Xilias Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Ja sem cetl ze free bude ale ze narozdil od tech co si koupi move edici heavy rainu tak budou ochuzeni o nejakych 45 minut hrani .. nebo co .. Chtel jsem se zeptat nevi nekdo jak je to s tim gamehousem s tim Sports champions bundlem kdy ho budou mit a tak? pac ted uz zmizel i datum naskladneni majou tam jen .. NENI NA SKLADE!!! vis co u toho start the party je to o tom ze kdyz se sejde 10 lidi a nez se na tom prostridajou tak to mas klidne i 2 hodiny.. nejde o hardcore nebo tak ale o to ze se zabavi 10 lidi .. treba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalCZE Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 taky mi dneska prisel starter pack, sehnal sem za 1100,- i s postou, ale oem verzi, takze bez ty barevny krabicky. Ted jeste cekam na resident evila, stojanek na kameru a pistoli pro move, jinak super zabava, rozhodne sem se s tim zabavil vic jak s wii :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 jako vas nikoho nestve ta kamera ? to musim k TV prilepit jestli chci aby to stalo nahore !!! Ten USB kabel tu kameru taha dolu, k tomu mohli neco dat ne , nejake FIXATOR :)) kurna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 no me nejvic sere ze sony neudelalo alespon jedno usb zezadu pac kdyz tam chces mit pripojenou treba zminenou kameru tak to musi ten kabel lizt zepredu .. coz me prijde ze to pak vypada tak divne.. stejny problem u play-tv proste jedno zezadu by stacilo .. ----->jinak k tvojemu problemu prodava se oboustranna izolepa ... snad ti to pomuze :D<----- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinS Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 souhlas jak s tou kamerou, nahoře prostě položená vůbec nevydrží, ten kabel je těžkej a tvrdej a pořád ji tahá dolů, musel jsem ji dat pod plazmu, do stojanu, ale tam vcelku drzí dobře. S tím USB je to taky pravda, jedno USB vzadu by desinově vypadalo uplně jinak ... kua Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 tak mam Starter pack s demo diskem. Ten ping-pong je super, hralo se to prima intuitivne. Tak asi pudu a ty Sport Champ. koupim kurna :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 ja bych rek, ze existuji, a pokud ne, tak brzy budou prave drzaky na kamery na TV, zkuste mrknout treba na dealextreme ci podobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Taky jsem si pořídil spolu se sport champions. Je to fakt dobrý, hlavně odezva. Když to porovnám s wii, tak je to nesrovnatelně lepší. Z těch sportů ve sport champions je nejlepší pingpong. Teď už jen čekat na nějaký slibný tituly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 wrout: Než Wii, nebo než Wii Motion Plus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 když jsem měl wii, tak jsem neměl motion plus, takže s tím to srovnávat nemůžu. myslel jsem tím ten základní ovladač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Tak Sport Champ doma.... kamos tady hraje gladiotor duel a pekne to dava, rve u toho jak blazen !!! Je to fakt super a to sme jeste nehrali proti sobe. Kdo ma doma na to misto bezte a kupte si to :)) Mam starter + Move stick + Sport Champ a je to super :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 tak jsem ted zkousel na cernaku v datartu pingpong a oproti tomu wii to zas az takovej rozdil neni. Samozrejme grafika, ale jinak je to porad arkada, stejne jako na wii, cekal jsem vetsi kontrolu nad mickem, atd. Ale je to zkratka casual hra pro sirokou verejnost, ne simulator. A jelikoz je to podle vseho ted nejlepsi hra, tak celkem bida ;) No pockame, co z toho vyjde do budoucna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 nahodou ten pinec je dobrej, rotace, sila, usmerneni. Sice nemohu srovnavat s Wii ale tohle me bavi. Je to nove, takze nadseni ale urcite je to zabava , neco jako aerobik u TV :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Nahral jsem kamarada pri hrani Gladiator duel (mobilem) a dal na youtube, je nastvanej ale je to prdel !!! Must see !!!! Prosim komentare, moje prvni video !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalCZE Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 jako vas nikoho nestve ta kamera ? to musim k TV prilepit jestli chci aby to stalo nahore !!! Ten USB kabel tu kameru taha dolu, k tomu mohli neco dat ne , nejake FIXATOR :)) kurna no ja koipil tohle, sem zvedavej az to prijde, ale myslim, ze ta kamera ted uz drzet bude http://www.thehut.com/games/games-accessories/playstation-move-eye-cam-clip/10226428.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 na todle se podivejte:-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinS Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Luckass - jojo, to je skoro jak u nas :) My tady meli vcera takovou mensi parbu, tak jsme taky zkouseli ve vice lidech Sports champs.. s kamosem jsme hrali pinec oba a slusny :) bohužel jsem ze zacatku podcenil nutnost vytvoreni si mista a kdyz jsem daval uder se zpetnou rotaci, tak jsem slusne machl do lahví s friskama na stole a bylo to jak kuželky :) a jedna se zakutalela až pod sedačku a rozlito bylo tak že jsme museli vytáhnout mop na páru - doporučuji nepodceňovat dostatek místa !!!! No ale pak se k tomu dostali holky a hrali jsme i ten jakoby petang nebo co toje a mladá pak zakysla na delsí dobu u toho hazení talířem. Bohužel mě po včerejšku bolí docela pravé rameno ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 hehe. Kolega si taky stezoval na rameno . U duelu hrac vs hrac Gladiator duel jsem se celkem slusne zapotil. Clovek se u toho zapomina, a macha rukama jako pominuty. A tohle jsou prvni hry na MOVE. Ty moznosti jsou super, viz: . Pecka.Jeste do toho vseho tu mam NHL11, takze hekticky parebni vikend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Já e nemůžu dočkat pondělka, to mi to všechno přijde, akorát že budem mít ai 3-4 km běh na těláku poslední hodinu, takže budu ai neschopnej pohybu :D. Do toho Mafia a Fifa 10/ KZ2 :D bude tedy KZ2 kompatibilní s Movem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 ne az trojka bude KZ2 to nepodporuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Jaccomo: Zaslechl jsem tu nějaké řeči o tom, že možná KZ 2 dostane patch...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Taky jsem si myslel, že bude mít patch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 No prvne to sony nekde vypustila (mozna to byl drb,aj o LPB byli reci a ted to vypada ze nic...) ale ted to vypada ze si to necha az pro KZ 3 :/ kazdopadne si myslim ze je to skoda ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 U LBP už řekli jasně, že ano, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 LBP mít bude, to ano, ale očividně KZ2 ne, a to je podle mě škoda no, ale co se dá dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.