byste ho měli taky doma ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 a hlavně za trochu jinou cenu než na xzone :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 a hlavně za trochu jinou cenu než na xzone :) to mi nevadí, platí to otec :D Njn, Xzone vždy posílá přesně, a tady jsem holt netrefil řadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirinak Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 na www.obchodni-dum.cz uz zdrazili.Jeste jsem to stihl za 1266 kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinS Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 zatím tak nejlepší asi ty PARTY GAMES...ted instaluji TIGERA 2011, tak uvidim. Z tech sportu je tam bohuzel enable jen stolni tenis a hazeni talirem, na pinec je mozna jen hra pro 2 hrace a jelikoz mam jen starter pack, tak musím valit zítra dokoupit ten druhej a hned vezmu i ten navigacni... Demo SUPERSTAR TV me neoslovilo už svým začátek, takže se prodírám jednotlivýma demama dál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 to bude drahý :), už jsem si doobjednal : Sony Sports Champions Move Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Sports Champions si pak taky objednám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinS Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 koukam, ze na PS STORE je hratelné demo HEAVY RAIN ... gj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Tak to Heavy Rain okamžitě stahuji:D. Jinak dnes jsem Move zprovoznil a super, reaguje vážně přesně, zatím jsem zkoušel pouze Sports Champions a Eyepet, ale i tak jsem nadšen. Momentálně nabíjím a za chvíli se na to zase vrhnu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Jak je to s tím obsahem do HR, je tam těch 45 min zdarma nebo bdue jen v té Move verzi? Měl bych na vás všechny otázku, vlastníky Move - jak moc to je nabité z výroby? Protože jakmile přijdu dom, a uvidim ten balík, všechno to roztrhám a hned zapojim, takže aby mi to vydrželo alespoň na tu půl hodinku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 ubec to neni nabite co ja vim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Jak je to s tím obsahem do HR, je tam těch 45 min zdarma nebo bdue jen v té Move verzi?Měl bych na vás všechny otázku, vlastníky Move - jak moc to je nabité z výroby? Protože jakmile přijdu dom, a uvidim ten balík, všechno to roztrhám a hned zapojim, takže aby mi to vydrželo alespoň na tu půl hodinku :D Půl hodiny ti to pojede na 100%.;). Je to podobně nabitá, jako všechna takováto podobná elektronika, v prospektu máš napsané, abys před prvním hraním úplně nabil, ale přitom tam je šťávy dost:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinS Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 něco tam skutečně je, ale pruběžně při instalaci nějaké hry doporučuji nabíjet... chvilku sem nabíjel a chvilku hral a tak furt dokola ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Vidim to tak, že je dám oba nabíjet (2x Move) a mezitim všechno nainstaluju, pročtu a asi si na chvíli dám něco hru a pak se na to vrhnu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinS Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 je to otazka vule a ja ji nemel... a musel jsem to hned vzdycky prubnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Martin: Právě, a na tom já taky nejsem zrovna slavně. Nejlíp přijet domů dopoledne, všechno to dát nabíjet, a po škole pařit :D. Stejně si budu muset udělat úkoly, naučit se, podívat se, co tam všechno je atd. Nějak tu hodinku snad zabiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinS Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 tak to je moje nevyhoda, ja ukoly už nějakej rok nedelam :) ..takže si to nemam jak zduvodnit, naopak sem si velice rychle zduvodnil, ze si musim zitra koupit druhej MOVE a Sports Champions Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veslik Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Sakris, svědí mě ruka na objednání MOVE:)) Jaký to je? Co ty dema co jsou přiložený ke STARTER PACKU? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Martin: Jsem na tom podobně, ale nějak se na půl hoďky zabavit musim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Ja sem vedel ze sem udelal dobre kdyz sem si objednal Sports champions Bundle... ete k tomu kdyz vidim jak vsichni hodlajou zakopuit plnou verzi .. sice si chvili pockam ale to neva.. uz to budu mit.. a moc se tesim .. vidim to na hodiny a hodiny zabavy a 100% myslim ze sony nezapochybovalo kdyz vsadilo na MOVE .. aneb jak rika Kevin Buttler : Who is with me??!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Kevin Fucking Butler! :D Viděljsi to jeho nvoé video? opět špičkové http://www.youtube.com/watch?v=2zQtgbpSFQk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 nejlepsi trailer na MOVE .. mozna nejlepsi co sem kdy videl uzasny .. nejlepsi mel proslov na Sony konferenci na E3 2010 :D uzasny machr..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.