LegionCZE Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Our master is GAMING! Forever may he REIGN! :D Miluju KB, Viceprezident -vseho-co-si-usmysli :D Jeho videa sou nejlepsi, a ti Vikingove me dostalip stejne jako kdyz si tam vesi vlastni obraz :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Jak se jim tam v tom ding dong move is her .. nasral do baraku a ete si tam pak povesi obrazek .... (I love gaming... a nekdo na neho I love you ... a on I love you too :D) proste kde ho sony nabrala ??... jen skoda ze takovych nemaj vic .. ale to by zas nebyl tak origo .. :) (I heard there was a sale of blue ponchos :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 neni on duke nukem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drebb Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 tak jen chci doplnit ze pinec v demu se da hrat i pro jednoho proti cpu, nekde jsem tu cetl ze ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 v alze maj ten Sony Sports Champions Move za 815...zatim nejlepsi cena jakou jsem videl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Mrkněte na Heuréku, viděl jsem to tam za 770 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 panove nejlevnejsi :-DDDDDDDDDDDDD SONY PS3 MOVE Starter Pack za 990,- kc http://www.gamepower.cz/produkty/playstation-3/hry/sony-starter-pack-move-ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinS Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Tak Gladiator Duel je vcelku dobra gameska, docela jsem se už promlátil až k trochu vyflusnuté ruce ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soused Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 kluci jak vam slape , to demo Tige Woods pga 11.. vodehraju pár úderu a a pak mi to přestane komunikovat vyskočí hláška . point PSM contr.. directly ,, camera.. press select .. aje to v trapu už nehraju..select mackam jak zběsilej ..no a nic .. Neřešil jste nikdo něco podobnýho díky.. jinak Sports Champions Move je dost dobrej a slape bez problémů dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 panove nejlevnejsi :-DDDDDDDDDDDDDSONY PS3 MOVE Starter Pack za 990,- kc http://www.gamepower.cz/produkty/playstation-3/hry/sony-starter-pack-move-ps3 Pekny, jsem zvedav na hry ktere tam budou i ty pro nejmensi... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinS Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Woodse 11 jsem v tom demu zkoušel taky a normálně vše bez problému..dal jsem pár jamek a žádný problém.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veslik Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 panove nejlevnejsi :-DDDDDDDDDDDDDSONY PS3 MOVE Starter Pack za 990,- kc http://www.gamepower.cz/produkty/playstation-3/hry/sony-starter-pack-move-ps3 Mate nekdo zkusenosti s timto obchodem? Ten web se mi moc nezda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Ja jsem z tama kupoval v cervenci PS3 ale radsi sem si zasel osobne na pobocku .. a bylo to docela v poho zadny problem .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ege Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Dneska mi přišel z obchodni-dum.cz starter pack a ještě jsem skočil pro navigační do alzy a maximální spokojenost, reaguje vážně přesně. Sony si na tom dalo hodně záležet a já jejich práci oceňuji ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noorbert Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Zatim sem z move nadšenej. Naprosto mě odrovnal pinčes ve sports champions, to je fakt paráda. Jediný co bych hře vytknul je že nemá online, to je fakt škoda protože dát si to přes net by bylo ještě víc zabávný. Co mě teda zklamalo u starteru packu je že dema jsou zoufalý, vlastně tam nic není a dostane jen jeden ovladač, myslel sem že dostanu ještě ten druhej menší ovladač, ale tak to je moje chyba, že jsem si to nezjistil. Takže když si koupíte starter pack jako já za 1500 bez hry tak docela vopruz, ale sports champions mi to vynahradili, takže zatim dávam move 9/10. Jen to chce víc her. Vlastně není žádná hra, která by mi za to stála, nebo alespon o žádný nevim, která by za to stála. Už aby vyšlo to sorcery. Škoda že launch je tak chudej na dobrý hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 nojo proto sem si koupil za 1799 Sports champions bundle .. :) to je to samy jak starter pack + sports champions Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noorbert Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 tak to mi v jrc zmrdečci neřekli že něco takovýho je :( já za to dal 2300 dohromady, ale to mam za to že jsem byl nedočkavej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 No ono prave u nas nejspis neni jenze jeden obchod u nas to bude objednavat z USA takze ani poradne nevim kdy mi to dojde.. maji tam psane ze od 17.9. by to meli mit ale kdo vi kdy jim to prijde a kdy me :/ ale tak snad sem neprohloupil.. jinak bypada to takhle .. Tak uz jen doufam ze mi po tydnu nenapisou ze to proste prodavat nebudou :D to by me asi kleplo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noorbert Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 jasný no, vypadá to jak ten starter pack akorát je tam místo těch pošahanejch dem to sports champions. Ty dema jsou fakt na nic a ty Sch jsou zas skvělý. Mam to dva dny a hraju to furt. Ten gladiátor duel a ten pinčes jsou fakt super, jediný co mi přišlo hloupý byl ten volejbal, takovej moc složitej, ale jináč to stojí za to. Jen jak řikam. Fakt si nedokážu představit že bych si koupil start the party, shoot nebo golf za 900, to je docela úlet. Měli mít nějakou pořádnou hru na ten launch. Škoda. Ted to vypadá že si počkam tak 2-3 měsíce na nějakou normální hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinS Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 tak mužeš třeba prubnout Resident Evil 5 GOLD edition, ten MOVE podporuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 jako a v tom Sports champion bundlu je sports champions i demo disc.. jinak dalsi vec bude Heavy rain na Move.. a my se docel schazime jako velkej pocet lidi a delame treba wii party a hrajem picovinky pro 4 lidi a tak .. tak si klidne dokazu predstavit ze bych si za timto ucelem koupil start the party nebo Tv superstars za nejakou rozumnou cenu 700 treba ... ale killzone 3 bude klasa .. a celkem me mrzi ze neudelali Black Ops na move .. kor kdyz na Wii World at war , Modern warfare jsou.. no uvidime .. ale do toho Resa 5 pujdu urcite pac sem hral RE 4 na wii a nemohl sem prestat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinS Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 ja nový RE 5 GOLD koupil vcera na aurku za 590,- tady u tohoto borca http://aukro.cz/listing.php/search?string=move&us_id=12412649&country=56 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Taky vám ovladač při pohybu chrastí? Konkrétně X a čtvereček. Je to dost nepříjemný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 a já jsem kupoval re5 gold už před měsícem a prodal jsem ho.(sem netušil že budu move kupovat pech). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noorbert Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 tak dík za radu, asi zkusim toho resiho. Heavy rain mam, tak doufam že vyjde nějakej patch a nebudu to muset kupovat znova. S tim start the party fakt nevim, viděl jsem nějakou recenzi a tam snad ukazovali všechny minihry a bylo jich hodně málo, jako tak málo že za 20 minut nemáš co dělat, snad se ale pletu. EDIT: Deepthroat: Ne nic mi tam nechrastí, asi si dostal nějakej šmejd, radši bych to šel reklamovat. Docela vopruz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.