Cartman182 Odesláno Březen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 FB tak abych byl upřímnej tak se mě z toho líbí jenom ten první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 X4 pěkný ale nelíbí se mi to pozadí :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Cart: mě se líbí jen 2. a 3. :D ale concept je stejnej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 mitsurugi- ma nejoblibenejsi postava ze soul calibur BW render http://planetrenders.net/renders/albums/userpics/323103/Mitsurugi%20SC4.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 pokus komentar:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Layer - mě se to líbí jenom je škoda, že ten C4D, si trošku nerozmázl ;) Sasa - Ten "papagai" není vůbec zakomponovaný do pozadí :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 jak to udelam? staci trochu pomaznout okraj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Konkrétně tady u toho sigu, to chce i jiný pozadí :( , ale jinak je můžeš zkusit rozmáznout a toho papoucha taky decentně po stranách , ale opravdu jenom decentně Se nudím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 layer dost pěkné x) víc se mí líbí ten b&w pač u toho barevnýho tam ten render tak "nezapadá" do toho pozadí... chtělo by to trochu rozmáznout nebo použij smudge... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 vic uz to asi nepujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 k tomu papouchovi se vůbec nehodí to pozadí a to typo už vůbec ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 k tomu papouchovi se vůbec nehodí to pozadí a to typo už vůbec ne.. přesně, zkus to znovu s jiným pozadím ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 layer: na tu barvu zkus použít filtr ;) PS: co to máte neska všichni s těma pruhama :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 chtel jsem neco aby tam byly ty efekty no :? snad zitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Pokud myslíš ten můj wall, tak já si je zkouším dělat sám perem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Sasa_ zkus si vzít render (třeba tenhle: http://planetrenders.net/renders/albums/userpics/12723/God%20of%20war%20-%20Kratos.png) a nějakej wall k tématu (např tenhle: http://fc08.deviantart.com/fs37/f/2008/274/e/8/God_of_War_wallpaper_by_LH_NinjaChicken.jpg) a vymysli něco ;) zkus tenhle tutorial (http://www.tutorials.cz/clanek1264-hratky-se-svetlem-v-signature) ..z toho by si mohl dostat základ... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 vic uz to asi nepujde Papouch pekny ..... ale sig je strasny .... a zkus delat i rámeček .... Frozen pěkný avatar .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 X4: dík Cart: přesně takovejhle mám brush :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 FB - Jj, vím že jsou, ale když se podíváš na to moje tak je vidět že každá čára je jiná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 helew mám malej dotaz ohledne deviantART a to categorie ... do kerý kategorie mám dát sig? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Customization > Icons > Signature Banners Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 ulquiorra jinak hledal jsem co znamena ten znak na pravy strane a znamena to laska docela lol nemyslite render http://planetrenders.net/renders/albums/userpics/85161/%5BSHA%5DBleach_UlquiorraB.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Pěkný líbí se mi to .... zkus tam hodit jeste nejaky text .... a hodil by se rámeček :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 a trošku eště nějaký efekty...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Starwars render http://planetrenders.net/renders/albums/userpics/303146/TFU6.png newx4 dík, avatar si udelam ale avatary mi nejak nejdou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.