Prachy Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2011 zkusil jsem udělat wallpapery pro jeden web http://img692.imageshack.us/gal.php?g=wallpapercopy.jpg Že by pro ten náš? :D Citovat
Frozen Bee Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2011 playerPS: to se mi nelíbí :( hodně nevýrazný efekty,žádnej fp,a blbý typo :P zkus na tom estě zamaknout,umíš lepší... Panther: ee :/ + proč sou efekty jen za nim? takhle to nemá žádnou dynamiku... Citovat
NewX4 Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2011 ty wally sou lol .... zdeformovane , spatne obrizle ... nekvalitni .... o "efektech" ani nemluvim ..... ;) ... Citovat
petrspetla Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2011 Zdravím všechny uživatele tohoto fora :) , jmenuji se Petr Špetla a hledám spolehlivého a talentovaného grafika pro postprodukční práce v naší nezávislé, čerstvě založené, filmové skupině. :) Momentálně se pohybujeme čistě v nezávislé zoně (velice malý budget), nicméně do budoucna plánujeme přejít i do komerční sféry (slušné peníze). Podmínkou spolupráce je talent :) znalost AAE (matte painting + animace)) a některého 3D programu (Maya, Max...) výhodou. Pro bližší info prosím Vás pište na email: doppetrspetla@seznam.cz icq: 470 321 206 Ukázka první práce Probouzení Když mladý nadějný filmový herec a freerunner upadne při tréninku po nezdařeném skoku do bezvědomí a kómatu, rozhodne se že jeho život ještě neskončil a zoufale se snaží přemoci a utéct smrti. Lidská vůle ale není všemocná a člověk jednou plný života se musí smířit s tím, že tenhle boj nevyhraje. Příběh se odehrává z velké části v lidském podvědomí a scénář pracuje s Kübler – Ross modelem „Pěti stádií zármutku.“ Frames Citovat
Frozen Bee Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2011 proč zároveň poslední? :D + sem moc nepochopil co my tady s tim ;) upřesni o co přesně by šlo,moc sem to z tohohle nepobral... ale nevim jestli tu narazis na nekoho se znalosti After Effects....většina lidí tu je přes bitmapovou grafiku ja sice trochu AE zvladam,ale fakt jen trochu :D Citovat
petrspetla Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2011 Potřebujeme schopného grafika, který by nám navrhl logo, minimalistické stránky a pak se s námi společně podílel na postprodukci -> navrhoval plakáty, loga, titulky :=) Jestli umí matte painting a 3D grafiku, to už je takový bonus :=) U komerčních projektů budeme za práci platit, u těch nezávislých ne (budget stačí většinou jen na jídlo, cestu a telefon - domlouvání interiérů). Vím, že se na internetu potuluje spousta grafiků a někteří by možná měli chuť se podílet na něčem podobném. Dále mám spoustu kontaktů, není problém poslat dotyčného dál (co se týče filmové postprodukce). :=) Citovat
playerPS Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2011 Tohle téma se změnilo na inzerci? usagi111: máš to barevně sladěné, ale bez efektů a není poznat co je na obrázku :( Citovat
usagi111 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2011 zajímavý skusim to upravit.. jo a je to neltharion. novej sig: Citovat
Frozen Bee Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2011 petrspetla: možná bych měl zájem,napíšu ti mail ;) usagi: ten poslední se docela povedl :P ale pár barev by to nezabilo Citovat
Frozen Bee Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2011 usagi: to se mi moc nelíbí :/ Citovat
Kubi.90 Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2011 tohle se mi asi nejvíc líbí z jeho sigů protože je to barevně pěkný, ale možná bych zkusil nějak zviditelnit ten záblesk na tom meči a ramenech Citovat
Panther Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2011 Teď hraju bioshock tak jsem něco zkusil.... Citovat
usagi111 Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2011 Kubi: dík :D Panther: moc se mi to nelíbí takovy plochy, bez efektu a nějaky mořský pozadí by to nezkazilo Citovat
TwiCe Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2011 vycitas mu plochost na sigu a pritom sam to mas taky x) Citovat
usagi111 Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2011 TwiCe: jo no ale snad mu taky můžu něco vyčíst když to mám aj já :) ;) Citovat
Frozen Bee Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2011 spíš jde o to jak to poznáš,když sám děláš stejnou chybu? :D Citovat
usagi111 Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2011 ok nezačněme flame war nebudu vyčítat plochost ale sory panther furt se mi to nelíbí :( Citovat
stevens129 Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2011 Hjte vim sice to sem nepatri ale jinde by ste si toho nevsimli :) potrebuju udelat rychle plakat fakt specha a mely by tam byt tydle ctyry obrazky http://img338.imageshack.us/gal.php?g=19603556.png maji sice blbou kvalitu ale to neva pak tam by mely byt texty : lepší kvalita,nové postavy,delší díly...a pak by tam mely byt nejak originalne napsane a dobre vypadajici texty MC ova male a velke at jich je tam nekolik a pozadi je na vas ale asi takove ty moderni svitici cary proste takove svitici moderni veci v pozadi diky a vysledny obrazek nebo klidne muze byt i vice verzi poslete na email kremzerstepan@seznam.cz dam THX díky moc a spěchá fakt !!! Citovat
YaKuZa1468623731 Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2011 http://img89.imageshack.us/i/68957491.png/ Me se to docela paci Citovat
Kubi.90 Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2011 jo jde to akorát mi tam chybí rámeček :) Citovat
nepster Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2011 Yakuza, mě se to nelíbí ani trochu :( sry.. Citovat
Kubi.90 Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2011 Mě se to líbí akorát bych změnil písmo :D to mi tam nesedí a dal bych ho trošku na jiný místo... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.