Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Graphics Gallery [Rady, Tipy, Komentáře....]

Recommended Posts

• Odpovědi 4.6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
:lol:

Tak to budeš asi jediný ..

Na viacerých grafických fórach ( zahraničných ) mi 95% sigov hodnotia kladne ; večinov iba nejaká malá chybička ..

Mě se taky tvoje práce zrovna moc nelíběj (mám radši Twice nebo FB..)

Už seš s tím celkem ohranej jak se zde oháníš grafickými fory:D

EDIT : kola pěknej sig (co máš v podpise)

Odesláno

ted sem tak zahlidl tudle vetu

Na viacerých grafických fórach ( zahraničných ) mi 95% sigov hodnotia kladne ; večinov iba nejaká malá chybička ..

mohl by si mi prosím dat odkaz na tvuj topic napr na tutorials? rad si poctu v 95% kladnych komentarich :) (nerikam ze tomu tak neni, ale proste me to zajima) .. klidne PMkem to me je fuk :P

Odesláno

Mozna se vám jeho sigy nelíbí mě osobně ANO .. Ale to neznamená že tam musí mít chyby :D .. každý jeho sig je pěkný ale jako každý má kousky na kterých je to vidět :D jako z pohledu photoshopu to má krásné ale každý na sigy má hold jiný styl a na to si každý musí zvykat a né kvůli tomu hned sjet.Ano jsu začátečník a nemám do toho co kecat..ale u tohohle su na straně DT

Odesláno
ted sem tak zahlidl tudle vetu

mohl by si mi prosím dat odkaz na tvuj topic napr na tutorials? rad si poctu v 95% kladnych komentarich :) (nerikam ze tomu tak neni, ale proste me to zajima) .. klidne PMkem to me je fuk :P

.... Keca ... toe jasne .... :D sak on umi jenom zaklady v PS ... a uz si hraje na profika :wohow:

Odesláno
Mock : s tím že každý má svůj styl naprosto souhlasím, proto je asi nemožné trefit se do stylu který se líbí každýmu ;)

JInak moje práce v matice ve škole

2hdy07b.png

Vím že to tělo je překonstrastovaný, ale nevěděl sem jak to opravit :(

EDIT : už vím :D

11cbi3d.png

Hoodně pěkné .... takéto sigy sa mě líbíja :) ... dobrej styl :D ..

Mock k tom GoW. ... asi tvuj nej .... :bash::wohow:

Odesláno

tak to je jasny ze tvrdis ze je tablet na picu kdyz vnem vidis vyuziti na signatury :D

s tabletem se prave delaj prasarnicky na vetsi rozmer.. jako napriklad

http://fc06.deviantart.net/fs70/f/2010/010/6/b/Mobilize_by_AndreeWallin.jpg

http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2010/014/2/f/Doc__Black_Volta_by_BlackVolta.jpg

chcu videt jak todle das mysi .. :D

edit: kolda .. pohodicka, ale kdyz delas siroky sigy tak je musis taky umet vyuzit ;)

Cartmane: john cenda je tvuj best, i typo si umistil dobre ;) akorat to svetlo no.. :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu