NewX4 Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Muj druhy pokus o VT ..... delam to necele 2 dny .... / lepené jsou pouze liťáky , mřížky v nárazníku a ty loga BBS sparco atd .. / Kdyžtak koment .... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 hh VT sem delal kdysi davno x) naucis se na tom hodne s ps x) .. ty pruduchy sou takovy moc umely .. mrizka neni moc kvalitni a zvolil si spatny kola .. vypadaj hrozne 2d ;) .. ale na druhou praci to mas v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 X4 sice to moc nepomohlo ale díky x) nastavil sem to na FADE a je to to co sem potřeboval... carte taky se mi moc nelíbí :( ty ořezy sou strašně výrazný btw co říkáte na ten muj sig? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 X4 nelíbí se mi střešní nasávání, na žádným autě, a všecko vypadá moc uměle, jak mi dojde na ICQ borec kdterej je u mě VT master tak ti upnu nějaký jeho práce at máš inspiraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 TwiCe .... no ja sem myslel ze to bude o hodne lehci ... a je to tezke jak ***** / ale ja se to doufam do 2 mesicu naucim ... / .. mohl by jsi sem hodit nejake tve VT ? .... Nepster .... k tom sigu .... libi se mi .. pekne typo .. ale na leve straně to rameno je moc ořezané .... zkus to trochu rozmazat bo tam hod svetlo :D .... vypada to divně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 neni vůbec ořezané :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Toto myslim : btw : Luxusni je SFINX .... ten ma mega dobre prace :D ...i fajne navody tam sou (: http://sfinx.ic.cz/galerie.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 ja vim co myslíš...ale neni to ořezané... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 No tak ja nevim jak to nazvat .... ale fakt zkus tam udelat neaky blending .... proste aby to k tom sedlo ..... vypada to hrozně usekle .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 nehodím žádný moje VT :) zálohu až tak moc zpátky nemám, ale to eště za moc nestálo .. není oco stát , ale tady sem našel moje první VT (jedna z vůbec prvních věcích v PS) http://i42.tinypic.com/2zhjgpw.jpg .. chudak VW :D :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 heh ten nárazník jak mu padá :D ale jinak z touarega udělat golfa...pěkný :D moje první výtvory v ps byly taky vt :D a nestálo to za nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 muzu se zeptat jakl delate tyhle svetelne efekty? me to vubec nejde, mohl by mi nekdo poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 Levá strana je OK, ale ta pravá se mi zase nelíbí vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 jaký sfvětelný efekty?? :D myslíš třeba to co mam v sigu na tý ruce? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 jo treba to, jetli je delata pres vrstvy tak bych potreboval nejaky tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 Myslím že zrovna hento spravil normálnym soft brushom a nastavil na linear dodge / color dodge .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netron Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 Hmmm podle me je to inner glow/ outer glow nasteveny ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 To sú blending options , ja som myslel layer blending či jak sa to volá =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 1. vrstva: udělal sem brushem bílý kolo 2. vrstva: -nastavit na overlay- větší průměr brushe, menší opacity brushe, světle žlutá barva, přes původní stopu 3. vrstava: -nastavit na overlay- menší opacity brushe, bílá barva, přes původní stopy.. jak jednoduché :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 jinak vy nemate cestinu? ze to tu vypisujete EN ja mam cs4 komplet v CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 nen já mam eng..všechno mam radši v originálu než ty někdy stupidní překlady...jestli to chceš vysvětlit... brush=štětec overlay=závoj opacity= průhlednost (neprůhlednost) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 overlay - překrýt .. btw samozrejme že to mám v ENG .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 Menší pokus ... Eat me ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 poison Ivy (batman arkham asylum ) edit : ja taky pouzivam eng Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 Layer oddělej ty čáry z leva a bude to ok ;) Můj novej, zase zkouším něco jinýho Stock : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.