Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Batoh/taška

Jocker

Recommended Posts

ježiši na netu si vybírat školní tašku...já k dyž si kupoval školní tašku tak jsem šel naproti do Alpine pro, vzal velkou tašku abych to toho narval věci a zbytek nikdo neřešil a čau...prostě si nějakou vem...přece si nekupuješ boty, je uplně jedno jakou máš :roll: a na 1 popruh? počkej až tam budeš nosit víc věcí jak tě budou bolet záda...seš blázen

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no tyvole nejakou dobu jsem tady nebyl a nestacim se divit...to se tady lidi z toho pokousi udelat xchat bo co? proste vlez do nejakyho shopu a tam kup prvni tasku co ti padne do oka a hotovo. souhlasim s arcanem ze kupovat kabelu na jeden popruh do skoly je holej nesmysl akorat si doku*vis zada

Odkaz ke komentáři

nevim jestli je to jěště aktuální, ale osobně bych ti doporučil batohy od firmy dakine už mam od nich 4 kousky, do školy na kolo do školy malej :D a na snb a nemužu si je vynachvalit ;) brašnu mam od quiku, ale batoh je batoh ;)

jj,dakine má hodně lidí,asi budou dobrý,já mám horsefeathers a zatim dobrý,ale možná bud kupovat taky dakine(jestli to na ty 2 roky má cenu ale..)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu