Cartman182 Odesláno Březen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Mě se líbí, jen by mě zajímalo jak by vypadal kdybys měl to rozmáznutí po celým sigu (na levé straně) PS: Vzal sem si stock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Twice: dik :-)) ten tvuj sig je super...sice nemusim to černý typo s modrym glow :D ale to světlo je :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 FBee_ krása! mě se to líbí moc..i sig i Juliet x) to její pravý rameno je pěkný...jen to FB bych dal možná blíž k tomu ostatnímu textu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Frozen tagwall je pekny ... az na to pismo Automatic ..... a skoda zes tam nedal hezci babu :( ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Nepster: dík,aspon někomu se Juliet líbí :D to FB tam mam jen jako ochranou známku :D to nemá být moc vidět ;) NewX4: baba je :love:(za to nemůžu že se ti nelíbí,je to jediná ženská v tý kapele,takže...:D) no,pravda že sem mohl to Automatic dát jiný,ale chtěl sem použít to co v sigu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 jo to sem pochopil ale tackhle to nejde vidět skoro vůbec..a proto jestli si to někdo vezme a dá si to na jí forko tak si toho skoro nikdo nevšimne že to neni jeho,..tady si toho určitě většina lidí nevšimla.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Afro samurai cervenej nebo cernej nebo zadnej ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 sice lepší než kenny, ale pořád tam nevidim moc efektů...a rozmáznul bych ty pruhy..a typo se tam vůbec nehodí.. chtělo by to nějaký "samurajský"... víc se mi líbí modrej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Layer: ten modrej je supr!! ;) u toho červenýho sou moc vidět ty pruhy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Pěkný .... / Modrý je hezčí / .... uakž stock,render .. (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 nepster typo je originální http://cache.kotaku.com/assets/resources/2008/04/Afro_Logo.jpg a do pruhů mi nemluv :D a tady je render http://planetrenders.net/renders/albums/userpics/11506/Afro%20Samurai%20render%20.png edit:X4 pracuje se na tom ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 nepster typo je originální http://cache.kotaku.com/assets/resources/2008/04/Afro_Logo.jpg a do pruhů mi nemluv :Da tady je render http://planetrenders.net/renders/albums/userpics/11506/Afro%20Samurai%20render%20.png Wow ... tak to se ti fakt povedl .... mrtě se mi to líbí ....... xDD ..... N,E,P..... k pismu ... toe original Afro Samurai ...... (: Edit : jeste Afro samurai Avatar si udelej xD ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 jak se dela prez photoshop cs3 radial blur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 filter -> blur -> radial blur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Pokusil sem se 1. použít C4D tak koment Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Nehodí se tam .... a mohl si to C4D zmenit na jinou barvu ... fialová k tom nesedí btw : nice typo :D .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 no já jsem chtěl za každou cenu tam nějakej dát a ten se mi tam hodil nevím jak vám xD ale mě jo xD a aji ta barva xP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 +New: i když vlastně je to podobný tomu Wentzovi :D takový pokračování toho sigu :D nemohl sem si odpustit "obmotání" :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Tak to je luxus ;):love: moc hezký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 JJ, je to moc pěkný, vážně super, jinak co říkáte na tu moji pandu?? Sig: Stock: Pozadí: Je to dělaný hlavně pomocí filtrů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Pěkný :) .... pomalu se mi to začíná líbit víc nez Hayley .. Panda celkem dobrá .. ale nelíbí se mi typo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Hayley vede, tady se mi nelíbí moc ty čáry dole - obmotání sis neodmítl dobře, parádně se tam hodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 tj,je to takový abstraktní,až nezvyklý dole....... to sou ty new age sigy :D jako tyhle co sem našel na DA :D mmnt,teď je zas musim najít v počítači :D EDIT: dobrý,mám je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 layer to typo je možná original ale mě se tam nehodí xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Neco new ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.