Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Graphics Gallery [Rady, Tipy, Komentáře....]

Recommended Posts

• Odpovědi 4.6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Dneska se s tebou hádat opravdu nebudu :D, ty seš náš Pán a svtořitel a stejně si budeš furt mlet dokola svou písničku

JInak oto je můj druhý sig s touto technikou :D první byl Borderlands, ale ty zde máš ty svoje vlnky atd, asi na 5-10 sigách po sobě

Nauč se zkracovat můj nick , když už ho nechceš psát celý a já nekecám od toho jsi tu ty ? a respekovat tebe ? lepší vtip něž v Blesku ;)

Já se nehádám, hádání u mě vypadá jinak ;)

Zeptej se třeba FB , jak sme se my dřív hádali, klidně ti potvrdá, že tohle hádání není ;) Frajírku

EDIT : Slash

2l9if5.png

Odesláno

carte snad ti neva ze ti hodim komentar :)

urcite je to lepsi nez to gta :)

efekty ktere jdou dole od postavi (nejaky to c4d a brush) tam docela pekne sedej :) akorad mi tam teda nesedi ta hlava..XD (ono to mozna tak bylo uz u stocku, jestli ano tak v poho :) )

a jeste mi tam trochu vadi to typo (lunabar pokud se nepletu :) ) ...dal bych jiny font a trochu jinak umistil (ale to je uz jen detail :) )

E: tak jelyka? (bo tak nejak XD )

E: tak nwm no XD a moc se mi tam nehodi :(

Odesláno

no ten persie vypada docela dobre :) ae dal bych tam tenky cerny ramecek kolem celeho sigu a nastavil na overlay a pak ubral par procent z blendingu :)...aby tam byl jenom takovej decentni naznak :) ten co je dole bych dal pryc...ale nemusis..XD to je jenom muj bezvyznamnej napad :)

BTW: nejlepsi je asi ten prostredni

E: nechtel by mi nekdo prihrat nejakej dobrej stock..?! XD jsem bez napadu :(

Odesláno

cartman hledat podle her jsem uz zkousel :(..ale ja si nedokazu vybrat xD

ten giggs je peknej :) jenom skoda ze je tak moc osvetlenej :( a ta druha verze je prepalena....

yakuza: tak to se moc nepovedo...je nakej zdeformovanej a nema to zadnej blending....a....to je jedno... musis si proste precist tutorials..... btw: to byl lepsi ten spydey pro me :) ale i tak cti tuty

E: nesnasim hvezdny valky..XD...ale mozna z toho rendru neco zkusim :)

E: carte aha..XD ja si nikdy nevsim ze ses zminoval :) (ted uz to vim)

Odesláno

Tak třeba na tom slashovy C4D nejsou, na Borderlands taky ne ... :roll:

Lol ty si magor :D nemám ti důvod lhát, pokud nevěříš nevěř :D a na tutorials ano vím, ale to už je tak rok staré tak nevím proč to vytahuješ, jako nějaký ubožák:D

Další dítě, co si dovoluje pouze přes monitor:D , nemůžu za to, že nedokážeš pochopit že na některých z mých sigů opravdu C4D nejsou (neříkám, že dělám bez nich) ale na těch co sem ti napsal nahoře nejsou :roll: jsou to brushe + filtry a smudge

Protože ti došli písmekna :P

Jenom tě prosím nevšímej si tedy mých postů a já si nebudu všímat tvých a bude tu klid;)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu