Kubi.90 Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 přesně tk strašně mi to pripominá styl FB ale BF je lepší xD X4 jak se dělá takový to jak máš u toho paroubka za ním že jak kdyby to bylo 2x xD to je rozmazaný bo co??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 hej Negto mam malej dotaz co bude za tema na treti kolo? hh co to je za otázku :D :roll: _moje nová práce: v1_ v2_ v3_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Pekný .... hezcí nez ten co mas ted v podpise ... skoda ze jsi ho nedal do souteze .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 přesně tk strašně mi to pripominá styl FB ale BF je lepší xD Sorry :D Ale příde mi to jako výsměch ... pokaždé zkouším něco jiného a v žádném případě se nesrovnávám s FB .... To je jako kdybych ti řekl,že ty teda máš ojedinělý styl,ale věčina ho má lepší :P Spíše bych chtěl když už tak nějaké připomínky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 přesně tk strašně mi to pripominá styl FB ale BF je lepší xD kdo je BF ?... dik ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 BF = preklep .. Chcel napísať FB = Frozen bee .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Aha .... dik Dárku .... Kubi .... nevim proc ho srovnavas s FB ... vsak on je to nejlepsi :) ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 dík DT chtěl jsem napsat FB no jako že mi to připominá jeho styl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 K velikosti sigu, ty vyšší než je šířka sem i nelíbí, ale nikomu je neberu -> ale pro mě to není sig N4 - Topol není špatný, aleto pozadí mi tam taky nesedí Negto - asi tvůj nejlepší ;) Nepster - jak se řeklo, lepší než ten co máš v podpise a to o hodně EDIT : Hayley Stock : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Ta Hayley je supr ..... Máš to hezčí než FB / podle mě .. / ..... fakt luxus .... pěkné barvy ... kdybys ji dal do battlu tak to na 100% vyhraješ :D ..... muj novy ... / o5 cernobile pozadi ... / Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Nemám to lepší než FB ;) Mě se nelíbí bw pozadí a barevnej render :( Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 all: what the fuck? :lol: jakej můj styl? :lol: Cart:vybíráš si dobrý lidi,ale špatný stocky ;) ale je to pěkný Negto:Nice ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 tak jsem tu delsi dobu nebyl a zjistil jsem že jsem vyhral soutěž s tim Gears of War tak bych chtěl všem poděkovat za hlasy :) a abych nebyl OF tak Cartman182: ten sign Hayley mas pěknej ale mě se zdá že na tvých signu mas moc světla, ale jinak pěkny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 FB : Mě ty stocky vyhovujou a nechápu proč se zase navážíš do X4 :D :lol: tak se mu ten můj líbí víc no a ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Vy fakt nevidíte ten overcontrast ?! Cart , na tom sigu s formulou si to nemal overcontrasted .. Skús robiť niečo podobne .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Třeba ho opravdu nevidí... já ho taky nevidím na svém ntb... (u některých sigů ho vidím to jo, ale ne zrovna u tohoto) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Jsem něco zkusil na téma avatar .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Já vidím pouze rozmázlí pozadí + render :( ta holka je lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Vypadá to fakt pěkně ..... trochu stejné jako Katy ... ale fakt pekne ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Vypadá to fakt pěkně ..... trochu stejné jako Katy ... ale fakt pekne ..... Díky .... :) Já vidím pouze rozmázlí pozadí + render :( ta holka je lepší Špatně se díváš .. rendery jsem nepoužíval,ale i tak dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 MG ber mě za slovo :roll: , tak stock rozmázlej, hozená jakási elypsa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 MG ber mě za slovo :roll: , tak stock rozmázlej, hozená jakási elypsa... Ok ok ... xDDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Súhlasím s Cartmanom , tiež vidím iba rozmazané pozadie a na tom nejaké kruhy + čiarky .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 de vám planetrenders ? newx4 : porad nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Áno ide .. btw tiež mám FF .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.