NewX4 Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2010 Jokeman: Gasmask- hrozná levá strana, hrozný barvy jinak by to ušlo viděl jsem s tímhle stockem i lepší práce (NX4 možná ví ...MM) Sorry ale souhlasim tady s LUkaszem ... =] ..... gas mask mi prijde az MOC amatersky a ta leva strana je strasna a barvy taky ... / jedine co se mi libi je asi jen typo /.. Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2010 V pohode :) ... díky za komenty... Beru to jako rady pro příště ;) Citovat
TwiCe Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2010 Jokeman: povedeny prace ;) jen zrovna osobne nemusim moc vybledly sigy, mam rad kontrast :) future soldier .. mohl si mnohem víc vyuzit pozadi protoze ma paradni flow, je tam vsechno cik cak, hala bala :) .. bloodthirsty .. z poslednich nejlepsi , akorat de videt LQ stock , dobry pismo ... a zase takovy nic nerikajici pozadi :) monster .. nevim mne se to proste nelibi , prijde mi to proste cely spatne .. jinej vkus .. priste se zkus zamerit na zajimavy pozadi a na pismo ;) PS: nebudu ti tu basnit co je skvely atd to tu koukam delaj uz ostatni :) Edit: vzdycky kdyz neco napisu tak sem pak celej den nikdo nenapise ani pismenko :D Citovat
Pooky Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 28, 2010 v noci mi nešel net ale mel jsem jeden render v pc tak sem něco pokutil kdybych mel byt sebekriticky je to takové nemastné,neslané ale sig to je :) Mike Shinoda Mike Shinoda V2 Citovat
Lukasz Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 28, 2010 každý má právo na svůj názor i když mě tu "nikdo" nezná a abyste neřekly dám vám svoje dvě nový amatérský práce Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 28, 2010 Twice: diky :) moc peknej komentar.. :) takyovy mam nejraci kdyz mi tim hodne rekne ;) pooky: no neni to zly ale trochu to postrada hloubku a nejaky dobry svetlo... a to typo se mi nelibi... a ramecek zbytecne masivni... Lukasz: jak jsem koukal na tutorials tak na zacatecnika to neni zle ;) ... flash se mi docela libí akorad to postrada nejaky dobry svetlo a bg je dost prazny ... a ten carodejuv ucen se mi nelibi :( promin ale neco bych udelal s typem, trochu si pohral s barvama, a pusobi to na me trochu lq ale snaz se dal... jsi na dobry ceste ;) E:// jenom takovej pokus tak me moc neozerte :D :( Citovat
DarkTemplar Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 28, 2010 originál fakt pekný .. pokazil si to ale ;) Citovat
NewX4 Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 29, 2010 =] .... zkousel sem smudge .. nebavi me delat furt to stejny :/ Citovat
Pooky Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2010 Kdyz je v noci nuda xD taková blbost ale ty boty jsou strašně pohodlný :D Adio Vnegeance Citovat
nepster Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2010 no nevidim ta žádnou práci kromě brushů a bg...stejně si to asle pokazil...dyť ty barvy jsou úplně jiný,,,,jediná věc co se na tom dá pokazit...sry.. Citovat
TwiCe Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2010 Pooky.. nelibi se mi to barevne, ani kompozici :) .. (boty: de videt ze to je na rychlo, prijde mi to docela dost odflaknuty) lukasz .. flash se ti povedl ;) jokeman .. zase strasne presviceny, nevim esi to delas schvalne abys navodil efekt svetla , nebo se ti proste libi presvetleny sigy , kazdopadne to ten sig kazi :D X4 .. je to slabsi .. utopil si ju vtech smudge efektech Citovat
Pooky Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2010 Ja vim je to odflaknuty delal jsem to ve tri rano a hned jsem to sem dal premyslim ze to ted predelam y barvy vidi mno ze jsou jiny :D ale az ted rano ale nuda nechtelo se mi spat tak sem neco ukutil protoze mafie uz me nebaví...:D Jokeman: hele efekty dobrý ale proste to bíly presvetlený ja mam rad kontrastu sigu barevnost a u tebe je to takový mdlý a typo nezajimavý ale efekty jsou good :-)) Citovat
TwiCe Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2010 hele .. to ze si to delal ve 3 rano to neni zadna vymluva :D .. zakladem kvalitnich grafickech praci je preciznost a vymazleny detaily ;) Citovat
Pooky Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2010 Je to jen koníček nepotřebuju bejt nejlepší ale díky za radu :-) Citovat
Cartman182 Odesláno Srpen 30, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2010 Asi tak někteří to berou strašně vážně :D.. jako CS :D Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2010 dekuju za komentare + new: Citovat
nepster Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2010 neni to špatný,,ale takový chudý..vlastně tam vidim jen stock,bg a brushe..sry Citovat
TwiCe Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2010 fakt ziram ze se mi tu vysmivate za peclivost, proboha dit to je pri delani grafiky zaklad! (a je jedno jestli je to konicek na nudny chvilky nebo se tim zivis) snaha se vyhnout chybam ktery ti zaberou o 5-10minut navic je prehnana snaha byt nejlepsi ? .. eeh no jak myslite.. mam na todle trochu jinej nazor .. a carte.. furt lepsi nez na to srat, davat sem vytvory pri kterych ti kazdej rekne vesmes podobny komenty a ty na to stejne jako vzdy reknes "hlavne ze se to libi mne".. di se zahrabat a nereaguj na me, vubec nevis joke: predchozi byli povedenejsi ;) font je zvolenej dobre, ale umistil bych ho bliz k focalu .. a chtelo by to nejakej wow efekt a tok (flow) Citovat
Cartman182 Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2010 Twice - šak už sem nic nedávám :D a já to dělám pro sebe a ne pro někoho :D, pokud bych dělal sig někomu, dbal bych se to líbilo mu... :D na tebe reagovat nemá ani cenu, meleš si furt svou písničku :D Citovat
TwiCe Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2010 nema cenu , ale stejne si tu meles dal ... aspon si neprotirec a o ty svy pisnicce .. no zametl bych si pred vlastnim prahem muj posledni post na todle tema .. stejne ikdyz bych napsal cokoliv, podle tvyho budu psat to samy. hah a to rikas ty mne, no nic :D 100 stranek a zadna zmena PS: a nehul tolik, pak se jen blbe tlemis ;) edit: jo sice hulim , ale nepouzivam 1000 smajlu jak magor .. ja nikde nepsal ze huleni je spatny, takze si nemam co zametat , snaz se me dostat aspon na neco poradnyho.. Citovat
Cartman182 Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2010 Já nevím kdo hulí, ale já to nejsem > teď si zameť ty před svým prahem ;) Citovat
Pooky Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2010 Twice: neměl to bejt vysměch jen mi pripadalo ze si trosku vyjel zas nejsme ve skole ale beru to musim se ucit ze svych chyb Carte: Kup si knizku nebo zajdi na seminar jak argumentovat prtoze to je jako maly dite kdyz nekdo rekne ty si pitomej tak ty ses to druhy co rika ne ty ses pitomej o nicem a twice ma v nekterych vecech pravdu...ale nic nechci tu zase necorozpoutavat budem se radsi venovat grafice Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Odesláno Září 1, 2010 takovej pokus... :D pojmenoval jsem to tak protoze nwm jeho jmeno no :D E:// Citovat
NewX4 Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Odesláno Září 1, 2010 Džouku nic moc ... nelibi se mi barvy ... vsechny tvoe sigy sou vybledlé .. no a ještě to typo no :/ Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.