Jocker Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Chci si koupit batoh(školní tašku) do školy no ale nevím jakou je jich strašně moc , nejlíp jednoramený s jedním popruhem(nemyslím takové ty kabely) Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 lol :D:D joke?? :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno Červenec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 EE :D matka furt chce ať si koupím batoh ale já nwm jakej protože na netu jich je tolik tak chcu inspiraci jakej třeba máte vy nebo nějaký shop ale nejradši bych chtěl s jedním ramenem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackChuck Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 http://www.kralovstvi-deti.cz/skolni-potreby/barbie-skolni-batoh/ .........?:lol: :dozey: Edit//Nemáš za co......:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 ježiši na netu si vybírat školní tašku...já k dyž si kupoval školní tašku tak jsem šel naproti do Alpine pro, vzal velkou tašku abych to toho narval věci a zbytek nikdo neřešil a čau...prostě si nějakou vem...přece si nekupuješ boty, je uplně jedno jakou máš :roll: a na 1 popruh? počkej až tam budeš nosit víc věcí jak tě budou bolet záda...seš blázen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 no tyvole nejakou dobu jsem tady nebyl a nestacim se divit...to se tady lidi z toho pokousi udelat xchat bo co? proste vlez do nejakyho shopu a tam kup prvni tasku co ti padne do oka a hotovo. souhlasim s arcanem ze kupovat kabelu na jeden popruh do skoly je holej nesmysl akorat si doku*vis zada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 jj presne tak jak rika mamuth a arcane,ja taky si vybiram batoh do skoly tak ze proste si du neco koupit narazim na batoh koupim ho a je to co pak resis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno Červenec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Prosím Lock.. BlackChuck: Dík za ten typ na růžovou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Je to na tobě...projdi krámy a sám uvidíš...já mam např tenhle: http://www.motosportmall.com/img/p/21-61-thickbox.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 nevim jestli je to jěště aktuální, ale osobně bych ti doporučil batohy od firmy dakine už mam od nich 4 kousky, do školy na kolo do školy malej :D a na snb a nemužu si je vynachvalit ;) brašnu mam od quiku, ale batoh je batoh ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 nevim jestli je to jěště aktuální, ale osobně bych ti doporučil batohy od firmy dakine už mam od nich 4 kousky, do školy na kolo do školy malej :D a na snb a nemužu si je vynachvalit ;) brašnu mam od quiku, ale batoh je batoh ;) jj,dakine má hodně lidí,asi budou dobrý,já mám horsefeathers a zatim dobrý,ale možná bud kupovat taky dakine(jestli to na ty 2 roky má cenu ale..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno Červenec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 všem moc děkuji za rady už jsem si našel od dakine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 uka aspon jakej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno Červenec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 http://www.misfit.cz/prodej/dakine-batoh-duel-black-chopshop-4993 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 tenhel má 90% lidí co znám s dakine báglem xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plp Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Tak ja nevim ja mam kabelu na jeden popruh a nosim ji do skoly...uplne v ph:) musis si rozvrhnout kolik veci si vezmes:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.