Smack Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Mock: Prijde mi to hodně chaotické pozadi bych trochu rozostřil a mozná nejaky lehky efekt na rameno postavy pohrej si s typem ja bych ho dal blýž k postavě jemne ztmavit okraje pohraj si s kontrastem a jasem ale jinak fajn :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 ok zkusím to nějak opravit mě moc nejdou sign z renderu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 a Ke mně nic fb ? :D myslim si to co hambman :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 :lol:Tak to budeš asi jediný .. Na viacerých grafických fórach ( zahraničných ) mi 95% sigov hodnotia kladne ; večinov iba nejaká malá chybička .. Mě se taky tvoje práce zrovna moc nelíběj (mám radši Twice nebo FB..) Už seš s tím celkem ohranej jak se zde oháníš grafickými fory:D EDIT : kola pěknej sig (co máš v podpise) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Ohranej neohranej .. Tak čím se má honánět :D když už někde je a je vtom dobrej tak proč by se tím pořád nemohl ohánět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 ted sem tak zahlidl tudle vetu Tak to budeš asi jediný .. Na viacerých grafických fórach ( zahraničných ) mi 95% sigov hodnotia kladne ; večinov iba nejaká malá chybička .. mohl by si mi prosím dat odkaz na tvuj topic napr na tutorials? rad si poctu v 95% kladnych komentarich :) (nerikam ze tomu tak neni, ale proste me to zajima) .. klidne PMkem to me je fuk :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Mozna se vám jeho sigy nelíbí mě osobně ANO .. Ale to neznamená že tam musí mít chyby :D .. každý jeho sig je pěkný ale jako každý má kousky na kterých je to vidět :D jako z pohledu photoshopu to má krásné ale každý na sigy má hold jiný styl a na to si každý musí zvykat a né kvůli tomu hned sjet.Ano jsu začátečník a nemám do toho co kecat..ale u tohohle su na straně DT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Mock : s tím že každý má svůj styl naprosto souhlasím, proto je asi nemožné trefit se do stylu který se líbí každýmu ;) JInak moje práce v matice ve škole Vím že to tělo je překonstrastovaný, ale nevěděl sem jak to opravit :( EDIT : už vím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Tohle jsem dělal dnes v ČJ na notasu po tajmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Nevím, podle mě máš FP na špatném místě nadruhou stranu se mi celkem líbí typo jenom si mohl dát to bílé třeba na menší kryt ;) Jinak u toho svýho sigu sem si zkoušel práci s perem (na rukách) a celkově novou techniku EDIT : New4x ten bioshock je pěknej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 ted sem tak zahlidl tudle vetu Tak to budeš asi jediný .. Na viacerých grafických fórach ( zahraničných ) mi 95% sigov hodnotia kladne ; večinov iba nejaká malá chybička .. mohl by si mi prosím dat odkaz na tvuj topic napr na tutorials? rad si poctu v 95% kladnych komentarich :) (nerikam ze tomu tak neni, ale proste me to zajima) .. klidne PMkem to me je fuk :P .... Keca ... toe jasne .... :D sak on umi jenom zaklady v PS ... a uz si hraje na profika :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 22, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 .... Keca ... toe jasne .... :D sak on umi jenom zaklady v PS ... a uz si hraje na profika :wohow: A ty tady blbě kecáš = Spam, post nulové hodnoty Takže zase klid a šoupej nohama .. :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 snad už se tu zas nehadate? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 hokejovej_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Cartman_ překrássné! :D Termix_ ukaž stock jo a pls koukněte sem! děk ;) : http://console-forum.net/showthread.php?t=85689 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 snad už se tu zas nehadate? :D By sme si nedovolily :D hele jak děláš ty čáry tvoje slavný ? tabletem ?:D a co říkáš na muj sig :D EDIT : mistr všech termixůů..... paráda ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Mock : s tím že každý má svůj styl naprosto souhlasím, proto je asi nemožné trefit se do stylu který se líbí každýmu ;)JInak moje práce v matice ve škole Vím že to tělo je překonstrastovaný, ale nevěděl sem jak to opravit :( EDIT : už vím :D Hoodně pěkné .... takéto sigy sa mě líbíja :) ... dobrej styl :D .. Mock k tom GoW. ... asi tvuj nej .... :bash::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Díky mě taky líbí Jinak tady zase něco nového V2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 hele cartman jak jsi udelal u toho ironmana to na tom rameni :arrow::arrow::arrow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Cart:dělám to tabletem,brushema,perem...všim co se namane :D tvoje sigy: John Cena:líbí se mi barvy,ale nelíbí se mi typo Billy Joe: tohle je fakt dobrý,i typo...asi tvůj nej ;) možná jen trochu blurnout pozadí,jinak pecka :) LaYer: C4D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 LAYER : Ano jak píše FB jsou to C4D rendery různě upravené FB : John - písmo mi tam právě sedlo ( z těch co sem měl v tu chvilku v k dispozici, dělal sem ve škoole bez netu :D ) Billy - na to že sem se s tím trápil, tak jsem taky celkem spokojen :D Budu si taky muset koupit tablet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 podle mě tam to typo teda sedí! x) tablet je na p... :D je to tžký se stim učit ale když už se naučíš tak mi to nakonec stejně přijde lepší s myší...ale věřim že přijde i na to že s nim budu dělat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 je to sice podle tutu ale chci ukazat jestli se mi to povedlo :) v1 v2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Šel by stock ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 tak to je jasny ze tvrdis ze je tablet na picu kdyz vnem vidis vyuziti na signatury :D s tabletem se prave delaj prasarnicky na vetsi rozmer.. jako napriklad http://fc06.deviantart.net/fs70/f/2010/010/6/b/Mobilize_by_AndreeWallin.jpg http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2010/014/2/f/Doc__Black_Volta_by_BlackVolta.jpg chcu videt jak todle das mysi .. :D edit: kolda .. pohodicka, ale kdyz delas siroky sigy tak je musis taky umet vyuzit ;) Cartmane: john cenda je tvuj best, i typo si umistil dobre ;) akorat to svetlo no.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.